Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUI tu ti.ai luat tb?ca la mine e cam mica...

da nu ma descurajez...ca m.am uitat pe fertility friend si sunt suuper multe gravi cu temp 36,8.

Mergi la inceput

nu ma tine nimeni de manuta???????????/
ca am neste emotii!!!!!stau la intrare cu bata...

ufff,ati plecat toate la somn....iar mie mi.e frica sa adorm...daca vine?NU NU ...n.are voie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana, hai ca iti vin eu in ajutor
Ma rog Domnului sa trimita "rusii" in vizita lunara la, fetele care inca nu-si doresc copilasi.
La tine/voi sa vina peste 9 luni.Voi veniti cu mine la: Mamici de Mai-Iunie2007

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

GINA iubita SPER sa te auda Domnul!

hai ca eu te.am prins de mana si iti voi da drumul doar pe 2 mai 2007 ca sa mergi si tu sa.l aduci pe lume pe baietelul tau!pana atyunci uite asa ca scaiul stau!

Mergi la inceput

Oana,Pe ce data ai avut UM?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

pe 28 iulie...

la mine sunt ceva probleme,am si o sarcina oprita in evolutie...,de aproape 2 ani nu am mai ramas,dar luna asta am facut HSG si stimulare...ceea ce mi.ar creste putin sansele...dar stiu si eu?
ovulatia a fost in z 16...si cm vine cel tarziu duminica pana seara,pt ca am luat utrogestan.........

Mergi la inceput

Oana, si eu tot pe 28 am avut UM! Vei avea acelasi DPN ca si al meu! Uitate la semnatura mea la:
My baby development sa vezi cam cum arata bb al tau daca este sa fie in burtica!
Cum aici peste "balta" exista teste care iti arata cu 5 zile inainte rezultatul eu, am aflat mai repede vestea ca minunea s-a intamplat. Ahhhh... ce emotii!Hai Oana, inca un hop si gata!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

GINA si la noi ar fi teste,problema e ca eu nu mai rezist psihic la teste!in 3 ani de cand incerc...si tot vad teste negative...mi s.a facut scarba de ele...am sa astept sa vad daca imi vine si gata...fara teste...decat luni daca ma ajuta DUMNEZEU si nu vine...

Mergi la inceput

cat de frumos ar fi GINA! parca prea frumos!imi doresc asta atat de mult incat probabil nici nu voi mai stii cum da ma bucur cand se va intampla..........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanabbb

GINA si la noi ar fi teste,problema e ca eu nu mai rezist psihic la teste!in 3 ani de cand incerc...si tot vad teste negative...mi s.a facut scarba de ele...am sa astept sa vad daca imi vine si gata...fara teste...decat luni daca ma ajuta DUMNEZEU si nu vine...

Oana, daca faci acum un test sigur iti arata raspunsul!Eu zic sa mergi sa faci unul
Chiar cred ca este BB !

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput