Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana, in post natal iei la fel ca in pre natal. Suma fixa o iei atunci cand intri in concediu de cresterea copilului. De la anul indemnizatia pentru mamici este de 6 mil iar alocatia pt bb pana la 2 ani este de 2 mil. In total 8 mil. Numai ca de la anul pierdem suma de 240.000 pe care o iau bb-ii ca alocatie.

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna din nou,
am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris intre timp.
Alinatxa, si eu am platit tot 2.930.000 la eco morfo la dr. Iosup (acum 2 sapt si ceva). Eu am mare incredere in el numai din ce am citit si se pare k intr-adevar nu se inseala asa k ...SA ITI TRAIASCA FETITZA! (sper sa nu te superi...poate iti doreai mult sa fie baiat).
Pt restul mamicilor ...eu o sa fiu o mamica singura incepind cu viitorul apropiat. "Taticul" bebelinei mele (nu sintem casatoriti), va pleca din tara pt cel putin un an si cine stie dak se va intoarce sau nu, dupa aceasta perioada. Asa k, nu imi permit sa ma apuce iarna cu burta mare ca sa umblu dupa lucruri pt bb. In cunoscuti si parinti nu am asa mare incredere. In primul rind gusturile difera si as vrea totusi sa iau ce imi place mie pt bb a mea iar in al doilea rind, de ex, in ceea ce ii priveste pe parintii mei... pe vremea lor, multe kestii nu existau si ei habar nu aveau de ele. Asa k nu au cum sa isi dea cu parerea in legatura cu ce mi-ar folosi mie si ce nu.
Cineva (imi cer scuze dar tot citind aici, nu am retinut nick-ul respectiv), m-a intrebat dak preturile de pe net sint la fel cu cele din oras. Raspuns: NU !!! Sint mai mari daca nu kiar muuuult mai mari. Profita de persoanele care sint mai comode si vor sa le fie aduse la usa, sau pur si simplu sint incintate de magia cumaprarii prin internet.
In alta ordine de idei, eu una nu sint de acord cu "fancy shops" (adik magazinele de fitze) cum sint Miniblu si altele. Dak cineva isi permite sa dea 10-15 mil. lei vechi numai pe un patutz, atunci are toata admiratia mea... k se descurca si face bani suficienti. Dar... pt persoanele care nu vor sa arunce cu banii, se gasesc lucruri de calitate la preturi accesibile, cu sigurantza.
Si ca sa nu o mai lungesc ...pun aici o listutza cu ce am cumparat pina acum si de unde, precum si preturile, poate ajuta pe cineva.

Marcela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Multam fain R_MARCE.Sa traiasca bebeii fiecareia dintre noi.

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aha...Monu s-a aprins beculetul si la mine. Nu m-am interesat pana acum de subiect si-mi imaginam ca imediat dupa nastere intri in concediul de ingrijire al copilului si-l consideram echivalent cu postnatalul. Asadar cat este postnatalul ca si perioada de timp?
R_Marge toata aprecierea mea. Multa sanatate si toate cele bune.
Dar unde-i listutza !?

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

R_Marce, anul trecut am avut "onoarea" sa cunosc mai in detaliu produsele de la Miniblu. Nu exagerezz cand spun ca aveau magazia plina de carucioare aduse gata stricate dupa 1-2 folosiri..plus hainutze labartate si alte asemenea. Eu una n-as lua nimic de acolo (poate doar jucariile acelea din plus care sunt insa f scumpe). cine stie, poate intre timp si-au imbunatatit calitatea desi ma indoiesc. Erau pur si simplu produse importate de te miri unde si isi scriau ei emblema pe ele..bleah...

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

R_Marce eu am intrebat. Eu nu sunt din Bucuresti sunt dintr/un oras mai micut si magazinele de specialitate de pe aici baga fff mult in preturi si de aceea eram curioasa.
Asteptam listua.
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Alinatxa, unde ai fost prima data la ecograf de ti/a sp ca este baietel si in cate saptamini????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Monu acum e ceva mai clar si pt mine cum e cu pre si postnatalul. Mercic

Dar hainutele pt gravidute de unde vi le cumparati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Dinzo am fost la 13 saptamani si cateva zile adika acum vreo 14 zile .La KORONA un centru din drumul taberei.

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Alina, ma batea si pe mine gandul sa ma dau o fuga pe la eco, dar ma abtin. Astept 24 sapt ca atunci se vede sigur.
Tin minte ca data trecuta Nayel mi-a spus pe la 20 sapt ca e baietel; si vreme de o sapt am spus la toata lumea asta, pana am ajuns la Herghelegiu si ne-a zis ca fata...

Eu inteleg sa vada ca e fata si dupa "sa-i mai creasca" ceva, dar invers...

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput