Femeile prefera "uritii"
Raspunsuri - Pagina 5
danitin spune:
Chestia cu barbat frumos - papusa - tine si de varsta. In frageda tinerete imi placeau blonzii cu ochi albastrii/verzi si corp de sportiv... Am avut chiar si doi prieteni din categorie. M-am intalnit dupa ani cu ei si dezastru. Din blondul de altadata acu e un fel de galben cenusiu, au cam chelit, au facut burtica dupa ce s-au lasat de sport, sunt ridati zdravan... arata taaare batraniciosi. In schimb al meu sot, un creol cu trasaturi mai aspre parca arata mai bine pe an ce trece. Nu se ingrasa, firele albe de pe tample sunt din ce in ce mai sexi, nu are riduri, ce sa zic, ma indragostesc de el din ce in ce mai tare
Ca actor imi plac Harrison Fors si Mel Gibson
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
danitin spune:
Am vrut sa zic Ford da cu gandul la el am tastat pe langa...
P.S. Iar Spiridusul a luat ce e mai frumos de la tati si de la mami..
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
bobi spune:
off topic: dom'le ma seaca chestia asta: bredpitu' nu se scrie, dom'le cu 2 d'alde "t"?
on topic dar banal si confuz ca totdeauna...gagicile zic ca al meu e bine, mie la inceput nu prea imi placea de el pe dinafara, insa tot launtrul lui ma chema... revelatia ca sunt indragostita de el insa am avut-o pe plaja la 2 mai
va pup, sa aveti parte numai de fumosi intel inside!
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
joxy spune:
dedicatziune speciala, pentru matale, fara numar, mancatziash oki tai frumoshi, pupate-ash pe guritza ta dulce:
http://www.margaritkaa.street.bg/mango3.jpg
Giocsanu barosanu.
Victoria spune:
Phiii, joxaneeeee, sa traiesti! Ma gandeam ce sa mananc azi...privind poza postata de matali, mi s-a taiat de tot, si de mancare, si de toate cele...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
tlaura spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Phiii, joxaneeeee, sa traiesti! Ma gandeam ce sa mananc azi...privind poza postata de matali, mi s-a taiat de tot, si de mancare, si de toate cele...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Ca bine zici; am vazut si eu poza lui nenea joxi, iar acu' dau o fuga pan' la lamaile lui iren!
Si asa nu-mi reuseste mie nici un regim de slabit; cred ca o sa-mi fac un afis cu personajul sus mentionat!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
blue eyes spune:
1. Joxy, am zis ca frumusetea e garnitura, e complementara, dar sa nu lipseasca ingredientele de baza: inteligenta, practica/emotionala, ce-o fi-numai sa fie, bun simt, ingrijire a corpului si a mintii. Dar uratul pe care ni l-ai pus tu nu are nici ingrediente de baza, nici garnitura.
Baietu' aista are macar garnitura. Fetele: unu, doi, trei si! DESCHIDETI! http://www.seductiatrupului.ro/f_17.php
2.Fetele cu preferinte hollywoodiene, coltul cu actori frumosi e mai jos. Aici analizam mitul frumosului si complementaritatea uratului.
Si bv spune:
La mine n-a fost niciodata o conditie frumusetea barbatului, dar DIN FERICIRE, s-a nimerit sa am un barbat, mai fetelooor!!! e frumos-frumos-frumos si bun si iubitor si foarte destept! Sper sa ramana numai al meu, nu cum ziceti unele dintre voi pe-aici .
Ne dorim foarte mult o fetita, iar eu sper sa semene cu tati
Ca actori imi plac:
I: Keanu reaves
II: Clive Owen (Doamne, ce voce are omu' asta!)
III: Mickey Rourke (care nu-i chiar frumos )
IV: Brad Pitt
cam multi
Poze
ionica spune:
Vad ca aproape toate aveti cate un idol gen BRAD PITT,nu am citit pe nici una care sa spuna;
wow barbatu meu e mortal,super sexy si destept cand deschide gura,miroase super sexy iar in pat face sex ca un zeu !
Sa inteleg eu ca femeile intr-adevar se marita cu barbati "second hand"?
Mie intotdeauna mi-au placut barbatii impresionant de aratosi ,chiar cei care este greu de ajuns la ei, pentru mine "era" un fel de "challange" sa pot cuceri pe cel mai cel!
De altfel nu am avut nici un barbat urat in viata mea,sa inteleg ca sunt eu mai norocoasa?
Barbatul cu care m-am maritat este intr-adevar WOOOOW ,suntem indragostiti de 10 ani si inca functioneaza !
Barbatul meu este cel mai frumos printre pamanteni!
+37SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures