Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Moira spune:
Buna fetelor,
Anangel_lexi, intru si eu in galeria pentru tine si pentru bebita. Sa fiti bine amandoua si sa ai incredere, o sa vina ea si o sa va faca surpriza cand este pregatita. Si sa ne tii la curent, daca o sa mai poti intra pe site. Eu, chiar daca scriu mai rar, citesc tot timpul despre voi si despre planurile voastre, ca imi sunteti tare dragi.
Vad ca mai multe miresici de 2005 sunt viitoare mamici. Felicitari pentru Alyna24. Sarcina usoara si un bebe sanatos si voios. Alyna24, oare tu nu ai avut nunta pe 23 iulie 2005 ca si mine? Daca da, inseamna ca este un semn si ca urmez si eu.
Ioana, ce mai faci? Mai scrie-ne despre experienta de proaspata mamica. Chiar daca este un picut dificil, mi se pare ca este extraordinar. De regula, cred ca Dumnezeu te intareste sa treci peste toate, mai ales cand este vorba despre o minune mica.
Nushulica, ce mai faci? Zozela si toate fetele de aici, va pup.
Eu fiind departe, mi-am dat seama cat de mult conteaza familia si sotul si planuri de bebe si de camin. Fata de astea, cariera e pe planul 100. Si va spun din experienta. Degeaba ai un job bun daca esti departe de tot ce iti este drag si daca nu ai timp sa traiesti adevarata viata, din afara unui birou sau al unei firme.
Va doresc mult spor in planurile voastre si sper ca sa va ajung si eu din urma, ca tare frumos este.
Eu sunt un pic trista pentru ca azi e ziua mea si nu o pot serba alaturi de familie si prieteni, asa ca m-am gandit sa scriu si aici, unde ma simt mai aproape de tot ce inseamna viata normala, tara si casa.
Moira
anangel_lexi spune:
Moira, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si nu fii trista, fii sigura ca cei care te iubesc sunt cu sufletul alaturi de tine, chiar daca distanta fizica e mare
Hai ca te-asteptam cu sampania
40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Moira spune:
Merci mult, Anangel_lexi.
Deja ma simt un picut mai bine pentru ca oamenii la care tin si care tin la mine m-au sunat sau m-au urat, ceea ce inseamna ca nu m-au uitat, chiar daca eu sunt aici la capatul Europei.
Ai grija de tine si de bebica din burtica.
Acum o sa ma duc un pic in oras ca sa imi fac un cadou.
Cu drag,
Moira
nushulica spune:
MOIRA LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI SA ITI DEA DZEU IN CURAND UN BB!!!
si ca sa nu mai fii trista uite multi din partea mea
INGRID
numeioana spune:
MOIRA, La multi multi multi ani!!! Si eu am fost miresica pe 23 iulie 2005 si, la fel ca tine, cred ca urmez la mamici cat de curand.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
aka spune:
Moira la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti.
Iti trimitem multe sa nu mai fii suparici.
Te pupam
Monica 26+
Moira spune:
Merci mult fetelor pentru urari. Acum ca am mai imbatranit un an, ma simt mai inteleapta si din ce in ce mai nerabdatoare de un bebe. Am luat hotararea sa ma duc aici la medic si sa continui investigatiile medicale pe care le-am inceput in tara. Aici sarcina este foarte respectata iar grija statului si a institutiei angajatoare este foarte mare, ca sa nu mai zic ca toate analizele si echografiile sunt acoperite de asigurare, plus ca ai zile libere pentru asa ceva.
Poate ca la anul o sa ne marim familia. Mmmm, ce frumos ar fi...
Pupici si bafta in tot ce faceti!!!
Anangel_lexi, ce faci? Cum te simti? Ceva semne?
Moira
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Moira
Anangel_lexi, ce faci? Cum te simti? Ceva semne?
Moira
Nici unul deocamdata. M-am apucat de dat cu aspiratorul, de spalat geamuri...rezultatul: mi s-a mai lasat putin burta, dar nu prea mult sa nu bata la ochi! Sper ca cel tarziu joi sa ma interneze pentru inducere.
40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
rox_dox spune:
si eu care ma asteptam acum sa intru si sa vad ca deja ai nascut ...
offf
joi? dc asa tarziu? asteapta sa se faca 1 sapt de la termen?
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alinus25 spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Mai trec si eu pe la voi din cand in cand...
Azi, tot cautand pe forum am vazut ca Floricika, care a fost miresica impreuna cu noi anu trecut, a nascut...Felicitari Floricika si sa ai un bb sanatos!
Anangel lexi, tu cum esti? Nu vrea sa vina bebelina? II place mult in burtika lu' mami . Iti doresc multa bafta si sa ai parte de o nastere usoara!
Nushulica, Zozela, nici o veste?
Alyna 24 felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara!
Eu sunt bine, in crestere. Am pus deja pe mine 5 kg, pana nasc cred ca pun vreo 20kg. Dar nu-i problema bebe sa fie sanatos. Maine merg la eco si sper sa-mi spuna ce avem.
Uite pun si o poza cu burtika...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/budaualina/detail?.dir=15f1re2&.dnm=aaaere2.jpg&.src=ph
Va pup si sa aveti grija de voi!