despre asigurari medicale in America...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Acum a observat ca pe Elena de fapt o cheama Irina.
Deci precedentul meu mesaj, ar fii trebuit sa inceapa:
Irina draga, .....

La intrebarile tale, la pct. 2. Cam asa este cum zici tu . deci ai deductibila suna de 2500$/an. daca tu beneficiezi in timpul unui an de tratamente spitalicesti de 25.000 dolari tu ve-i plati ce-i 2.500 iar asigurarile restul de 22.500 dolari, toti odata sau fractionati. de obicei suna asa, suma deductibila de 2.500 $, cu acoperire pana la 1.000.000 dolari. Adica asig, acopera tot dupa 2.500 dolari platiti de tine , pana la plafonul max. de 1.000.000 dolari. Pana la asa o suma trebuie sa te faca medicii din nou, nou nouta!!!
La pct. 3 - depinde de asig. Sunt unele care acopera doar cezariana. Eu am asa una, pentru ca mai am o cezariana si la a doua nastere voi opta tot pentru cezariana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

Petra, inclusiv cu HMO iti alegi doctorul, poate s-a inteles contrariul din postarea mea initiala. providerul ti-l alegi cum vrei tu si de unde vrei (conditia e sa lucreze el cu compania ta de asigurari, asta e tot). eu vorbeam de medicii la care mergi cu referral, pe care tot tu ii alegi, dar lista e mai limitata. oricum sunt destui pe lista aia,asa limitata cum e, ai de unde alege. pe scurt,am fost multumita de HMO, desi nu e perfect, vorba cuiva de aici, sistemul e mai mult de indrumare decit de restrictie.

Elena, succes in alegere, noi am schimbat pe Cobra de luna viitoare.

Mergi la inceput

Lamuriti-ma si pe mine ce asigurarea este asta Cobra??
O fii una care functioneaza in anumite state, ca pe aici prin Ilinois nu am gasit o asa asigurare. va spun asta pentru ca si eu am schimbat de luna viitoare asigurarea si chiar am intrebat de ea brokerul meu de asig.
Da cu PPO sau HMO sunt ceva asemanari, dar eu una nu cunosc sistemul HMO, decat asa din auzite. ce asigurari am avut pana acum au fost PPO!

Mergi la inceput

Petra, uite aici detalii:

http://www.insurancequotes4u.com/cobra.html

si multumesc mult de informatii, se pare ca ai experienta bogata in domeniu, de aceea te si consider o sursa credibila, eu mi-s abia la inceput in hatisurile asigurarilor

Mergi la inceput

Maudi, iti multumesc pentru informatiile trimise si pentru aprecieri.
Din ce am citit fugitiv despre Cobra, aceasta se adreseaza persoanelor care vor asigurari te termen mai scurt, studentii la studii, si alte categorii. Cred ca face parte din ceea ce stiam ca sunt asigurarile care se pot face pentru parinti. de ex, cand vin aici, si daca mai au si unele probleme de sanatate sa fie acoperiti pe timpul sederii in State.Oricum nu stiu daca este in Ilinois o asa asig. Deocamdata pentru inca 1 an, nu am nevoie, dar parca stie cineva vreodata!?

Mergi la inceput

Da, Petra, ai dreptate, noi recurgem la solutia asta temporar pentru ca schimbam locatia (ne mutam din Kansas in Orlando) si pana gasim alte joburi acolo, sa pastram totusi asigurarea medicala. eu am mare nevoie, tocmai am pierdut bebele intr-o extrauterina si am trecut prin doua operatii acum doua saptamani, imagineaza-ti ce frica imi e sa fiu fara asigurare medicala tocmai in perioada asta. si Cobra mi se pare cea mai okay alegere la asigurari temporare...sa vedem.

sanatate tuturor si sa nu avem devoie de

Mergi la inceput

Maudi,
Important este sa fii acoperit de asigurare, si bine ca exista si astfel de solutii, pentru ca de altfel este mai greu. Imi pare rau pentru tine, pentru operatiile avute. Prin asa ceva este oricum greu sa treci , dar sa mai stai cu grija ca -ti vine acasa un bill enorm, este infricosator!Stiu pe cineva care a ramas o luna faca servici, asigurarea de la servici ii expirase si ce-a noua nu intrase in vigoare si tocmai atunci a trebuit sa fie operata de apendicita. Operatia a costat-o 14.ooo $ si asta cu vreo 7-8 ani in urma cand asigurarile nu erau asa de scumpe!
Iti doresc sanatate multa si numai bine.
Te invidiez un pic, pentru ca te muti in Orlando. Cald, frumos, oceanul aproape, - succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Petra, cred ca pana la urma asa am sa fac, am sa caut un broker si poate o sa ma ajute el; eu locuiesc in sudul californiei asa ca trebuie sa caut unul pe aici, dar oricum multumesc...
Eu am 29 de ani, nu sunt fumatoare si nici nu am avut probleme de sanatate pana acum, sper ca nici de acum incolo, dar vreau sa am un copil asa ca imi trebuie asigurare....
As prefara o asigurare mai scumpa, in jur de $200,daca trebuie atunci si peste 200, dar cu deductible mic sau chiar fara...
Asigurarea tip PPO nu pare deloc avantajoasa pentru mine asa ca prefer una HMO...am vazut ca sunt multi doctori in retea si am de unde alege si apoi, oricum eu nu cunosc pe nimeni, deci nu pot sa stiu care e bun si care nu...

Asa cum spuneai si tu ca e important, si eu vreau cu nr. nelimitat de vizite la doctor pentru ca nu stii ce complicatii mai apar pe timpul sarcinii...
As vrea sa stiu ca imi este acoperita atat nasterea naturala cat si cea prin cezariana...sau ca mi se face epidurala in caz de nevoie...

Asa ca o sa caut un broker ca sa-mi caute el o asigurare si sa-mi dea si mai multe explicatii; poti sa-mi spui,te rog, cat incaseaza un broker pentru astfel de servicii? sau nu platesti nimic pentru ca lor le revine oricum ceva din faptul ca au vandut o asigurare?

Thanks again, Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Maudi, iti doresc multa, multa sanatate!!!
Si sa treci cu bine peste toate problemele pe care le ai !!!
Sa ne auzim cu bine!

Irina

Mergi la inceput

Irina,
Eu una pentru broker nu am platit nimic, deoarece lui ii revine comision din vanzarea actiunii respective! Oricum intreaba inainte sa nu ai vreo surpriza, pentru ca aici in America nimic nu este imposibil!
Daca vrei un copil, nici nu te poti gandi sa nu ai asigurare si una fara vizite limitate la medici!
Iti doresc succes mult si sa gasesti o asigurarea dorita si un medic bun!

Mergi la inceput