Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Vas, hai ca-mi antrenez muschii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, iepu imi pare rau sa aud vestile voastre. Am fost plecata si primul lucru pe care l-am facut cind m-am intors a fost sa intru pe forum si sa vad ce-au facut fetele care asteptau.
yannia felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ce simptome de sarcina ai? De cit timp incercati?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Yannia felicitari!!!!!Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si un bbel sanatos sa te poti bucura de el!Acum chiar ca ne-am mai incurajat,nu fetelor?Asa da ne place sa vedem ca se mai si pleaca nu doar se vine!!!
Doamne cat ma bucur pentru tine.Trebuie sa fie o veste extraoridara pentru familia ta ca pentru tine nu mai zic!
Multa sanatate tie si lui bbel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

YANNIA, felicitari. Sa ai o sarcina fara probleme, o nastere usoara si un bebe sanatos.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Yannia, felicitari si bebic sanatos! Ce bine ar fi sa ne vedem la odisee!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumesc, fetelor!
Turturica, nu prea am simptome in afara faptului ca sanii sunt foaaarte grei si durerosi.Ultima oara am fost insarcinata in februarie (dupa 1 an de incercari) si in martie am pirdut sarcina.Am ajuns la urgenta cu hemoragie puternica, lasam urme... intelegi tu. Atunci nu mai stiu daca mi-a facut anestezie dar pentru ca aveam tensiunea 4, dr. nu a mai asteptat si m-a luat la chilarit direct. A fost ingrozitor de dureros si apoi ce m-a ingrijorat a fost ca a iesit imediat pe hol sa vorbeasca cu sotul iar mie nu-mi zicea nimic. Mi-a zis sa asteptam 6 luni pentru a mai incerca dar nu am stat decat 3, mai mult sa ma conving ca mai pot ramane insarcinata. Si iata ca s-a intamplat minunea. Acum mi-e putin frica dar incerc sa gandesc pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

YANNIA, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa experienta urata. Lasa ca a trecut. Gandeste pozitiv si ai grija de tine. Vei vedea ca va fi bine de data asta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Yannia, FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina ca un fulg si tu sa fii o floare de primavara! Multa sanatate tie si lui

Oanabbb si eu am patit ca si tine si durerea aia nenorocita am potolit-o cu multe capsule de nurofen. Dar in cazul meu nu cred ca e avort menstrual pt ca nu am sanse sa se prinda . Inca mai sper intr-o minune, dar acea minune se numeste IA sau FIV

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

yannia, mersi de raspuns. Imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta. Sint sigura ca de data asta o sa fie bine si, cine stie, poate-om fi colege la odisee.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

multumesc fetele...

am sa mai astept 2 zile sa vad daca da semne ca s.ar opri...daca nu voi merge la dr.dimineata era ingrozitor...
cred ca a fost avort menstrual pt ca eu nu am mai patit asa ceva...
si nici test nu mi.am facut luna asta...ca proasta...

Mergi la inceput