Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
GETY spune:
Miercuri o sa aflu si eu mai multe cand o sa ma vad cu dr. Uite, am citit pe Internet ca un copil nascut sub 37 sapt. este considerat prematur.
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Cucuoancea, terasa "la mama" este pe straduta din spatele magazinului Eva, la Romana.
Sandra 34fix burtik + poze
inca un pic
Sephora spune:
Va pup pe toate
Am reusit si eu sa recuperz cele 3 zile necitite.
Am terminat perdelele de cusut,sunt 14 la numar cam vreo 30 m.M-am trezit astazi cu o febra musculara la gat si omoplati de abia m-a misc (numai pe asta n-o aveam).
Joi am fost la cursul intitulat "durerea" de la active center (interesant) joia viitoare e despre "relaxare".A fost si Ste cu mine,i-a placut si lui.Luni ar trebui sa m-a duc la Mothercare ca e alt curs (asta gratis) dar tinut tot de Vania (tipa de la centru).Sa vadem daca termin repede trag si eu o fuga "la mama"cu toate ca nu-mi place de loc locul asta.
Am incercat acu vreo 2 zile sa intru dar am avut net-ul cazut,nu stiu din ce cauza,ca nu mi s-a mai intamplat pana acum.
Durerile de noada continua,am avut si niste contractii dureroase,dar nu le-am bagat in seama,mi-am vazut mai departe de treaba.
M-a intreba cineva de patut (am mai spus)l-am luat de la Moll-ul de mobila care este vis-a-vis de stadionul Steaua (in Drumul Taberei),costa 17.500.000 lei.
Cucoancea si eu vreau sa nasc natural fara anestezie,dar sa vedem ce va decide doctora cand m-a voi duce pe 5 la ea.Bebe are circulara de cordon simpla,nu stim daca cordonul e destul de lung,plus ca,chiar daca e asezat cranian trebuie sa stea si cu barbia in piept ca altfel nu poate sa iasa.Astept sa vad,sunt super nerabdataoare,ptr ca nu as vrea sub nici o forma cezariana.
In legatura cu discutia care a fost,eu de obicei ajut persoanele dar cele care se ajuta si singure,si mai ales pe cele care le cunosc si am certitudinea ca intradevar merita.Am ajutat foarta multa lume si eu si Ste,ne-am si fript de cateva ori asa ca suntem mai atenti acum.Cam atat nu fac alte comentarii.
O sa intru mai tarziu sa va povestesc ce am patit cu comania Dialog iar acum Orange,care dupa 5 ani si-au dat ei seama ca nu am platit o factura in valoare de 4.500 si acum imi cer si 7.500 penalizari.Sper ca nu m-a repet.Dar imi vine sa urlu ca dupa 5 anu nu am cum sa le fac dovada platii si probabil o sa fiu nevoita sa platesc 12.000 bulioane asa ca "li s-a sculat lor"
Va las acum ca m-a duc sa-l scot pe Igor care trebuia scos pe la 11 si sa pap ceva.
Revin
Io35+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Nicol ai un bebelus superb si pare mult mai maricel.
Pufy imi pare rau de Alessio sper sa se faca bine urgent.Zi ca mami de Matteo ai trimite un pupic.
Io35+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
putzuruca spune:
Pupici la burtici si mamici,
Vad ca nu s-a mai intamplat nimic deosebit de aseara pana acum. Eu asteptam vesti de la fetele cu cezariana.
Monique, si eu ma tot intreb cum o fi cu contractiile astea caci eu n-am avut nici din acelea nedureroase, dar dureroase...Cred ca daca ma apuca nici n-o sa stiu ca sunt contractii, dar sper sa n-am probleme.
Noi am fost azi sa cumparam ce ne mai trebuia pt bagajul de spital si i-am cumparat si bebelinei 3 body-uri din bumbacel, mie mi s-au parut de calitate si nu f scumpe. Erau 130 mii, facute in Romania. Au pantalonas cu tot cu botosel, bluzita cu manecuta lunga si caciulita.
Va pupicim si mai intram mai pe seara,
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Clara03 spune:
[bSephora[/b] daca spui ca factura este de 5 ani, inseamna ca s-a prescris dupa 3 ani in care n-au facut nimic sa-ti ceara banii si au cam luat-o in mana. Cum lumea nu stie legea, porcii astia merg la intimidare si-ti cer chiar mai mult decat face. In primul rand ca penalitatea nu poate depasi debitul, deci nicidecum sa ajunga la 7.500. Mai bine da-mi date suplimentare despre asa zisa factura restanta ca sa te pot consilia in cunostinta de cauza.
Azi am stat mult in picioare si ma resimt la greu. Cred ca voi lasa greul pe umerii bietului meu sot si ma voi baga in cocina pana scap de pietroiul asta din burta.
Fetelor, ce facem cu epilatul inainte de nastere? Mai ales cele aflate in situatia mea, pandite de riscul unei nasteri premature. Pana acum am mers la cosmetica iar daca ar fi sa recurg la lama ar fi un dezastru. M-as irita de la caldura asta ca dracu. Mai ales inghinal. Voi ce planuri aveti?
GETY spune:
Clara03, nici eu nu stiu cum o sa procedez cu epilatul. Ca inainte, sincera sa fiu, ma descurcam singura, dar acum, nu prea mai ajung cum as vrea eu. Nici in spital nu vreau sa ma rada ele acolo. Astep si eu alte pareri de la gravidute care sunt si mame.
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Mirabelac spune:
Clara la mine nu merge inghinal decat cu crema epilatoare, tot ce se bazeaza pe smuls (aparat sau ceara) ma irita rau de tot. Eu ma epilez odata pe sapt. inghinal, dar am auzit ca la spital tot isi baga alea lama pe tine. Mi-am pus si un bic in bagaj in caz ca nu pot scapa de asta.
Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Cu crema te poti epila singura in fata oglinzii.
Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
alessia80 spune:
Fetelor, si eu ma epilez demult si n-am mai bagat lama, dar nu mai am curaj sa ma duc! Oricum m-am ras miercuri cand mi-au spus de cezariana! Acum, asta e, ma fac eu frumoasa dupa....
ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]