Sa fie sarcina?

Sa fie sarcina? | Autor: atena_grecu

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelolor!
As vrea sa va cer parerea. Mi-a intarziat ciclul 11 zile. Am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit salba pozitive. Nu am nici un simptom. ce credeti?
Dimineata am fost sa-mi fac testul al sange. Am emotii. De doi ani si ceva ne straduim. Poate fi sarcina fara simptome??
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna Atena!
Sigur ca poate fi sarcina, nu toate fetele au aceleasi simptome! Asteapta si rezultatul analizei! Poti sa intri la subiectul Vine barza. Noi acolo despre asta vorbim!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Offff, si eu am aceeasi problema. Mi-a intarziat 8 zile si nuam niciun simptom. Mi-am facut ieri un test si a iesit negativ
nu stiu ce sa cred. o sa mai astept, poate e prea devreme??!?!? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna!
Felicitari, sigur ca poate fi! eu mi-a facut testul dupa 7 zile de intarziere, si noi incercam ce 2 ani si ceva... si a iesit pozitiv, am in burtik o fetitza scumpa foc si tare agitata!
Nu am avut nici un simptom mult timp, iar in afara de durere si umflare a sanilor, pipi des si somn, nu am avut nimic toata sarcina, pana acum, cand au inceput sa mi se umfle si picioarele, dar asta este! merita :)
Bafta muuulta!

Pupicei, Ingeras 23+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Ce bine ar fi sa fie adevarat. Ma ingrijoreaza totusi faptul ca a doua linie era putin cam stearsa - vizibila fara efort, totusi. Peste 4 ore o sa iau rezultatul la sange. Parca nu mai trece timpul. Si am o burta asa de umflata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Atena sa ne dai de stire de indata ce afli rezultatul. De abia astept, poate esti si asa imi dai si mie sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

da, poate fi sarcina fara simptome.. eu nu am avut simptome "clasice"

te rog continua discutia la subiectul consacrat "vine barza", click aici

bafta

Mergi la inceput