Femeile prefera "uritii"
Raspunsuri - Pagina 8
michelle7 spune:
daca tot venii vorba de urati va prezint uratii celebrii care pt mine au un nu stiu ce...... i-as date-ui fara sa ma gandesc de doua ori
www.perfectpeople.net/biopage.php3/cid=538 " target="_blank">Ben Stiller
www.imdb.com/gallery/granitz/4777/Events/4777/VinceVaugh_Grani_8740511_400.jpg?path=pgallery&path_key=Vaughn,%20Vince " target="_blank">vince vaughn
Carlos Mencia
ymcar spune:
quote:
Originally posted by michelle7
daca tot venii vorba de urati va prezint uratii celebrii care pt mine au un nu stiu ce...... i-as date-ui fara sa ma gandesc de doua ori
www.perfectpeople.net/biopage.php3/cid=538 " target="_blank">Ben Stiller
www.imdb.com/gallery/granitz/4777/Events/4777/VinceVaugh_Grani_8740511_400.jpg?path=pgallery&path_key=Vaughn,%20Vince " target="_blank">vince vaughn
Carlos Mencia
Michelle
Primul link nu se deschide. Ceilalti doi... nu ma prind prin ce sunt urati. Ma rog, acu'... eu nu mi-s femeie asa ca nu prea simt criteriile de frumusete care le aplica ele.
My life stinks
goanga23 spune:
michelle...mie nu mi se pare nici unul urat..ba chiar atragatori..ca sa nu mai spunem ca sunt plini de umor (cel putin in filme!) ceea ce ii face si mai atragatori...
Numai bine,
Andreea
michelle7 spune:
adevarul e ca la mine dragostea trece prin creier ..... probabil si la tine de aia iti plac uratii " mei "
kristinutza spune:
mey, mie imi place sa am un barbat frumos langa mine!
desi eu sunt urata, nah!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
goanga23 spune:
michelle ...
totusi "uratul" meu preferat ramane Al Pacino...tot timpul am fost "indragostita" de el..asta e...l-am vazut eu pe George Clooney dar tot sper sa-l intalnesc pe Al...se pare ca cele mai multe sanse le-as avea la New York, unde , cu siguranta, nu ma voi muta prea curand..
Numai bine,
Andreea
danutza_c spune:
Michelle, hai sustine-ma si pe mine: Patrick Dempsey (Grey's anatomy)
DUpa mai multe criterii nu eun frumos, da-i sexy rau ...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!