prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
mamacita spune:
cenia,foarte frumoasa coafura,si atat cat vad albastru pe bust,dar eram curioasa si de restul toaletei
.sa nu mai faci poze serioasa,ai un zambet placut si o dantura minunata!Petrecere frumoasa!Si toaleta lui David vreau s-o vad![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
ligia, e mult mai bine, n-am scapat de tot, mai are si scaune moi. Joi mergem la Medicover si facem analize. E la regim, a inceput sa primeasca si smecta cu ceai de menta, nu mult, dar ne descurcam. Thx!
cenia, ma bucur ca nu ne-ai abandonat. Am vazut pozele, sunteti superbi!
mamacita, interesante informatiile de pe site-uri. Thx!
Fetelor, voi stiti ceva despre administrarea uleiului de peste la copii pana in 3 ani?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Ana71 spune:
Buna,
Multumesc fetelor pentru condoleantele (legate de decesul bunicii mele). Sunteti niste dragute (ca de obicei)
.
Nici noi nu am fost prea bine, Eva a facut diaree duminica (6 scaune moi-apoase si urat mirositoare), era destul de apatica, nu vroia sa bea/manance nimic (a propos, Andruzza poate o bantui vreo viroza din asta prin Moghiorosh ca am mai auzit destui copii in perioada asta cu probleme asemanatoare). M-a cam speriat,mai ales ca nu accepta sa bea nimic (nici vorba de medicamente). Cu chiu cu vai i-am dat Enterol, un pic de smecta si de vreo 2 ori furazolidon (dupa ce am vorbit cu dr. care mi-a zis sa nu-i mai dau furazolidon ca sigur e ceva viral dupa manifestari, l-am oprit pentru ca era un chin sa i-l dau si mi-a fost teama sa nu-l vomite). Cu Victor n-am avut niciodata probleme in administrarea medicamentelor, picaturilor (eram convinsa ca-i meritul meu
), dar cu Eva este un adevarat chin. Daca reusesc sa-i dau ceva fortat, imediat vomita. Ieri nu a facut caca deloc si astazi, pana acum n-a avut decat un scaun destul de aproape de normal. Dar suntem pe regim, azi a mancat doar banana, lapte Humana HN si cereale Orez cu roscove (de la Nestle - la recomandarea dr.) Speram ca a trecut. Dar suntem si in plina eruptie dentara (o maseluta - a treia-abia a iesit, iar alta sta sa iasa, plus un incisiv). Si la canini mi se pare un pic umflat. Unde mai pui ca aseara s-a vaitat si Victor de burtica, apoi ca ii este rau (cred ca-i venea sa vomite-era si foarte, foarte obosit). Nici azi nu e chiar in apele lui dar sa speram ca evoluam spre bine.
Rp, imi pare rau de problemele Marutzei. Sper sa treaca repede. Cred ca ti-e tare greu acum insarcinata. Si eu am avut probleme la ambele sarcini (greturi, vomitat la greu, oboseala accentuata, ameteli), am slabit in primele 3 luni peste 5 kg la fiecare sarcina. Dar intr-adevar cand eram insarcinata cu Eva a fost mai greu pentru ca trebuia sa nu-l neglijez nici pe Victor. Pe tine te mai ajuta cineva?
si santate multa!
Carmenduza, intr-adevar multe schimbari si la voi. Nu e usor, dar trebuie analizate cu atentie perspectivele si daca sunt mai bune (pe termen lung) trebuie actionat. Cam asta a fost "deviza" noastra. Si ne-am mutat si noi de cateva ori (initial am stat in Pitesti, apoi ne-am tot mutat in Bucuresti in diverse locuri). A fost destul de greu, dar nu regret ca am facut-o.
Ligia, intrebai de imunizarea pe timp de iarna. Eu lui Victor pana acum i-am dat 2 ani Broncho-vaxom, cand a intrat la gradi. I-am mai dat si ceva vitamine (multisanostol), anul trecut i-am dat si ursuleti cu echinacee (parca sunt de la Walmark-nu stiu daca asa se scrie). Pediatrul Evei are mare incredere in medicina naturista (spre deosebire de pediatrul lui Victor care considera ca e "o prostie"
- "efect placebo")asa ca o voi consulta pe la inceputul lui septembrie. Am tot auzit de catina ca e foarte buna, eventual ceva sirop de macese. O sa te tin la curent dupa ce voi vorbi cu ea.
Raresiionut, ti-am admirat dansatorul "harnicut" in poze. E un dulce. Si Evei i-a placut de el , a stat linistita la mine in brate (surprinzator, deoarece nu prea are stare sa se uite la ceva).
Andira, cu scuzele pentru intarziere: La multi ani micutei Natalia! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa si, alaturi de surioara ei, sa va bucure toata viata! Multumesc pentru urarile adresate lui Adi!
Rrox, bine v-ati intors din vacanta. Asteptam poze!!! Ce bine ca puteti duce fetele undeva (e bine pentru "ambele tabere"). Subscriu si eu la ce-au spus fetele: chiar nu ai de ce sa te simti vinovata (referitor la situatia de pe forum). Am apreciat mereu la tine dorinta de dialog, comunicare.
Ioanei cea bataioasa!
Pisicuta, l-am admirat pe Matei cum se urca pe topogan. La noi, eu sunt cea stresata care vad pericole in orice (mai ales cand sunt stresata/ obosita).
frumosului curajos!
Andruzza, bine v-ati intors de la munte. Superbe pozele, superbe personajele! Despre uleiul de peste eu stiam ca se administreaza pentru vitamina D. Daca-i dai Vigantol nu stiu daca mai este necesar. Anul trecut (la indicatia stomatologului) eu i-am dat lui Victor niste capsule (cu ulei de peste) pentru fixarea calciului. Ti-a recomandat cineva sa-i dai?
Daria, ce mai faceti? de ce nu ne mai dai nici un semn?
Va pup ca iar m-am intins... profit ca doarme Eva!
Ana71 spune:
Zuzu, ce frumos zambeste Sofia.... E o dulceata de copil! Iar Bubu, ce fratior grijuliu! Sunteti o famile tare frumoasa!
mamacita spune:
Azi e sarbatoare mare,taierea capului Sf.Ioan Botezatorul...iar Alex a dat cu capul de podea de doua ori!
O data in prezenta bonei,s-a rasturnat cu tot cu un scaunel de pitici,de-am auzit bufnitura din bucatarie
,iar a doua oara,dupa ce-i tinusem o poliloghie intreaga bonei,autoexemplificandu-ma ca "uite,mie niciodata nu mi-a cazut din pat,carut,masa de infasat,asa ca atentie marita,copiii mici sunt imprevizibili bla-bla-bla.",in prezenta mea si spre satisfactia ei nedisimulata
!Ca deh,avea si dreptate femeia sa zambeasca,asa mi-a trebuit sa ma laud,invatatura de minte,madam Alina!

Noroc ca Alexutu'prima data a reusit sa-si tina capul in aer,asa ca mai mult am auzit scaunul,n-are nici urma de semn,iar a doua oara s-a atins usor cu fruntea,a fost putin rosu,dar vad ca nici echimoza n-a facut.
rrox,am uitat,dar iti spun acum ca m-am distrat copios la faza cu bataile si cu"taci".
meniu:
-7:30 -250 lapte+1 felie cu unt
-14 -120 supa pasata
-aprox.180 paste cu rosii si carne vacuta[ca bona nu prea le are cu cantarul si nu tin asa mult la treaba asta,bine ca il hraneste frumos,cu povesti,cum e el invatat,restul era pura mea curiozitate stiintifica
]
-50-70 kiwi pasat cu caise si cereale
-18 -iaurt cu branza si fructele ramase [le-am stropit cu lamaie,sa nu oxideze,dar oricum kiwi are multa vit.c]
-21 -250 lapte
PS:vad ca mi-a cazut netul,sa vedem cand pot trimite mesajul
scris la ora 15:30...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
andruzza,nu stiu,dar ma interesez prin targ de uleiul de peste![]()
Fetelor,in lumina celor discutate,voi kiwi il dati cu samburi?
Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:
mamacita, mi-ai luat intrebarea din gura!
Eu lui Radu inca nu i-am dat kiwi deloc, ca de , eu fricoasa. Dar intentionez sa incep si urma intrebarea cu simburii![]()
Venisem croita sa calc rufe si mi-am reamintit ca-i sarbatoare. Asha ca am scapat
. Sa nu radeti de mine, dar eu mai am inca hiane din concediu necalcate
. Poa pana la Craciun termin![]()
In fine, fug , ca am niste fasole verde sa o curat, oparesc si apoi congelez.
Apropo de ce zicea adriana , si eu pun la congelator legume, anul tercut ce bine mi-au prins....
Eu pun pungi combinate sau simple cu : dovlecel, fasole verde, gogosar, rosie, frunze de telina(pt continutul lor de fier), radacina de patrunjel, radacina de telina (din astea din urma mai putine, ca mai cumpar proaspete), conopida. Totul pun crud, mai putin fasolea pe care o oparesc pt ca altfel se intareste tare.
Inca nu am pus nimic, nici o muratura, nika. Traiasca soacra!
Muraturi pune ea.
Eu pun doar congelatele. Pe langa sertarul lui Radu cu legumele mai sus mentionate, mai pun si vinete pt noi si ardei copti (din astia papa si Radu).
cenia, ma bucur ca nu ai disparut. Eee ce doamna bine ai fost la nunta! Vrem sa vedem si cavalerul!![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Anca Micaela spune:
Rrox da, mergem si in Venetia. Eu am mai fost, pentru sotul meu (si pentru Ema, evident) este o premiera. O sa incercam sa profitm din plin.
Cenia, aratai foarte bine! Dar, vorba mamacitei, am fi vrut sa vedem si "in jos".
Ligia, mamacita, nu am apucat sa intru pe link-ul cu kiwi, dar eu i-am dat Emei inca de pe la 9-10 luni, cu tot cu samburi - am incercat la inceput sa scot sambrurii, dar nu mai ramanea nimic... E totul in regula, doar ca nu ii place foarte mult. Ii dau acum cam de 4-5 ori pe luna, cand facem zi de "fructe tropicale" ![]()
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
gegea spune:
uf, ligia
, de parca nu puteai scrie mesajul cu legumele cu o zi inainte...
Tocmai azi am pus la congelator 5 pungi cu ardei, dovlecel, rosii, frunze telina si frunze patrunjel, si cu fasole verde nefiarta
Nu-i chiar mare baiul, ca mai pun cateva, darrrrr....
mamacita, nu i-am mai dat de multa vreme Dariei kiwi; acum de cand cu autohtonele, am dat pas importatelor. Cand ii dadeam, ii curatam de seminte, dar acuma, nu stiu cum e mai bine... ca au mai crescut, dar probabil ca i-as da cu samburi. Pupam capusorul greu incercat

andrruzza, nu stiu de uleiul de peste... ii cunosc efectele benefice, dar nu si varsta indicata.
rrox, wellcome back! M-au amuzat povestile despre Ioana. ![]()
![]()
![]()
cenia, frumoasa nuntasa! 
zuzu, foarte frumosi copilasii tai!
caramella, sanatate multa!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
andrruzza spune:
Ana71, thx! Noi am lipsit mai bine de o saptamana din Moghiorosh, cand ne-am intors avea deja diaree. Asa e, multi copii din parc au avut/ au. Ulei de peste nu mi-a recomadat nimeni, doar ca l-am tot gasit cautand informatii despre imunitate, ca sursa principala de omega 3. Daca nu uit, o sa intreb joi cand mergem la clinica.
mamacita, eu kiwi nu i-am mai dat de ceva timp, dar de cate ori i-am dat asta primavara i l-am dat cu samburi cu tot.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"