Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
asteryaro spune:
Giova, io zic sa cauti sa-l intelegi si pe Clau. Este intre ciocan si nicovala... Fii tu mai diplomata si nu lua hotarari la nervi (asa cum mai fac eu uneori
). Pai poate soacra tocmai asta si-a propus: sa va desparta. Da-o-n ma-sa de soacra, poama acra... ai asa un barbat bland si cuminte, ce-ti pui mintea cu ea? Pupi lui Marcolino, la gingiute, of, saracutul.
Monica, felicitari lui Angelos! Sa mearga sanatos!
Silvi, de cand incepi cu pauza de papa solide la Alain? Mai, dar pediatra lui ce zice?
Pupi la toata lumea.
Io pe aici, ca sotu-i la masa cu asociatul meu, e ziua lui, si n-am avut sufletul sa-mi car copilu' in fum, galagie si aburi de alcool.
L-am adormit si pe puiu' mic, il mai iau la 23.00 pentru ultimul bibe.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Astery eu tot diplomata am fost 8 ani, m-am saturat sa cedez tot eu si pe urma, oricum sunt luata de proasta.
Marco deja a plans de 4 ori, cred ca vom avea o noapte alba. Mie asa mila de el..vad ca nici Calgelul nici Panadolul nu-si face efectul. ce sa-i mai dau?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
Giova spune:
Ma bag si eu in pat.
va
, pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
maraki spune:
Giova in nici un caz nu a cumparat socrosenia scaunul pt.Angelo
nici macar " sa il foloseasca sanatos " nu i-a urat
A promis in schimb ca va cumpara scaun de masina, asta era prin iunie, eu tot astept.... Multi ani inainte si fericiti sa aveti cu ocazia implinirii a 8 ani de cand santeti impreuna
Vorba Cristinei: da-o-n rahat de socrosenie,voi sa va intelegeti bine in casa 
Silvi no problem cu poza aia, mi-am spus doar prima impresie imediat dupa ce am vazut-o ![]()
Pupicei la bebelasi, Alain sa pape bine iar Marcolino sa doarma fara dureri in noaptea asta

Pupicei si pt. Razvanel de Astery 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Eu fac cu nervii
Dupa ce ca a fost miorlaita toata ziua,Diana abia a adormit:plansete la greu,a atzipit de n ori si iar s-a trezit,plus ca n-a vrut nici laptic de la tzatza dupa baie ,ba se criza si mai rau,daca incercam sa ii ofer
Acum mi-a dat prin cap sa ii fac niste Bebelac,inceput de vreo 2 luni
,ca mai era un pic pe fund,mai aruncam in piureuri cate o linguritza. Ei bine,i-am facut de proba 130 ml si cum i l-am varat in guritza a topit 100 ml pe nerasuflate 

Dupa aia s-a oprit,s-a intors pe partea ailalata si s-a pus sa se culce
.Am mutat-o in patutz,unde a mai marait f.putin si s-a culcat pana la urma. 

No ce zicetzi? 

O trec pe lapte praf??? A intrat iar in greva de tzatza? Vad eu la dimineatza!
Uitam,am pus un filmuletz si cateva poze de azi,sa vedeti cu ce s-a ocupat fiica-mea .In film incercasem sa o culc in carucior,nici o sansa insa
Toata ziua abia am adormit-o,prin toate metodele am incercat si mai mult de 20-40 de minute n-a dormit,doar trei ture...
Am bagat in ea Nurofen,Dentinox pentru dinti,chiar si Gripe Water i-am dat acu seara cand am auzit asa plansete
Ca nu mai stiu ce are 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
J G spune:
hello gagici,
recunosc am sarit ultimele 2 scutece, promit sa le citesc maine nu de alta dar mor de curiozitate sa citesc despre soacra Giovei. Nu te mai enerva Giova si pune-i la punct. Eu te inteleg. Saracutul Marco plange, pupici multi de la Carlita sa treaca durerea!
Silvi ce regim tii? Ca tocmai ce am citit ca ti-e foame, pai daca ti-e foame nu e bine. Nu trebuie sa ajungi sa-ti fie foame pt ca organismul tau intelege ca nu-i mai dai combustibil si incepe sa faca depozite! Daca vrei sa vorbim sunt doct la diete! Pupici lui Alain sa-i iasa mai repede dintii!
Moni mare noroc ai cu Ghita. Serios, mai rar asa barbat. Tot respectul.
Mirela cum mai esti? Cand mai mergi la doctor? Sincer pacat ca nu poti veni in Ro aici macar este o clinica privata care e profesionista. Si eu trebuie sa ajung pe acolo.
Cristina ce faci?
Liliana nu mai zici nimica? Cum stai cu productia de legume?
Carla e ok, din ce in ce mai maraita, am ajuns cam ca atunci cand avea colici, tot timpul cand e treaza trebuie atentie, muzica, baby einstein etc. Nu vad nici urma de dintisor desi asa m-a amenintat pediatra. Hmm... sincer ma sperii cand citesc ce jale e la voi cu trezit noaptea.
Sper sa revin maine dupa ce citesc tot.
NB!
J si Carla (05.02.2006)
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor, binenteles ca eu sunt traza de la 6,45 ca doar Alain a adormit de la ora 9 seara...
Giova, a multi ani pentru cei 8 ani de convietuire
, noi avem doar 6 si mi se pare mult timp.....Cred ca dupa 5 ani ar trebui sa ni se dea o diploma in fiecare an
Daca nu-i merge bine Panadolul, incearca sa-i dai Nurofen seara, pentru dintisori. Am o prietene care cu Nurofen si-a tratat tot timpul bebelasl in perioada cresterii dintilor. Abia astept sa ne spuneti cum a fost in Antalya, poate anul viitor mergem si noi acolo.
Cristina, doctorita mi-a zis sa perseverez cu papita lui Alain, incet si pe treaba buna, ca se va apuca si el de mancat.....Am facut pauza ieri, azi si maine voi face la fel.De marti incep sa-i dau cate ceva.....
Moni, cred ca dintii va necajesc si pe voi. Pana ii vedem cu toata dantura......mai e mult, ma intreb dupa aceea ce urmeaza.
Janina sunt f interesta despre orice informatii desper diete, cu teoria stau si eu destul de bine dar in cazul meu practica ma infrange ca sunt o
O sa-ti trimit un PM,
Cred ca si pe Carla tot dintisorii o necajesc, chair daca nu se vede,sigur lucreaza ei acolo, in gingie.
poze
silvi_2005 spune:
Fetelor va pun un filmulet sa-l vedeti pe Alain cum rade cu tati, cu mine niciodata nu se distreaza chiar asa de bine....de, baietii cu baietii, http://www.dropshots.com/silvi
poze
szaboali spune:

Bravoooo RAISA pentru mersul in 4 labute, dar sa nu bei cola mamica

Ursulino

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Ursoaica spune:
Mercic
!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)