Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Totul va fi bine Try!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gata si vacanta noastra din pacate...
N-am citit decat pe sarite din urma asa ca mai trebuie sa "aprofundez".

Try, draga mea, te felicit din suflet si va doresc ca micutul Adrian sa depaseasca toate problemele. Ma bucur mult de tot ca e din ce in ce mai puternic.Este un frumusel si nu pare asa de mic in poze.In curand il veti avea acasa si totul o sa fie bine.

Noi am fost la munte si apoi la mare la Albena, ne-a mers foarte bine si ne-am simtit minunat. Singura problema au fost mesele, unde domnul Mihnea nu avea stare pe scaun, ca atare il plimbam pe rand prin restaurant.I-a fost frica sa intre in mare dupa ce a luat o gura de apa din cauza unui val, asa ca s-a balacit doar in bazin si s-a plimbat cu barcuta. Vremea a fost buna si calda, cu exceptia unei zile in care ne-a cam plouat, conditiile acolo f. bune, si acum ma gandesc cu oroare ca luni trebuie sa merg la servici.Pun si poze in curand.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Roxana,sa va fie de bine concediul!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, ma bucur ca sunteti din ce in ce mai bine, sa va ajute Dumnezeu sa scapati de operatia la inimioara.micutului luptator

roserb, bine ati venit acasa, asteptam pozele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

tuturor.
Multumesc din suflet pentru incurajarile primite.Nici nu stiti cit de mult au insemnat si cit de bine mi-au prins.Mai ales ca toata lumea s-a grabit as ma arate cu degetul si sa ma acuze de iresponsabilitate.
Paxela,Onitza...cum mey,sa vreti sa vedeti poze cu mine...Nu va dati seama ca as ocupa tot spatiul din poza...Si in plus cica dau astia pe Descovery,niste imagini cu exemplare mult mai reusite...(de balene era vorba )
Miha,multumesc .Astept sa se intoarca dr Biancai din concediu,sa vad ce zice si ea.M-am invatat as nu ii dau nimic pina nu o intreb...
Monica ,multumesc.Draguta ca intotdeauna.Apropo,ne e dor ed voi....
Try speram si ne rugam ca totul sa fie bine.Pupacim pe frumuselul de Alex.era normal sa iti simta lipsa,dar mai tirziu ce bine ii va prinde un fratior cu care sa se joace....Adrian e un scumpic si un dulcel,micutul luptator.Sa te bucuri de baietii tai.meriti din plin...
Roxana,asteptam pozele promise,sa ma delectez si eu cu "concediile" altora ca eu...n-am sanse pina nu implineste Bya 15 ani.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Viovio
sa ma delectez si eu cu "concediile" altora ca eu...n-am sanse pina nu implineste Bya 15 ani.

Dar ce "target" ti-ai propus! Mai scade si tu macar pe la 10!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu tocmai plec la aeroport si m-am gandit sa intru sa citesc si simt nevoia sa o pe Vio. Hai iesi odata din pasa asta proasta, .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Am pus niste POZE DIN VACANTA

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Otilia, drum bun!

Am vorbit cu Gandacica si este insarcinata, deci vom avea o mamica de 3 bebei!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by roserb

Otilia, drum bun!

Am vorbit cu Gandacica si este insarcinata, deci vom avea o mamica de 3 bebei!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Am ajuns cam de o ora si jumatate acasa!

Ce veste minunata ne-ai dat Roxana, a treia mamica curajoasa de pe listuta noastra. Trebuie sa in cinstea ei!
Anca, sarcina usoara si bb sanatos si destept, frumos o sa fie sigur!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput