UTROGESTAN

UTROGESTAN | Autor: LARRY

Link direct la acest mesaj

BUNA, FETELOR. EU SUNT NOUA PE AICI SI AM FOST TENTATA SA MA INSCRIU SI EU CU O INTREBARE, DEOCAMDATA. PE VIITOR SPER SA FIU IN STARE SA RASPUND SI EU LA INTREBARILE VOASTRE SAU SA PARTICIP SI EU LA DISCUTII. EI BINE, EU SUNT O NOUA ASPIRANTA LA BB. VREAU SA SPUN CA ABIA DE O LUNA AM DAT UNDA VERDE...SI DEOCAMDATA NU AM PREA MULTE ASTEPTARI. MEDICUL GINECOLOG MI-A RECOMANDAT MEDICAMENTUL UTROGESTAN. A MAI LUAT CINEVA? A AVUT REZULTATE? EU O SA INCEP SA IAU DE LUNA VIITOARE. VA MULTUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bine ai venit Larry!
Si eu tot aspiranta de mai bine de jumatate de an.
Am luat luna trecuta utrogestan, la recomandarea medicului din .ro, ca sa grabim venirea CM, care s-a dereglat f rau dupa ce am oprit anul trecut in noiembrie anticonceptionalele.

Utrogestan eu am luat cate 2 pastile timp de 5 zile si intr-a sasea mi-a venit CM.
Pe langa utrogestan am luat cate o vitamina A, vitamina E si Pregnacare cu acid folic.

Tie pt ce ti-a prescris si de care? Ale mele au fost capsule pe cale orala luate. Stiu insa ca sunt si capsule pt vagin.
Utrogestanul este de fapt hormonul sexual numit progesteron si probabil tu ai insuficienta.

Succes la bb si numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by motanik

Tie pt ce ti-a prescris si de care? Ale mele au fost capsule pe cale orala luate. Stiu insa ca sunt si capsule pt vagin.
Utrogestanul este de fapt hormonul sexual numit progesteron si probabil tu ai insuficienta.

Succes la bb si numai bine!

--------------------

Andra

Utrogestanul se ia oral inainte de sarcina si se pune vaginal in timpul sarcinii. Sunt aceleasi pastile.
Va urez spor la bebicit

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Papa, te cred ca tu ai experienta. Pupa mieii din partea mea!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARRY spune:

VA SALUT DIN NOU! UTROGESTAN CARE SE ADMINISTREAZA ORAL, MI-A RECOMANDAT MEDICUL. SA IAU 2 PE ZI INTRE ZILELE 15 - 26, TIMP DE 3 LUNI CONSECUTIV. DACA NU SE INTAMPLA NIMIK INTRE TIMP, CICA O SA TRECEM LA TRATAMENTE MAI SERIOASE.SPER SA NU FIE NEVOIE! MULTI PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna Larry si bafta, sa auzim de bb.. te rog mult, nu mai scrie cu majuscule, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Larry, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36835" target="_blank">aici alte discutii despre ce te intereseaza . Multa sanatate si succes la bebe!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Utrogestanul este un progesteron...din cauza asta se ia din ziua 15...in cazul in care exista deficit de progesteron...si are rol in pregatirea endometrului pt sarcina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mm facut deja 3 teste, in fiecare zi cate unul incepand cu ziua 27 (in care trebuia sa-mi vina ciclul) si toate au 2 linii, doar ca linia de control este mai accentuata iar cea care ar trebui sa confirme sarcina e mai pala.
Am dureri abdominale (dar nu de ovare) si vreau sa stiu daca pot lua utrogestan.
Mi se pare prematur si cel putin ciudat sa ma duc la dr si sa-i spun " stiti, cred ca sunt un pic insarcinata si fiindca am dureri abdominale as vrea utrogestan!".
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

multumesc,

Mergi la inceput