Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

KRISS cand trebuia sa.ti vina?

daca esti in zilele de intarziere...barza cred ca ti.ar fi aratat ceva...nu stiu ce sa zic...daca nu esti in z de intarziere...atunci testele pot da negativ fals f des........

Mergi la inceput

CHIQUI ai mai ramas tu sa.ti tinem pumnii...ca noi vad ca nu prea mai aveam sanse.......incerc sa fiu realista si sa ma obisnuiesc cu ideea ca la TB asta singurul lucru pe care pot sa.l astept sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oana> pe 24 august trebuia sa imi vina..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

KRISS stiu si eu...poti sa mai iei un test luni ca sa fii sigura...dar este posibil si sa fii avut o ovulatie tarzie...si sa fie bb...

Mergi la inceput

Oana, cu ovulatia s-ar putea sa ai dreptate, ca s-a intamplat in Z18 la un cm de 28z. Nici eu nu mai stiu ce sa cred..
Incerc sa nu mai mai gandesc la asta pana luni si voi vedea atunci..poate un test de sange ar fi mai indicat.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

KRISS atunci se schimba datele problemei,si abia in 2 zile ar trebui sa.ti vina cm......deci nu.ti pierde speranta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanabbb

KRISS atunci se schimba datele problemei,si abia in 2 zile ar trebui sa.ti vina cm......deci nu.ti pierde speranta...

Pai de ce? um a fost pe 27.07 si la un cm de 28 z ar fi trebuit pe 23.08 sa imi vina uratii.. Z 18 e cand am prestat noi..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Vi s-a intamplat ca dupa 3 teste negative totusi sa fi fost sarcina? eu nu cred...
POZE
Cristina S.

Da... mie... cu primul bb... am facut 3 teste (barza, dr. sigur si inca unul) toate negative... abia dupa 10 zile de intarziere a iesit pozitiv... Acum am facut direc clareblue ca sa nu mai patesc ca data trecuta si a iesit pozitiv dupa 1-2 zile de intarziere.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Elyanne> sarcina usoara!deci sa mai sper? e cam greu, ma gandesc intruna parca-s posedata.
Gata, nu va mai stresez pana nu am vesti noi, fie bune fie rele.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

fetelor! Luna asta sunt alaturi de voi si va astept cu vesti bune.Eu sunt z5,dar luna asta nu am nici o sansa,astept sa vad cand ma programeaza un nou dr.Vreau sa cer si alta parere si sa o iau de la zero,cu analize cu tot.
Va tin pumnii.
Oana poate TB ti-a scazut si din cauza oboselii,am citit pe forum ca la o gravidzuta TB i-a variat intre 36,7-36,9,iar in ziua in care trebuia sa-i vina uratii ia crescut brusc la 37.Spun o si sa fie cu ochisori.
pe toate fetele !

Mergi la inceput