Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Yes.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iata ca mi-am suflecat manecile si ma reapuc si eu sa scriu dupa o ...destul de lunga pauza. -ici antosit ca nu m-ai uitat, -ici Sheritra si tuturor aspirantelor. Asa este, dupa cum spunea Sheritra, intentionam sa facem FIV, daca era dupa mine il faceam deja din august. Din pacate acum 2 saptamani am facut o infectie renala urata, am tratat-o cu antibiotice (relativ, ca analizele inca nu mi-au iesit bine) si m-am procopsit cu candida din cauza antibioticelor. Acum tin tratament si pentru asta, mor de nervi ca se apropie ovulatia si nu putem sa deci pierdem si luna asta. Pana nu ma fac complet bine nu indraznesc sa ma apuc de analize pentru FIV drept urmare...tare mi-e teama ca ma apuca iarna. Ar fi culmea sa ma duc asa bolnava la dr. Niculescu. Cu siguranta m-ar da pe usa afara. In timpul asta nici n-am mai citit nimic, am incercat sa ma detasez de tot dar tot degeaba... voi avea un copil incapatanat care nu vrea momentan sa apara.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anaist , nu fi suparata ca nu poti incerca luna asta, cu siguranta ca luna viitoare v-a fi cu noroc.Important e sa te faci bine intai ca sa aiba toate sansele sa fie si el/ea sanatos.
Numai bine si bafta

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

irlandeza, cu siguranta e mai important sa avem un copil sanatos, chiar daca vine el mai tarziu.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Andreea ma bucur ca ai reinceput sa scrii, mie chiar imi era dor de tine! si insanatosire grabnica!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fetelor!Asa ma bucur pentru gravidutele noastre!
oanabbb ma bucur ca esti bine si nu ai nici o complicatie!
chiquitita nu te supara ca o luam de la capat.Fiecare luna este o noua speranta.pierdem cateva batalii dar nu si razboiul!!!
Suntem optimeste si vom fi invinagatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Fetelor,mesajul meu l-ati vazut? nu ma incurajeaza nimeni? mai am putin si

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pamelloooo ai rabdare mama!! ca nu avusai timp..cum vazui ce scrisasi si fugii in piata de cumparai un sac de castraveciori
moamaaa cat de greu fu..da ce nu fac io pt tine
apai de..ma apucai si ii si facui ca pana imi dai vestea sa fie gata ..mmm..numa buni sa'i papi..doar stii ce buni ii fac!!
daca e !!!si cred cu tarie ca e ..atunci sa sa nu mai fiu io "dark" daca nu ma urc in trin si vin cu tot cu castraveciori!!na!! ca acu numai scapi!!am zis!! am zis!!!
oanaaaa ma bucur!!!
antosit da ce numai tie? si mie..si mie Andreea!!tareee dor mi'a fost..hai ca te pupa olteanca si toate se rezolva!!
barbe capuu sus mergem inainteee!!
Sherita pe tine doar te.nu'ti mai fac declaratii ca intram la banuieli

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata si va pup si va urez succes la cele care au sanse sa raman gravi luna asta....eu pesimista, ce sa mai, oana si doxinu numaram ca nu avem incotro dar...slabe sperante sa mai raman eu gravi asa usor!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

multumesc de incurajari fetelor!
ganduri bune pt fetele care mai o sansa luna aceasta.
eu Z30. astept.... greu mai e!
va ca plec la munca!

Mergi la inceput