Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
simona dragusin spune:
Cu siguranta ca difera carnetele,ca la noi scrie exact pe dos!
Si atunci care e varianta corecta??
SIMONA si PATRICIA
Hildegard spune:
Noi avem carnet de la Pampers pe care l-am primit in maternitate.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
felicia74 spune:
Noua asistenta a zis ca facem rapelul la 1 an jumatate. Inainte, cand nu se facea AR-ul mai devreme (adica inainte de epidemie) priorixul era la 1 an.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Voua va mai cade parul? Ca mie nu mi s-a oprit si tot asa, am covorul plin si cand bag mana, zici ca naparlesc!
Ela, te superi daca iti amintesc de dr. Parvu si niste detalii? Ti-am scris pe e-mail, dar n-am primit raspuns si parca-parca as incerca si alta varianta... tati zice sa continuam cu a noastra, dar eu as incerca. Multumesc.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Fetele..divaghez un pic de la subiect caci tare ma framanta o chestie. cine are patut tip tarc (si nu numai) pe ce parte a saltelei culcati bb-ii? Pe aia tare sau pe partea moale?
Acuma revenim: la mine in carnetul de vaccinuri nu scrie nimica de nici un vaccin la 9 luni. Avem doar la 12 luni DTP si VPO si apoi la 12-15 luni ROR (deci e la fel ca la Hildegard)
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
In carnet nu e trecut AR-ul asta de 9 luni deoarece e un vaccin introdus temporar (pana trece "epidemia"
). Deci:
- daca nu se face AR-ul - se face priorixul de 1 an
- daca da - priorixul se face mai incolo.
Noki la mare am stat 5 zile. Destul pentru un concediu cu bebe mic. A fost oarecum stresant sa te intorci in camera la 10 ca sa doarma (nu voia sa inchida ochii pe plaja chit ca murea de somn), apoi s-o feresti de soare si de vant (luni dupa-amiaza ziceam ca ne spulbera). Insa tot a fost super. Asteptam cu interes marea de anul viitor, cand vom fugi dupa ea pe plaja![]()
Oricum, a fost mult mai bine la munte ca aveam ce vizita iar Ilinca a dormit mult mai bine.
Nu mai am chef de nimic, am o criza de bila de-mi vine sa mor. In plus, in casa e dezastru, trebuie s-o curat toata sau sa iau alta
Deci sunt mai multe persoane care sufera de caldura
Eu nu cred ca ne mai revenim ca am inteles ca e determinata de dereglarea hipofizei (tra-la-la, mai multe stie Doru). Cica se rezolva cu medicamente, care pe de alta parte au efecte negative nasoale. Mai bine stau asa![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Buluci spune:
BBalinush, las ca-I mai bine cind profesorul nu stie lb engleza!Eu am invatat rusa in 8 luni cu o profa care nu stia engleza si nici alta limba pe care o stiam eu, a trebuit sa-mi formez un mic vocabular si apoi cind nu intelegeam ceva incerca sa-mi explice tot in rusa , si daca eram kiar batuta in cap imi arata traducerea intr-un dictionary rus- englez !Bine, nu se compara rusa cu daneza, dar toti sunt de parere ca asa se invata mai bine o limba, e mai greu la inceput dar o sa mearga!Bafta!
Bianca, Simon a avut febra si mucisori, mai mult de 2 saptamini , initial si io dadeam vina pe incisivi .Abia dupa 2 saptamini ne-au aparut si noua dintii.Din cite am citit, incisivii sunt cei mai pasnici!
Eu ma crucesc la ce discutati despre periuta de dinti!!!Trebuie sa le periem dintii de pe-acum, doar ce au iesit, sau cind s-or mai aduna doi –trei!
Noki, noi nu mai bem suc de fructe ca mi-e lene sa-l fac!In skimb maninca toate fructele odata, date pe razatoarea aia blestemata de sticla!De nu ma apuca transpiratiile cind dau fructele mai tari!
Noki, pina la urma care-I shmenul cu ficatzeii, parka tu te interesasei pe net cum ca pot fi fierti in lapte….detaliaza o leaca!
Simona, noi aici nu facem AR-ul , ci doar Priorixul, la un an !
Doru, nu mai zici nimik???Hai ca te intreb io:
Zi-mi cum adaug photos in albumul meu, pe noul format al yahoo-ului!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Mai ce stiti de Mirabilis? mi-e dor de postarile ei super detaliate!
Corap nu s-a intors?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Dordia, super faine pozele de la mare!Cred ca e super sa va intelegeti asa bine 3 surori ,sa plecati in concedii impreuna!
Dar, mie nu mi se pare ca semanati deloc!!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Fee, ce tratament pentru tiroida faci tu?Si eu am facut tratament fff mult, dar dupa ce m-am casatorit am intrerupt(in 2004)!Acum, dupa sarcina, am senzatia ca ma stringe cineva de git si s-a cam marit in volum tiroida!Tu ce diagnostic ai?
Sa nu deranjam fetele, mai bine raspundem pe PM!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze