despre SPRANCENE
Raspunsuri - Pagina 6
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Hello
Desi este destul de veche interventia, ma bazez pe faptul ca subiectul este revitalizat, asa ca ma pregatesc sa comentezNu am facut-o ieri, pentru ca azi aveam programare la Blooms.
Parerea mea este ca te poti baza pe pensat numai daca ai ce pensa!
...
Asa ca, parerea mea: daca aveti ce pensa, pensati. Daca n-aveti ce pensa, tatuati cu incredere. Bafta!
Anca,
ia baga niste info si la noi, ca ma-ntere' tare!
mersi
Lormi spune:
quote:
Originally posted by pampasai
Lormiquote:
Acum am activat PM(scuze)
mie imi zice ca nu accepti mesaje private, mai incearca o data
mami de Luca (17.01.2007)
Nu stiu ce se intampla
?Am activat PM si tot nu merge.Nu am facut eu ceva bine?Mai spune-mi odata pas cu pas cum sa fac.Iti multumesc!Lormi
ankalaura spune:
Teo - Operatiunea a durat cam 3 ore cu totul, din care 1 ora a durat numai desenul. Anestezia este locala cu lidocaina (dar si fara, e totuna...) - din cate am inteles, nu au voie sa faca altfel de anestezie.
Pentru sprancene a costat 4 milioane, dar de la 1 sept s-a scumpit, si nu stiu cat e acum. Eu am platit tot 4 milioane pentru ca m-am programat in august. Nu e nevoie sa te programezi cu foarte mult timp inainte, dar eu nu am putut face altfel din cauza unei nunti pe care am avut-o pe 2 sept.
Acum ma dau cu o crema pe care mi-au dat-o ei, si va trebui sa o folosesc macar o saptamana. Am primit de la ei un pliant in care sunt explicate toate lucrurile pe care le poti face si pe care nu le poti face - pana cand se "repara" zona.
Am mai primit un card pentru reduceri la servicii ulterioare. Pentru un alt tatuaj este 10% (eu vreau sa imi fac si buzele - pigmentare totala e cam 12 milioane fara reducere), sau cateva sute de mii la alte tratamente - cate 20, 30 ron...
Corectia se face dupa cca 4 sapt dar maximum 2 luni. Aspectul trebuie sa se definitiveze cam in 6-8 saptamani.
Culoarea pe care au folosit-o la mine este un maro roscat foarte asemanator cu culoarea sprancenelor mele, si se potriveste foarte bine si cu culoarea parului.
Daca imi dai o adresa de mail, iti trimit poze ![]()