Vine barza? 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioanatugs, imi pare tare rau pentru cele intamplate...Imi imaginez cat de greu poate fi!
Acum, in aceste momente grele ma rog ca, Dumnezeu sa-ti mangaie sufletul, sa te intareasca si sa-ti de-a taria necesara, pentru a putea lupta si merge in continuare tot inainte .
Sa nu te lasi daramata de acest val trecator al vietii - SA FII TARE IOANA.
Sunt, si raman in continuare cu inima alaturi de tine, prin tot ceea ce treci.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ioanatugs imi pare rau sa aud aceasta veste rea... Imi inchipui cat de trista esti in aceste momente, dar trebuie sa fii tare ca sa te refaci...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Ziua 33, dureri de sani, de ovare si balonare de nu ma inchid la pantaloni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ioana, imi pare tare rau sa aud vestea ... Nici nu stiu ce-as putea sa-ti zic ca sa te consoleze, imi imaginez ce sperante ti-ai facut dupa ce-ai vazut liniutele. Eu iti urez multa bafta luna viitoare
chiquitta, chiar ai ceva simptome de sarcina. Cind vrei sa-ti faci test de sarcina? Mie faptul ca esti in ziua 33 mi se pare un semn excelent. Sa ne tii la curent.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

chiquitita io inaca iti tin pumnii stransi stransi!!!! Hai fi a 2a care ne paraseste luna asta ca noi nu ne vom supara pe tine(poate vom fi doar putin geloase,dar bucuria va fi mai mare)!Haideti fetelor sa facem galagie poate se vor speria rushii si nu mai vin la chiquitita!
Am pumnii stransi si nu le dau drumul pana nu-mi spui tu!!!!

Mergi la inceput

Turturica si Doxinu eu sunt in ziua 33 din 32 (ultimele 2 luni). Dar am avut si CM de 34 si odata de 36. De asta sunt sceptica. Voi ziceti ca totusi as putea incerca un test? Sunt balonata, am dureri se sani si presiune la ovare. Dar astea sunt si simptome de CM, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

chiquitta, eu cred ca un test de sarcina facut acum ar fi concludent. Dar asteapta pina dimineata si fa-l cu prima urina, macar asa esti mai sigura. Eu iti tin pumnii, am emotii mari pentru tine.
Eu sint de-abia in ziua 19 dintr-un ciclu de 26 de zile si incerc sa vinez semne de sarcina, desi imi dau seama ca e prea devreme. Imi inchipui ce grea e asteptarea pentru tine cind ai un ciclu asa de lung

Poze

Mergi la inceput

Turturica, ai dreptate, e super nasoala asteptarea. Asta nu inseamna ca in alte luni am avut rabdare. Si m-am scarbit de teste cu o singura liniuta. De aia acum mi-am propus sa astept, macar sa zic cand vine ciclul: oricum nu mi-am luat test!!!
In ceea ce te priveste, e devreme, mai stai putin desi stiu ca e greu. Oricum, iti tin pumnii si ne tinem la curent. Cred ca o sa iti urmez sfatul si o sa iau azi un test pe care il fac maine dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUITITA proasta strategia asta a mea cu nefacutul testului!

acum imi reprosez ca daca as fi facut teste ,poate nu as fi oprit utrogestanul si atunci nu s.ar fi intamplat asta.am citit pe forum ca in caz de progesteron f mic...sarcina se pierde la 48 ore dupa intreruperea utrogestanului.

IRLANDEZA merci de link

eu sunt in ceata totala...pt ca bhcg nu am unde sa fac...teste inainte nu am facut...dar tinand cont ca nu am mai patit asa ceva niciodata...cred totusi ca a fost vorba de avort menstrual...
dimineata cand am mers la baie m.am speriat!e groaznic...si nu gasesc o alta explicatie.la mine cm venea cu cheaguri f mici si doar in prima zi.

Mergi la inceput

OANA, of, numai probleme ai si tu? Cum poti afla ce a fost?

Mergi la inceput