Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
simona dragusin spune:
Cu siguranta ca difera carnetele,ca la noi scrie exact pe dos!
Si atunci care e varianta corecta??
SIMONA si PATRICIA
Hildegard spune:
Noi avem carnet de la Pampers pe care l-am primit in maternitate.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
felicia74 spune:
Noua asistenta a zis ca facem rapelul la 1 an jumatate. Inainte, cand nu se facea AR-ul mai devreme (adica inainte de epidemie) priorixul era la 1 an.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Voua va mai cade parul? Ca mie nu mi s-a oprit si tot asa, am covorul plin si cand bag mana, zici ca naparlesc!
Ela, te superi daca iti amintesc de dr. Parvu si niste detalii? Ti-am scris pe e-mail, dar n-am primit raspuns si parca-parca as incerca si alta varianta... tati zice sa continuam cu a noastra, dar eu as incerca. Multumesc.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Fetele..divaghez un pic de la subiect caci tare ma framanta o chestie. cine are patut tip tarc (si nu numai) pe ce parte a saltelei culcati bb-ii? Pe aia tare sau pe partea moale?
Acuma revenim: la mine in carnetul de vaccinuri nu scrie nimica de nici un vaccin la 9 luni. Avem doar la 12 luni DTP si VPO si apoi la 12-15 luni ROR (deci e la fel ca la Hildegard)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
In carnet nu e trecut AR-ul asta de 9 luni deoarece e un vaccin introdus temporar (pana trece "epidemia"). Deci:
- daca nu se face AR-ul - se face priorixul de 1 an
- daca da - priorixul se face mai incolo.
Noki la mare am stat 5 zile. Destul pentru un concediu cu bebe mic. A fost oarecum stresant sa te intorci in camera la 10 ca sa doarma (nu voia sa inchida ochii pe plaja chit ca murea de somn), apoi s-o feresti de soare si de vant (luni dupa-amiaza ziceam ca ne spulbera). Insa tot a fost super. Asteptam cu interes marea de anul viitor, cand vom fugi dupa ea pe plaja
Oricum, a fost mult mai bine la munte ca aveam ce vizita iar Ilinca a dormit mult mai bine.
Nu mai am chef de nimic, am o criza de bila de-mi vine sa mor. In plus, in casa e dezastru, trebuie s-o curat toata sau sa iau alta
Deci sunt mai multe persoane care sufera de caldura Eu nu cred ca ne mai revenim ca am inteles ca e determinata de dereglarea hipofizei (tra-la-la, mai multe stie Doru). Cica se rezolva cu medicamente, care pe de alta parte au efecte negative nasoale. Mai bine stau asa
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Buluci spune:
BBalinush, las ca-I mai bine cind profesorul nu stie lb engleza!Eu am invatat rusa in 8 luni cu o profa care nu stia engleza si nici alta limba pe care o stiam eu, a trebuit sa-mi formez un mic vocabular si apoi cind nu intelegeam ceva incerca sa-mi explice tot in rusa , si daca eram kiar batuta in cap imi arata traducerea intr-un dictionary rus- englez !Bine, nu se compara rusa cu daneza, dar toti sunt de parere ca asa se invata mai bine o limba, e mai greu la inceput dar o sa mearga!Bafta!
Bianca, Simon a avut febra si mucisori, mai mult de 2 saptamini , initial si io dadeam vina pe incisivi .Abia dupa 2 saptamini ne-au aparut si noua dintii.Din cite am citit, incisivii sunt cei mai pasnici!
Eu ma crucesc la ce discutati despre periuta de dinti!!!Trebuie sa le periem dintii de pe-acum, doar ce au iesit, sau cind s-or mai aduna doi –trei!
Noki, noi nu mai bem suc de fructe ca mi-e lene sa-l fac!In skimb maninca toate fructele odata, date pe razatoarea aia blestemata de sticla!De nu ma apuca transpiratiile cind dau fructele mai tari!
Noki, pina la urma care-I shmenul cu ficatzeii, parka tu te interesasei pe net cum ca pot fi fierti in lapte….detaliaza o leaca!
Simona, noi aici nu facem AR-ul , ci doar Priorixul, la un an !
Doru, nu mai zici nimik???Hai ca te intreb io:
Zi-mi cum adaug photos in albumul meu, pe noul format al yahoo-ului!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Mai ce stiti de Mirabilis? mi-e dor de postarile ei super detaliate!
Corap nu s-a intors?
Poze
Buluci spune:
Dordia, super faine pozele de la mare!Cred ca e super sa va intelegeti asa bine 3 surori ,sa plecati in concedii impreuna!
Dar, mie nu mi se pare ca semanati deloc!!
Poze
Buluci spune:
Fee, ce tratament pentru tiroida faci tu?Si eu am facut tratament fff mult, dar dupa ce m-am casatorit am intrerupt(in 2004)!Acum, dupa sarcina, am senzatia ca ma stringe cineva de git si s-a cam marit in volum tiroida!Tu ce diagnostic ai?
Sa nu deranjam fetele, mai bine raspundem pe PM!
Poze