Slapi Birkenstock
Raspunsuri - Pagina 2
Allure spune:
Pai Birkenstock nu mi se par mai aratosi decit ecco...
Erata: de pe pagina aia, primul si al 4-lea arata mai uman (nu al 3-lea)
Merg foarte bine la pantalonasi de vara de bumbac, canepa, etc (cei care au fost foarte in voga anul asta)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Allure
Pai Birkenstock nu mi se par mai aratosi decit ecco...
Erata: de pe pagina aia, primul si al 4-lea arata mai uman (nu al 3-lea)
Merg foarte bine la pantalonasi de vara de bumbac, canepa, etc (cei care au fost foarte in voga anul asta)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Ideea e ca dintre doua uratenii, am ales-o pe cea mai mica
Adica astia http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=vw_prod&wprid=103
sau astia http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=vw_prod&wprid=5
Imi plac tare mult ala de la ECCO, nu-i vorba, numa ca daca Birkenstock mai arata cum arata pe piciorul meu, ECCO va arata ca un tractoras

pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Allure
[...]
Now medics have joined the attack by saying they can lead to joint pain, shin splints and twisted ankles.[...]
Ha! Nu stiam eu de ce nu pot sa sufar flip-flops astia care pe aici se poarta atat de mult. Mai degraba merg o zi intreaga pe jos pe tocuri intr-un pantof cu calapod bun decat cu papucii astia.
Oana_B
DidiAlex spune:
Mi se par perfecti Birkenstock-ii astia.Asa este, iti simti laba piciorului toata, dar sunt relexanti.
Acu i-am vazut la reducere.
Luna75 spune:
Scarmanus,nu vreau sa fac reclama dar Birkenstockul merita fiecare banut dat.E adevarat ca nu sunt prea aspectuosi dar la comoditate nota 10.
Mie imi place si Scholl,dar parca Birkenstock e mai bun.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nematics spune:
Allure, dar daca ai opusul piciorului plat, adica bolta ff arcuita (de la balet de ex, de la mers pe poante), si asta poate pune probleme la coloana? Ce ai recomanda - tocuri?