Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

Fii-miu s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore. Nu a mancat dar plangea...parca nu-si gasea locul. Nu stiu daca e de la dinti, dar sper sa nu se mai intample si in noaptea asta c-o luam razna total si definitiv.
March Sa nu-ti imaginez ca radeam ca nu ai recunoscuta pe Irinel, vorba ta probabil nici eu nu as fi recunoscut-o. Dar imi imaginam fata ta....iar faza cu martie....geniala.
Bumbita E mortal Sebastian in piscina!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irene-Karina, Jasmine, Maria si Bruno!!!

Multumim fetelor de urari!!!
Ne-am impacat si am petrecut o zi minunata. Am evitat netul toata ziua. de fapt nici nu am stat pe-acasa.
Am citi acum ce s-a scris si am vazut pozele si filmuletele.
Cristina ce sa zic: una care o intrece pe a mea. Dar mai stii cum va ajunge si a mea la 80 ani?
Servetul ala e de paste, doamne, e cu capul rau de tot.
Maraki normal sa te enervezi. Sper sa nu raceasca Angelo.
Daniela, chiar ca e super tare faza cu Irinel. Dar nu esti de vina, daca nu are nicio poza. cam asa am patit eu cu Canda, ea l-a recunoscut pe Marco, eu ma uitam ca la masini straine.
Anasebe nu dispera fata, poate din cauza ca e mai dolofanel, nu poate el sa se ridice. Dar va reusi, stai linistita.
Moni imi pare rau de grevista de Di. Eu zic sa-i bagi formula, sa vezi ce se intampla.
Bumbita e super mortal Sebi in piscina. Poti sa o trimiti linistita la reviste.

Marco al meu e tot agitat noaptea,se calmeaza dupa ce bea ceiut, sau ii dau suzeta.
In schimb nu sta locului o clipa, calare pe scaner, merge la papuci si are o manie pe ei sa-i roada. Se ridica in picioare daca are de ce sa se tina, in patut e un haos printre jucarii si aparatoarea de patut.

Ne-am hotarat ca dupa excursie, sa cautam o bona si eu sa incep ceva, caci altfel o iau razna.
Imi iubesc copilul, dar trebuie sa am si eu o ocupatie. Simt ca ma indobitocesc acasa. de nu era forumul asta eram de mult la nebuni.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna dragele mele
Ce mai faceti ,am incercat sa va citesc,dar nu am apucat chiar tot,pt ca sunt la o prietena la net,am uitat sa va spun,sun in Ro.
Cu bebita am fugit de acolo ca era periculos rau de tot(pt cine nu stie eu locuiesc in israel)si acum nu ma mai pot intoarce inapoi nu din cauza razboiului ci din cauza autoritatilor romanept ca Maria inca nu are cetatenie romana,si pt a intra cu ea in romania mi-a trebuit viza,si acum i-a expirat si trbuie sa umblu ca sa rezolv cu actele si functionarii de la noi sunt asa de "draguti"ca pana acum nu am rezolvat mare lucru
In rest noi suntem bine ne-a iesit primul dintisor stanga jos acum o saptamana,e asa de dulce......si spre surprinderea mea nu a plans nu nimik,l-am descoperit din intamplare,
Eo fetita tare cuminte ,nu plange aproape deloc,mananca fara probleme,si fetelor poate nu ma veti crede dar face caca la olita de cand am venit in ro in fiecare dimineata......ca in rest tot la pampers face toate celea,dar asta datorita mamei mele,care de cand am venit aici nici bine nu facea ochi dimineata si repede pe olita,si acum cred ca s-a obisnuit asa,ca daca era din partea mea poate sa faca pana la 3 ani in pampers ca nu ma deranjeaza,dar m-a inebunit mama ca pe noi tot asa ne-a pus ca avea de spalat scutece ......nu ca acum cu pamers
Se mai trezeste noaptea sa mai suga(inca o mai alaptez)
In rest ce sa va mai zic.......am ramas interzisa fetelor cand am vazut preturile din ro mai ales la articolele pt copii,este foarte scump.....eu in israel nu-i prea dadeam mancare la borcanase ca ziceam ca nu e sanatoasa ,(acolo e jumate de dolar un borcanas)dar aici e scump e aproape 2$.....aici biberoanele de la avent sunt 9dolari unu,acolo cu 10$cumperi 2
Sincer nu inteleg de ce este asa de scump
Sper ca nu v-am plictisit ,
Va pupici si pe beblici de la Maria
PS' Giova super rochie,va doresc casa de piatra si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetele.
Sa ne laudam: AVEM 4 DINTISORI SUS SI DOI JOS......
In weekend am fost foarte cumintel; am papat de am rupt; i-am dat piure de mazare cu curcan de la Nestle si i-a placut foarte mult, dar nu i-a ajuns portia, asa ca am completat cu branzica ALmete (foarte bun: a papat tot).
Noi inca nu mergem de-a busilea, dar stam si cate doua ore in fundulet si ne jucam cu multele jucarii.

Ali, mai e valabila oferta pentru Iarina?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IRENE, JASMINE, MARIA SI BRUNO!

Luizza Nici nu stiu...sa-ti urez bine ai venit in Ro? Sau avand in vedere circumstantele in care ati plecat, mai bine nu va urez? Oricum bine totusi ca ati reusit sa plecati de acolo si ati ajuns tefere si nevatamate. Si acum inteleg ca vreti deja sa va intoarceti? Oricum felicitari pt. dintisor. Ma bucur ca Maria este un copil cuminte din toate punctele de vedere. Cat de Romania si preturi...suntem vai de capul nostru.

Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Toanca Moama ce dintos ai! Felicitari!!!!!!!!!!!!! Avem voie sa le dam Almette?

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Luizza, exact ca si Ana, nu stiu ce sa-ti spun. Ma bucur ca ati putut fugi din calea razboiului. Sa dea Doamne Doamne sa se rezolve cu viza si sa va intoarceti.
Toate lucrurile sunt mai scumpe la noi decat in strainatate. Poate din cauza ca avem asa salarii "mari".
Toanca felicitari pt. dintisori!!!
Anasebe habar n-am, dar eu ii mai dau din cand in canfd cate un triunghi de branza topita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio Cred ca ai pus punctul pe I. Exact din cauza puterii mari de cumparare din Ro sunt preturile asa de mari. Mama lor de nenorociti!
Vad ca Marco si Tibi sunt intr-o stare asemanatoare. Ce ne faceeeeeeeem?

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gio Si eu ii mai dau branza topita din cand in cand. Dar eu sunt fan Almette si mi-ar placdea sa-i dau si lui, dar e voie? desi...acum unde ii dau branza de vaci cumparata si branza fagaras, branza topita...etc, de ce nu i-as da si almette?!

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

anasebe, pai din moment ce la dam branza topita, iaurt, etc de ce nu am avea voie sa-i dam si ALmete?
Lui i-a placut asa ca .....nu o sa-i dau zilnic, dar macar de doua ori pe saptamana.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput