Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine v-am regasit, fetele mele dragi... Eu am lipsit 2 zile de pe forum, pt ca acasa nu am net, iar zilele astea am stat acasa si am bolit...
Din pacate nu am gasit vesti bune pe aici ...
Oanabbb, iti tin pumnii sa fie bine, te rog tine-ne la curent... Oricum, dupa eco de astazi, indiferent ce ti-o zice doctorul la care mergi, ma gandesc ca ar trebui sa-l suni si pe doctorul tau din Bucuresti si sa-i spui cum stau lucrurile, in definitiv el cunoaste cel mai bine istoricul tau si isi poate da seama daca este cazul sa te cheme de urgenta la Bucuresti.
Si eu cred ca daca era SEU iti iesea testul pozitiv... Dar... gata cu presupunerile noastre, asteptam sa ne spui ce ti-au zis la eco... Tin pumnii stransi-stransi si ma rog pentru tine...
Miramar, bafta multa maine ! Sa dea DD sa fie cu noroc ! Bravo, ma bucur ca ai inteles ca este cazul sa stai si tu acasa maine, dupa IA... Ca te-au convins fetele... Si eu am facut 2 IA, dupa cele 20 min in care m-au tinut intinsa acolo am plecat frumusel acasa cu masina (conducea sotul) si in ziua respectiva am stat mai mult in pat, am citit, m-am uitat la televizor... Uite, daca te plictisesti, tu poti sa intri pe forum si sa ne povestesti cum ti s-a parut ... Ia-ti si tu o zi libera... Arata-i lui BB ca-l doresti suficient de mult incat sa faci treaba asta pt el

Pup toate fetele si promit ca revin cat de repede pot (nu uitati ca eu sunt la servici si nu pot face pauze prea mari ! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

SELINA, fruntea sus. Inseamna ca este inceputul unei noi luni de speranta. O intrebare, si sper sa nu te superi pe mine: de ce faci efort? Nu ai invatat ca dupa ovulatie pana vine CM nu trebuie sa faci nici un pic de efort si nu trebuie sa cari nimic? Eu asa procedez, dar uite ca la mine nu a fost sa fie.
sa te mai linistesti. Si daca vrei te tin eu de manuta ca sa nu te mai doara burtica.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chiqui...habar n-am...Nu stiu..Sunt zapacita rau..Ma simt super..Nu ma dor sanii(asta este singura chestie ciudata),burtica..Niciun semn de ciclu..nici un semn de sarcina...Cred(ar mai fi cate ceva...dar io cred si-n paranoia) la fata!
Selina Curaj..vine o noua luna..Primeste-o cu optimism si calm(ajuta la procreere)

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ziua 35 si incet incet apar rushii...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nuuuu...Nuuu apaaaar
Offf...

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ciquitita eu fata sa treaca necazul.
Catty am prins manuta si multumesc de incurajare. Inca nu au venit uratii si patutele alea nu vad sa mai apara, dar nu imi fac iluzii prea mari. Cateodata nu te poti feri de efort - sunt singura acasa, ca barbatul imi e in delegatie si trebuia sa vina administratorul sa vada cum arata apartamentul pentru ca ne mutam luna viitoare si aici trebuie sa predai totul in stare perfecta, proaspat zugravit si totul sa straluceasca. Acuma chiar daca nu predau azi, trebuia totusi sa fie foarte curat pentru ca e foarte pretentios individul asta. Oicum a zis ca arata super, dar tot o sa mai trebuiasca zugravit.

Fetele inca mai am asa 1% speranta in sufletel pana nu vad uratii si sper sa nu pic prea tare maine poimaine cand apar. Luna trecuta am avut vreo 2-3 zile pete bejulii din astea inainte de ciclu. Asta e - vine o noua luna si o noua incercare.

multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Selina

Mergi la inceput

Miramar succes maine si nu lasa niste prostii sa te intristeze, stii tu la ce ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Zozela bine aparusi. Sa tii rusii departe! Dar cu problema ai veche ce-ai mai facut? Te mai doare? Fusesi la doctor???

Chiqui - m-am enervat mai mult de cat de usor pot unii sa raneasca pe altii complet gratuit dar imi trece mie pana maine :))

Multumesc ca m-ai sustinut acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mi-am mai revenit dupa pierderea bataliei cu rushii, inca o data, si ma declar in Z 4 . Cu optimism astept zile mai bune si sper ca pana de Craciun sa pot avea si eu un test cu II.
Zozela, iti tin pumnii pt. II liniute !
Selina, Chiqui > nu disperati, poate poate e bebe

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput