Slapi Birkenstock

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Pai Birkenstock nu mi se par mai aratosi decit ecco...

Erata: de pe pagina aia, primul si al 4-lea arata mai uman (nu al 3-lea)

Merg foarte bine la pantalonasi de vara de bumbac, canepa, etc (cei care au fost foarte in voga anul asta)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Allure

Pai Birkenstock nu mi se par mai aratosi decit ecco...

Erata: de pe pagina aia, primul si al 4-lea arata mai uman (nu al 3-lea)

Merg foarte bine la pantalonasi de vara de bumbac, canepa, etc (cei care au fost foarte in voga anul asta)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Ideea e ca dintre doua uratenii, am ales-o pe cea mai mica , adica ala gen slap sau flop-flop de la Birkenstock.
Adica astia http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=vw_prod&wprid=103
sau astia http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=vw_prod&wprid=5

Imi plac tare mult ala de la ECCO, nu-i vorba, numa ca daca Birkenstock mai arata cum arata pe piciorul meu, ECCO va arata ca un tractoras . Insa aste-s detalii si io n-am papuuuuci

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Allure
[...]
Now medics have joined the attack by saying they can lead to joint pain, shin splints and twisted ankles.[...]

Ha! Nu stiam eu de ce nu pot sa sufar flip-flops astia care pe aici se poarta atat de mult. Mai degraba merg o zi intreaga pe jos pe tocuri intr-un pantof cu calapod bun decat cu papucii astia.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mi se par perfecti Birkenstock-ii astia.Asa este, iti simti laba piciorului toata, dar sunt relexanti.
Acu i-am vazut la reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Scarmanus,nu vreau sa fac reclama dar Birkenstockul merita fiecare banut dat.E adevarat ca nu sunt prea aspectuosi dar la comoditate nota 10.
Mie imi place si Scholl,dar parca Birkenstock e mai bun.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Allure, dar daca ai opusul piciorului plat, adica bolta ff arcuita (de la balet de ex, de la mers pe poante), si asta poate pune probleme la coloana? Ce ai recomanda - tocuri?

Mergi la inceput