Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
anis spune:
Am pus cateva poze de la mare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=d052re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajari. Stiu ca par deplasata dar sunt sigura ca pe undeva imi intelegeti ingrijorarea. Asa voi face, voi merge la plafar sa iau ceai pt infectii urinare. Banuiesc ca asta nu are contraindicatii, oricum o sa verific si aici pe site plantele din care e facut.
Diseara o sa imi fac si o baie calda la picioare, poate ajuta.
Va pup si va multumesc din suflet si sa stiti ca nici un sfat nu mi se pare rasuflat.
Cata 21+
gabitza74 spune:
referitor la problema cu constipatia, de cand ma stiu am fost o "constipata" ca sa zic asa, dar acum parca e mai rau ca oricand.Am incercat cu faimoasele supozitoare cu glicrina, dar nimic asa ca pana la urma o farmacista mi-a recomandat acele pastile Hrbolax care sunt excelente si am vazut ca printre alte recomandari, in prospect, scria ca sunt si pt combaterea constipatiei in sarcina.
mihacarm2002 am vazut si eu acum ca avem acelasi UM si DPN.La ce spital nasti si cu cine?
scuze mihacarm2002! Sunt o ametita si trei sferturi.De abia acum am vazut ca esti din Constanta.
Michelle81 spune:
Buna din nou la toate gravidutele!Am si eu o intrebare.La cate saptamani ati simtit miscarea bebelui?eu am deja 16 saptamani si nu am simtit nimik.Luni am programare la doctor dar sunt putin nelinistita.Astept raspunsurile voastre
mihacarm2002 spune:
Anis, tare dragalasa e fetita ta! Si tu esti f. frumoasa si iti sta tare bine burtica!
Catalina, mie nu mi-ai parut deloc deplasata. Pai, ce sa mai zic de mine, care toata ziua stau cu ochii si mana pe burta sa simt daca misca sau nu copilul. Nici nu stiu daca intradevar misca sau am halucinatii. Insa, spre binele meu, zic ca l-am simtit. Si ca sa pun capac, aseara am citit d. o fata pe forum care a pierdut 2 sarcini pe la 22 sapt. M-am panicat tare rau pt ca am crezut ca am trecut de pericolul unui avort spontan (va reamintesc ca am pierdut 2 sarcini la 9 si 11 sapt). Mi-am propus sa nu mai intru pe forum-uri care pot sa imi darame moralul. Imi fac curaj, ma
si cu Dumnezeu inaite!
Mihaela 16+ 
delfinuta spune:
Anis ai o fetita frumoasa, frumoasa foc! Sa-ti traiasca si felicitari pt noua bebelina 
Catalina sunt doar cateva plante contraindicate gravidutelor, poti intreba direct la plafar, in mod normal ar trebui sa stie..Iar daca-ti plac fructele papa piersici..la mine au mare efect.
Marcela renunta urgent la McDonalds si KFC! Pe langa faptul ca ingrasa enorm, nici unul din produsele alea nu este sanatos..![]()
20+
cristiana70 spune:
Dragi burticoase, ne-am intors si noi din concediu, si abia am reusit sa va parcurg activitatea din ultima perioada. Ma bucur enorm ca atmosfera s-a mai destins, m-au necajit certurile fetelor. Eu am inceput de ieri serviciul 
si deja sunrt in hei-rup. Mi-e dor de o alta vacanta! Azi am avut o gramada de motive de suparare si m-a durut burtica, nu cred ca voi rezista pana la jumatatea lui ianuarie.
Vacanta in Croatia a fost minunata, sfatuiesc cu draga inima pe oricine sa mearga acolo. M-am asteptat la conditii haiducesti dar, chiar daca camera nu a fost lux, a fost foarte curata. Cele doua mese contractate au fost super multumitoare, dimineata si seara bufet la care puteai sa mananci si sa bei toot ce puteai si doreai. Dar, fetelor, m-a dat pe spate apa, curata ca lacrima. Inotam pana la geamandura, vedeam fundul care era pe la 6m! Cred ca si lui bebe i-a placut, l-am protejat de soare, dar fundul si labele picioarelor tot mi le-am ars.
Cred ca si mie au inceput sa mi se intinda ligamentele, iar burta de peste burtica e mai mare seara. Deja sarcina e bine vizibila in tricou, si sunt tare mandra de burtica mea. Cu constipatia am lasat-o mai moale, dar marea surpriza a ultimelor zile este faptul ca nu mai merg noaptea la toaleta, oare si-a schimbat manzutul meu pozitia? Om vedea mai multe dupa data de 20 septembrie.
Am citit ca ati inceput cumparaturile, i-am spus si eu la al meu ca trebuie sa ne mobilizam. In Arad exista o fabrica enorma care produce haine de copii pentru Italia, si care are un magazin de prezentare plus unul de rebuturi. Spuneti voi ce vreti, la cel de rebuturi gasesti body-uri la 2 RON, si salopetici la 8 RON, pe cand la cel de prezentare costa cam de 5-6 ori atat. Sunt si haine de gravidutze, pantalonii nu mi-au placut, dar mi-am luat 2 camasi la cate 8 RON, si nici acum n-am gasit defectele. Pe hainele de micuti defectele sunt de genul: pata (lavabila), gaurica (se poate coase) sau lipsa nasturei. Sunt si defecte mari, dar ai de unde alege. Chiar daca cineva considera ca sunt zgarcita, nu are decat, la iarna nu voi avea altceva de facut decat sa repar defectele, dar zeci de milioane de dat in magazin nu am, si nici nu am de gand sa dau, si, ceea ce e uimitor, am vazut o gramada de lume buna care ia de acolo haine de bebelasi, fiindca sunt de foarte buna calitate.
Avveti grija de voi, multumesc si 
cu drag pe cine mi-a pus caruciorul albastru pe lista.
cristiana 16+
delfinuta spune:
Mihaela ma sperii tare cu ce spui..a avut vreun motiv anume de a pierdut sarcina sau pur si simplu?? 

Si eu am pierdut o sarcina la 12sapt si sunt tare stresata pe tema asta..
La fel am crezut ca am trecut de perioada critica...
20+
ALINATXA spune:
CATA lasa baia la picioare....stii ca nu e voie baie fierbinte de nici o culoare.
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Liuda spune:
Am si eu o intrebare...
Ma uit la pozele care le aveti pe aici. Dar nu gasesc nici una din voi la 20 de saptamani sa fie atat de burtoasa cum sant eu... La mine sarcina se vedea de la 12 saptamani chiar binisor si nici ca eram plata nu poti sa zici, ca dupa paste sarcina ma prins la 58 de kg. avand 1.67. Deci pentru o perioada zic eu aveam unde ascunde copilul - chiar daca nu eram grasa si burta nu aveam... dar totusi aveam rezerve. Cu toate astea se vedea sarcina de la 12 saptamani. acum in 20 - chiar am burta - burta, Si nu vreau sa ma gandesc cu ce balon in fata o sa fie peste 2 luni... dar peste 3?!!! 3-4 luni nu luaseram nici un kg. Acum am aproape 5 adaugati, dar care sincer sant toti in burta ca nu m-am ingrasat nici la maini, nici la picioare, nici macar la fund. I-am zis dr. ca alte femei nici la 8 luni nu au butahanul meu, unele nici la 8 ... Ea rade... Zice ca e bine asa. Dar eu sant disperata ca ajung cat casa - si daca mai si mananc apoi chiar e de groaza... Maica-mea zice ca la fel cu mine a fost mare rau, cu sormea abia i se vedea sarcina, si cu toate astea pe sor-mea a nascut-o cu vreo 300 gr. mai grea. Ma consolez cu gandul ca asa e felul meu, dar cred ca la 8-9 luni o sa intru pe usi pe o parte 
La ce viata am ajuns....