Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, nu stiu de ce suntem asa de nehotarati... nu ne putem hotari odata cu numele bebelinei... macar acum am redus posibilitatile la 2: oscilam intre Oana si Raluca... eu nu as vrea sa-i pun 2 nume ci numai unul... sper sa ne hotaram in curand, ca nu mai vreau sa-i zic "galuscutza", "balerina", "bebelina", etc.....
si asa fara nici o legatura, mi-e o pofta de ....acum as bea 2 litri :))

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

NEATZA GAGICUTE

Asiza, nu m-am suparat..cum sa ma supar pe tine?

marcela, m_monique, dia, multzam pentru sfatul vostru..chiar imi era necesar....apropo de concediu...am plecat aseara dupa 9 ore de munca (nu dupa 10 cat e programul aici) si a indraznit sa imi faca observatie...i-am spus ca nu mai rezist 10 ore aici cu picoarele pe scaun ca ma umflu ca o parasuta in cadere..si obosesc repede si oricum nu plec daca e treaba de facut...a tacut nu a zis nimic dar ma deranjeaza si faptul ca o spune...poate vrea sa plec la 6 ore cum zice miro...asa ca oricum pregatesc un concediu medical...sefii astia parca sunt facuti din plastilina sau suntem noi prea sensibile si asteptam prea multa intelegere de la ceilalti?

nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe..la 1 septembrie ne mutam in casa noua si poate de atunci

dia, Raluca e un nume foarte frumos si delicat

pentru cine are fete fara nume ales, cateva nume care mi-ar fi placut mie daca era fata: Casandra, Rebecca, Larisa, Octavia

pupici

desiree 24+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor........ce matinale sunteti......eu iar am avut treaba si nu am putut sa va raspund.....dar v-am citit....
Aelita si Dia...asa si eu stau prost la capitolul "gasit nume copil"......dar poate ne cade asa dintr-o data.....
Asiza.....asa ma gandeam si eu ca din septembrie sa incep si eu sa imi iau lucrusoare.....ca in 9 septembrie trebuie sa merg la ecografia lunara si daca a ramas tot baietel........incep sa fac cumparaturi....
Dolores.....sper sa fii bine.....trebuie sa iti faci curaj si sa te intaresti pentru bebe...si sa nu te mai gandesti deloc la ce ti s-a intamplat.....inchipuie-ti ca e un cosmar.....
Azi sunt mai bine in schimb m-a luat o durere de cap........o sa treaca cumva....singura ca nu o ajut eu cu nici un medicament....deja stomacul meu e suprasaturat......
Azi am zi scurta....cred ca v-am innebunit....de ieri va tot spun asta........pana la 13:30 si gata......am plecat acasa...
Nu mai tin minte cine a intrebat de sterilizatorul de biberoane daca se poate pune in cuptorul cu microunde....eu am vazut ca sunt speciale pentru cuptorul cu microunde....deci nu toate sunt la fel...
pupici......

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Alexandra mersi pt PM . Nu-ti fa probleme in legatura cu lucrurile lui bb. Ai timp sa-ti cumperi cand intri in prenatal, iar de primit sigur o sa primesti, dar dupa ce vine bb.
In legatura cu numele lui bb nu esti singura. Si eu de-abia acum lucrez la lista.

Asiza si mie mi-ai facut pofta cu bunatatile tale. Suna interesant prajitura cu glazura de Fanta. Dc se poate , sunt si eu interesata de reteta.

In legatura cu lucrurile lui bb eu deocamdata nu ma stresez prea mult pt ca mai am destule de la Diana. O sa fac un inventar dupa ce intru in concediu si pe urma vad de ce mai am nevoie.
Pompa de muls o recomand si eu calduros, nu am folosit-o prea mult dar m-a scapat in spital de febra laptelui.
Am vazut pe undeva pe o listuta ser fiziologic. E bun, trebuie, dar nu uitati sa luati si seringa (de 10 ml).
Am si eu o intrebare. Pe unde a-ti vazut foarfecute de bebici(cu varful rotunjit)? Ca eu nu am reusit sa gasesc nici la farmacii nici prin magazine.

Pupici la burtici

Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,haha ,era ora mea si nu aparusem!! sunt aiiiici,cum altfel??ia baga toata prajitura aci,pupa-o-as!,ca suna bine.nu am auzit de treaba aia cu Fanta niciodata.
bineinteles ca berea nu e buna .si nici o bautura.
de ce sa se supere cineva?si eu am mai tras cate o bere,dar asta nu inseamna ca ce fac eu zic ca e bun.nu e bun,si stiu asta.

auzi??zici ca daca vine bebe la 7 luni si tu nu ai cumparat nimic si il primesti in fundu gol? pai si asa o sa il primesti in fundu gol !! si tu si el!!(la spital,acolo)
neata,draga mea,dolores! ne cafelim impreuna.eu,pt ca imi mai vine cateodata pofta de cafea,am luat fara cofeina.
chris,sa nu te speli cu apa rece.incalzeste .poti sa racesti .
Dia,si eu sunt multumita de Mustela.inca nu am obesrvat nimic pe piele,dar cine stie maitarziu.oricum,asta e speciala,deasemenea e creata pt a micsora riscul alregiilor,ca si eu am la diverse sapunuri,si tot de la farmacie iau si gelul pt dush.
eu ma gandesc ca in tarile in care e iarna mult timp,copilul trebuie scos,altfel va sta toata iarna in casa,nu? ceea ce nu stiu,la cate zile ..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Ma distreaza foarte tare faptul ca primul lucru pe care il fac cand deschid calc este sa intru pe forum. Si cand ma gandesc ca o bombaneam pe sora mea (atunci cand era gravida ca sta numai pe forumul asta...).
Mirona imi inchipui ca iti este superrrr greu, te cred pentru ca si eu am zile din astea cand iti vine sa cauti un pistol. Nici nu vreau sa ma gandesc cum iti este cand pentru tine toate zilele la munca sunt la fel. Dar.... da-i in PM si stai acasa, in concediu medical (daca ti-l da doctorul cu 100% iei si mai multi bani), in concediu de odihna sau cum o fi. Nu merita sa te stresezi in halul asta si te superi. Uite multiiiiiii ca sa iti mai revii.
Ralumat pasajul Pacurari este in Iasi, dar sa stii ca chiar si cum drumul tot iesi mai ieftin decat ca ai gasit tu pe net, si asa ai ocazia sa le cunosti si pe mamicile din Iasi. Ce zici?
Fetele cu cumparaturile... adica mai toate. Eu incep sa ma gandesc ca nu sunt intreaga la minte pentru ca eu nu vreau sa cumpar nimic inainte sa vina bebe pe lume. Dar citind ce scrieti voi, incep sa cred ca sunt inconstienta. Desi, pe de alta parte, ma gandesc ca atunci cand voi fi in spital, n-au decat bunicii si matusile sa ne resfete si sa ne cumpere de toate, nu?
Hai sa va intreb ceva. Voua vi se face vreodata frica de cum o sa fie? Ca pe mine ma apuca niste atacuri de panica cateodata.... Ca nu o sa ma descurc cu bebe, cu baita, cu papita, cu adormitul, etc... Ca sa nu mai zic de cand o sa creasca si imi va pune un milion de intrebari. Ce o sa ii raspund, cum, voi stii sa ii explic? Sunt de fapt un copil cu copil si mi-e tare frica cateodata. Adica voi fi sau nu o mama buna? Sunt singura cu ganduri de astea asa mai gri?
Hai pupici ca am scris prea mult!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

patris bine ai revenit si sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si frumos. Si eu sunt tot din Tg Mures, tu la ce doctor mergi?

moni 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dia sunt de acord cu tine cu scosul lui bebe afara. si eu la fel voi proceda....

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

laura nici nu cred ca se pune problema sa stea vreuna dintre noi linistita cu privire la atentia si la grija pe care o vom acorda copilului. eu una ma gandesc ca nu sunt prima care va trece prin asa ceva, si daca au reusit altii, voi reusi si eu.o sa invatam din mers si o sa vezi ce experte vom fi!

lulyeu i-am cumparat finutei mele forfecuta de bebei si clestisor de unghii din carrefour, cred ca erau de la nuk.

dia costumul de cosmonaut il am deja, ma intrebam doar cand o sa aiba loc ,,lansarea". doamne, cat de incotosmaniti vor fi bebeii nostri !

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

luly forfecutza incearca la sensiblu...si sigur gasesti in carrefour...am vazut eu cu ochishorii mei

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput