Bravo Yrrol, ma bucur mult pentru tine...te-ai inscris la mamici-gravidutze? Sa nu ne parasesti!gasesti foarte multe lucruri utile pe DC
Pe cand asteptam la bb ?
Ajutati-o pe Barbye!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
Draga yrrol aici vei gasi incurajari de la o mamica de fetita dulce si obraznica nascuta acum 3 ani,dupa o sarcina aproape identica cu a ta.La mine fibromul si-a facut aparitia de la 6 saptamini, in conditiile in care nu aveam decit 26 de ani toti medicii care m-au vazut aveau asa o fata de parca mai aveam un pic si "ma duceam".
Am facut tratament pina la 7 luni cu gravibinon si duphaston, am stat numai in pat de la 8 saptamini cind era sa avortez pe strada si am ajuns la spital.Cu toate astea nici o clipa nu m-am gindit ca nu voi avea acest copil si traiam cu un optimism in suflet care m-a ajutat foarte mult.Am nascut prin cezariana dar fara complicatii acum fibromul nu mai este o amenintare pentru mine, si imi cresc copilul cu gindul ca intr-o buna zi ii voi mai face un frate.
Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste toate!
Nu plec nicaieri .
m-am inscris la mamici de martie aprilie si deja sunt atat de emotionata.. nu e ceva obisnuit ptr mine, de obicei sunt o persoana mai dura si foarte sigura pe mine. Acum nu ma recunosc, dar imi place transformarea.
va pup si weekend cat mai bun !