Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Vom avea bebe melomani, vad eu bine... Vivaldi, Mozart...

Eu ma chinui de cateva zile sa fac dwld de pe gmail la toate cantecelele pentru bebici..dar mi se pare ca merge asa de greu

Ce bine este sa ai o bunica harnica... e gata ciorba si tocanitza.. acum e la partea cu shnitzelele din piept de pui..yammy... Iar eu umblu hai-hui prin oras - bebe are sosetzele ca mami i-a luat azi doua perechi

Cred ca mai pe seara ma apuc si eu de facut ceva dulce, din lipsa de alta ocupatie, daca sotul nu este acasa, asta este...

Ramona 29+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu, Dolores, bineinteles ca nu vorbim de acelasi Cristi.... Avem si poze drept dovada, nu???!!!

Ramsan, bine cand ai bunica harnica...si a mea bunicuta a facut de toate azi, insa din pacate ma apucasem si eu de gatit asa ca nu cred ca mai mergem la ea sa mancam...de-mi spunea mai devreme...asaaa, zici ca ti-ai incaltat feciorul??? No, poti sta linistita ca nu raceste...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

[quote]Originally posted by asiza

Nu, Dolores, bineinteles ca nu vorbim de acelasi Cristi.... Avem si poze drept dovada, nu???!!!

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare!Profit de lipsa musafirilor mei si va scriu si eu ce am mai facut.Am fost foarte speriata cu burtica mea intarita, dar acum m-am mai relaxat.Am facut injectii cu no-spa si scobutil si s-a relaxat burtocul meu. Seara se mai intareste, der nu sunt contractii totusi.Am fost la alt medic,pt k al meu este in concediu si mi-a spus sa stau linistita k este in regula si bebele si colul, dar nu am voie sex, efort, plaja, nervi. Dar ce nu mi-a placut a fost k a tipat la mine sa nu mai ating burta cu mana k mangaierile provoaca []contractii.Eu sunt obisnuita sa ma tin de burtica si cand ma asez si cand ma ridic de pe un scaun sau sa ma mangai pe burtica, dar mi-a spus k nu am voie sa o ating.Nici macar sa o dau cu crema.Mi se pare absurd de tot. Voi ce parere aveti?
Si m-a mai deranjat ceva....A vazut cicatricele mele de la operatia laporscopica si m-a intrebat ce e cu ele si i-am spus k am avut sept uterin pe care mi l-au rezecat.Si raspunsul ei a fost :"Vai draga, ce sa spun, v-ati modernizat"!!!! Nu inteleg de ce a avut reactia asta.Ar fi fost mai multumita daca vedea intreaga burta taiata clasic...sau ce? Ma gandesc cu mila la pacientele ei...Cred k le lasa sa se chinuie, numai k sa nu "se modernizeze cumva".Dar ma rog....fiecare cu parerile si conceptiile ei.
M-am uitat si eu la mamicile de sept-oct si am vazut ce grabiti au fost cei 5 baietei. la 36-37 de sapt nu au mai avut rabdare.Sunt curioasa la noi care va da startul.Abia astept.
va pup si va doresc sarcini usoare in continuare, fara nici o contractie si fara nici o problema.

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Asizule eu stau in acelasi apartament cu bunica mea si ea este sefa in bucatarie... eu doar ma joc cu oalele din cand in cand doar cand am chef... e marfa asa...stiu insa ca va veni o vreme cand bunica nu va mai fi si mie imi va fi taiat definitiv cordonul ombilical... atunci poate ma voi mobiliza si eu exemplar.

Dolores primit PM de la tine... azi vad un pic mai mult optimism si chef de viata, sau mi se pare? Am vazut pozicile cu hainutze si dotari ale lui David... faine de tot bineinteles... as dori sa te intreb care sunt preturile aprox. ale aspiratorului nazal si ale termometrului cu vf flexibil...

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Aaaaa..si ce mi-a mai zis : k trebuia sa continui tratamentul de sustinere cu utrogestan pana la sfarsitul sarcinii, dar dc l-am intrerupt nu mai are rost sa il reiau k nu mai are nici un efect.Voi mai luati Utogestan si acum?chiar sa nu mai aiba efect dc il reiau?Dar eu stiam k organismul are nevoie de progesteron doar la inceputul sarcinii...si nu stiu ce sa mai cred, sau ce sa fac....Of abia astept sa se intoarca doctorita mea si sa ma lamureasca ea k sunt cam in ceata.Ii multumesc lui D-zeu totusi k nu mi s-a scurtat sau deschis colul.

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANITA,chiar,de ce nu ai voie efort?Eu nici nu mai stiu ce inseamna efort,stau numai in pat toata ziua,si eu am pe cineva la curatenie,cum eu nu misc un deget...si e ok.

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, ma bucur ca ai vesti bune, insa am bagat niste ochi cand am vazut ce ai scris despre doctorita aia...e cam toanta...si cand te gandesti ca profeseaza...si mai sunt fete care o si asculta sau cad pe mana ei...si-apoi vin si-ti zic: "Las' ca stiu eu mai bine ca mi-a spus d-na doctor!" D-na Doctor, my ass....scuze! Da' ma enervez tare de tot cand aud asemenea porcarii!!! Madaluta bine ca esti bine..

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

ramsan..pentru ca e frumos afara...e lumina..cea mai importanta sursa de buna dispozitie...ca sunt singura si imi pot face de cap,in sensul asta...termometru a costat 310.000 si aspiratorul nazal 145.000, iar azi vreua sa-mi dau comanda de pompa pentru san si forfecutza ma bucur ca-ti plac hainutzele lui bebe david..azi mergand pe strada ma gandeam ca abia astept sa-i pup fiecare degetzel, guritza mica, fiecare ochisor, obrajorii..imi da lacrimile cand ma gandesc..mi-l imaginez asa mic si neahutorat in patuztul lui, dependent de dragostea si afectiunea mea..iar eu iubindu-l ca pe cea mai rara piatra.il iubesc de mor

poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

madaluta...noroc ca nu se prmite sa vorbimurat...ce doctora...fara comentarii...eu nu mai iau utrogestan din sapt 14...ofof mai mai ce oameni...lasa ca vine medicul tau...bine ca esti ok

poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput