Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try felicitari, sa iti traiasca minunea cea mica ,sa creasca mare si sanatos
multa sanatate si tie si refacere rapida

Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Trysi pe tine si pe micutul Adrian,sanatate multa,refacere rapida si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede acasa unde-l asteapta fratiorul lui

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara,

Sunt o viitoare mamica de sept-oct si am intrat la voi pentru a o felicita pe Try!

Try, felicitari pentru nasterea lui bb Adrian! Iti doresc multa sanatate tie si baietelului tau si sa il luati acasa sanatos si mancacios cat mai repede posibil!

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Try, sa dea D-zeu ca Adrian sa ia in greutate cat mai mult si sa continue sa fie un luptator cum a fost si pana acum. Suntem cu gandul la voi!!!

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

32+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,felicitari! Sa-ti traiasca pruncul,sa fie sanatos!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, sa va traiasca Adrian, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii.

O sa ne pentru voi in continuare. Multumim mult pentru ca ai intrat sa ne impartasesti vestea. Asa cum ti-am mai spus ai fost si vei fi mereu un exemplu de tarie pentru noi, sunt convinsa ca a contat mult ca singura ti-ai impus sa ai moralul ridicat si asa ati ajuns la 34 de saptamani.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, sa fii sanatoasa si fericita!
Felicitari si pentru silueta, vad ca din ce in ce mai multe mamici au invins in lupta cu kg dupa nastere. Eu nici nu stiu ce sa fac daca sa fiu fericita de cele 58 pe care le posed avand in vedere ca la 5 saptamani de sarcina aveam 60 kg, sau sa plang dupa 50 kg cat aveam la 17-21 de ani. Offfffff, pana una alta am cumparat tinctura de fructe de soc sa ma pun pe slabit.(Dana, spune repede reteta cu 6 kg poate reusesc sa intru si eu in starea minunata de stres care a dat si la mine roade mereu si ce ma bucur ca au fost kg date jos care nu s-au mai lipit)
Onitza, sotului sa-ti traasca si sa te faca fericita. Nu l-am vizitat pe Paulica, am avut intentia dar niciodata timp pentru cate as fi vrut sa fac. Concediu placut la mare!
Adriana, exact asa se intampla in Norvegia cu Ana si Tin-Tin baietzelul unui coleg. Ana lesinata dupa el ca nu cunosteam alt copil, el ii lua toate jucariile cele mai micute le punea in masina si statea cu fundul pe usita si masina evident era a lui. Si cand mergeau la nisip impreuna el lua setul cel nou de nisip iar intr-o zi cand am mers doar cu ea si i l-am dat ei nu l-a vrut mi-a spus ca este al lui Tin-Tin . Iar la faza cu serviciul cred ca fiecare mamica a avut la un moment dat un gand din acesta "imi bag picioarele in el de servici ...." dupa care intervine ratiunea "am copil de crescut, trebuie sa-i ofer mancare, hainutze, educatie ...". Si eu urasc uneori serviciul pentru ca ma tine departe de cei dragi dar dupa aceea il iubesc pentru ca imi ofera alte satisfactii. Ideea este ca in viatza nu le putem avea pe toate de aceea trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem si sa speram ca viitorul va fi mai bun decat prezentul.
Jasmine, ma bucur ca ai aparut, la fratiorul geaman!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY felicitari si recuperare rapida!ADRIAN bine ai venit!

sunt atat de emotionata incat nu mai stiu ce sa scriu.mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul Andrei.D-zeu sa va ocroteasca in continuare!

20,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bina ai venit pe lume Adrian, iar tie Try recuperare usoara si multa putere pt. puiutul tau, sa va bucurati de el . Bine ca s-a terminat totul cu bine

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

De terminat nu s-a terminat inca, Adrian e de cateva zile tot intr-o baterie de teste, ii iau sange peste sange (si daca at istii ce dificil e sa iei sange din artera la un bebelus atat de mic, iti trebuie nervi de fier sa privesti cum asistentele neputincioase incearca sa gaseasca o vena ata de mica si vine intepatura dupa intepatura, iar el tipa si tremura din toate cele - dar ce sa facem, trebuie sa le facem pe toate), ecografii si tot felul... Astia nu se lasa asa usor pe-o ureche si vor sa faca totul sa gaseasca cauza problemelor lui.
Au trecut doar 5 zile, dar drumul lui e lung pana pa 40 de saptamani. Acum de-abia e la echivalentul a 34 sapt. si 3 zile.
Normal sa sper intr-o evolutie buna, dar se stei ca prematurii au si suisuri si coborasuri, plus ca nu stie nimeni daca va mai deveni anemic sau nu.

.......in 31+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput