Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna Mihaela!
Momentan nici o urma de rusi, dureri de spate si de stomac, cele de ovare m-au lasat. Daca trec de ziua de maine, sper sa fie bine, maine iau un test si il fac vineri dimineata!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Selina, numaram impreuna. Si eu astept tot vineri rushii. Semnele mele de rushi au aparut de ieri deja si sunt asa de evidente incat eu am luat-o inaintea rushilor si sunt deja sunt deprimata. Iti tin pumnii sa fie macar la tine cu noroc.
Eu ma gandesc deja foarte serios la FIV. Cred ca in noiembrie il fac ca nu mai am rabdare.
va doresc tuturor succes!! Sper sa reusiti si sa ne vedem la Odisee!

Andrada

Mergi la inceput

Andrada, mult succes si sa vina si la tine un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUI eu sunt langa tine...pun mana pe armamentul greu/// si stau de baza......
BRABRE IRLANDEZA........bafta si voua...haideti cu testele pozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileanas spune:

Vas ,
Am cam la 30-31 de zile .Sa auzim de vesti bune in curand .
Asa mult imi doresc sa fie cu ochi
Tututor fetelor ,bafta la 2 liniute .
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: chris27
Subiect: sunt sau nu
Trimis la: 29/08/2006 23:07:02

Va urmaresc de ceva timp.e oare posibil sa mi se indeplineasca visul?acum cand aproape nu mai speram?
eu sunt in ziua 29 ,la un ciclu de 28
siam temperatura bazala de 38.nu am simtome ca ar veni,as dormi mereu desi mi-au aparut doua liniute (daca n-ar fi,nu s-ar povesti)sotul meu nu crede si nu se bucura cu mine pt.ca liniutele nu sunt la fel de intense.dar eu cred ca pt ziua 29 e destul de conturata si a doua.ce ziceti?

http://img245.imageshack.us/my.php?image=szo028ef1.jpg

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------
Autor: andicu
Raspuns la: 29/08/2006 23:27:59
Chris, testul pare a fi pozitiv, dar totusi, se vede f palida liniuta a2a; nu stiu ce sa-ti zic! cel mai bine du-te maine dimineata la Bioclinica, la prima ora si fa-ti analiza beta hcg din sange! rezultatul ti-l da in aceeasi zi si asa afli sigur daca esti insarcinata sau nu! iti da 100 % un raspuns clar. Multa bafta si sper sa ti se confirme sarcina!
Poti intra si la subiectul " Vine barza" , acolo sunt fete care stiu sa-ti spuna mai multe depsre simptome si sa te sustina cum ai nevoie in asemenea momente.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Gina M
Raspuns la: 30/08/2006 00:40:02
Chris27,Felicitari pentru cele II liniute!
Nici la mine cele doua liniute nu au fost intotdeauna egale ca intensitate desi, am facut mai multe. Acestea, difera de la test la test!
Repeta testul pentru mai multa siguranta si daca iti va indica inca o data sarcina noi,
mamici de mai-iunie2007, te asteptam AICI sa ni te alaturi-ului pentru a parcurge impreuna cele 9 luni de sarcina si poate ,multe alte etape ale vietii ce vor urma dupa acest timp deosebit, din viata noastra.Hai CURAJ !
-------------------------------------------------------------------------------
Autor: atena_grecu
Raspuns la: 30/08/2006 08:57:30
Buna! Felicitari!!!!
Chiar daca a doua liniuta e mai pala, totusi, este. La mine asa a fost la ptru teste, facute chiar dupa ziua 32. M-am dus repede si am facut beta hcg. valoarea era cam mica. Am fost si la echo dar n-au vazut mare lucru. Maine repet analiza la sange. Daca a crescut e foarte bine.
Mai stai si tu cateva zile si fati testul la sange.
Si inca ceva! A doua linie nu iese decat daca exista acest hormon in organism iar pe de alta parte testele pot miniti ca nu esti dar nu ca esti.

Succes in continuare!
Autor: madaluta
Raspuns la: 30/08/2006 09:57:11
si eu am patit la fel, dar am facut 3 teste diferite intr-o zi si la toate iesea cea de-a doua liniuta palida.Ma gandeam k nu pot fi toate 3 gresite si asa a fost. la analiza de sange s-a confirmat sarcina.
Autor: chiquitita
Raspuns la: 30/08/2006 09:59:05
Esti! Felicitari si sarcina usoara!
Autor: Dana_ch
Raspuns la: 30/08/2006 10:43:05

si eu tot asa zic esti insarcinata felicitari,

si la mine cea de a 2 linuta era mai palida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ciquitita, Andrada va tin pumnii sa treaca cu bine zilele astea si sa se inroseasca liniutele alea prapadite.
Eu ziua 27 si nici un semn de urati. Lunile trecute am avut ceva pete inainte, dar nu e regula la mine. Doamne da sa treaca cu bine azi si maine si vineri sa mai pot face un test. Chestia e ca parca imi dispar toate simptomele. Culmea e ca ma simt foarte bine. Am intrebat husbandu ieri daca crede ca s-a prins samburelul luna asta si mi-a zis ca nu - no, asa ca ce sa zic - om vedea

Mergi la inceput

Selina, cate zile ale CM tau? Sper sa iti iasa bebe luna asta, de abia astept sa faci testu'. Sa stii ca si sotul meu a zis acelasi lucru de imi venea sa ii sparg capul. Le aratam noi lor!

Mie imi e o frica sa nu imi vina CM, desi... Sotul meu a facut ochii mari azi cand a auzit ca inca nu a venit CM. . El saracu' e invatat cu sperantele si simptomele mele luna de luna si cu testu' negativ, desigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Chiqui sper sa fie cu ochisori.
Eu sunt in ziua 28 din 31 (numai ca ultimul a fost de 39). Ce credeti? Mai astept vreo 3-5-7-... zile. Si eu m-am saturat de testele cu o singura liniuta. TB 36.9, simptome ca la CM.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Ciquita fa o data testul ala! o sa iasa sigur cu II liniute, presimt eu ceva...
Chris, Atena felicitari si sarcina usoara!
Eu ziua 38 din 32, nu mi-am facut testul inca. Ieri asa ziceam dar m-am razgandit, mi-e teama sa nu iasa negativ. Nu ma simt decat foarte balonata(ceea ce nu ar fi ceva neobisnuit la mine) si cu ceva tensiune in sani (dar asta poate fi de la urati). Totusi luna asta m-am detasat un pic de toate si nu inteleg de unde vine dereglarea asta?!?!?!?daca eram stresata mai ziceam dar asa?!?!? nu inteleg. In fine am zis sa mai astept pana la sf, saptamanii sa vad ce se mai intampla pana atunci...

O sa iasa soarele si pe strada noastra, o sa vedeti ca asa va fi!!!!

Mergi la inceput