cum ma imbrac?

cum ma imbrac? | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

La mijlocul lunii septembrie, sotul meu (proaspat promovat) va participa la intalnirea anuala a directorilor celor 47 fabrici din grupul la care lucram; anul acesta sedinta va avea loc la Barcelona, sotiile sunt si ele invitate
Tocmai am primit pe mail agenda, totul pare minunat: cazare in hotel de 4 stele, turul orasului, excursie la Costa Brava….dar am un mare stress: nu stiu cum trebuie sa ma imbrac

Programul este separat, doar seara sunt activiti commune: turul orasului cu autocarul, cina.

Eu ma consider o persoana ingrijita, care tine foarte mult la aspectul fizic; in plus, lucrand in aceeasi companie, pe o pozitie de middle management, voi avea ocazia sa intalnesc cele mai importante persoane din grup.
In program scrie Dress Code: smart casual, dar cred ca se refera numai la participantii la sedinta.

Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi, exemple, inca mai am timp sa merg la cumparaturi

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

daca sotul tau trebuie sa se imbrace (tot timpul) pe perioada intalnirii smart casual, adopta si tu stilul asta, ca sa nu creezi o discrepanta intre voi. doar mergeti impreuna, nu? eu asa as face.

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Roxana, multumesc, dar as vrea ceva mai concret, daca se poate.
ce inseamna smart casual in Barcelona la mijlocul lunii septembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Felicitari sotului.
Sunt de acord cu roxana, dar cred ca ar fi bine sa ai si ceva tinute sport si de zi prin bagaje.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Cred ca-ntai ar fi cazul sa te interesezi cum o sa fie vremea in perioada respectiva. Dupa care sa te asiguri ca nu ai cel putin o seara 'eleganta' de restaurant sau eu mai stiu ce alta manifestatie. ca sa fii pregatita si cu tinuta de gala. Apoi.. smart casual e un soi de jeans - balerini - camasa... Eu asa il vad, la varsta mea si in limite decent clasice.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

clyo,
da o cautare pe google "smart casual women"

de ex:
http://www.kays.com/AgNet/shop/Kays/-c22031/-Smart-Casual/category.aspx

acuma io nu stiu daca-i potrivit pt tine si pt evenimentul asta, da' macar poti sa te inspiri

sau: http://www.kays.com/AgNet/shop/Kays/-c22046/-Smart-Casual/category.aspx
(astea-s mai de toamna/iarna, da' asa sa-ti faci o impresie)

sau aici niste chestii, mai ales ca sunteti in management: http://www.lawyersweekly.com.au/articles/A5/0C0419A5.asp?Type=56&Category=1563

in fine, mai departe cauti tu, a fost doar o idee, sa cauti poze si info pe internet

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

fetelor, pt raspunsuri.

raresionut, multumesc pt felicitari, e o mare realizare pt el dpdv profesional.
Teo, multumesc pt linkuri, le-am studiat.

in mare m-am cam hotarat, avand in vedere ca ziua avem program separat, multe locuri de vizitat, m-am gandit la pantaloni 3/4 din bumbac / in, balerini si tricouri, pentru seara o sa am o tinuta eleganta dar totusi business (costumas de in bej), in plus niste pantaloni albi cu cu sandale-platforme.

sper ca o sa fie ok.

Mergi la inceput