Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
tnicoleta spune:
Iulia Eu cred ca cer cam mult pentru 2,5 ani de la un copil. Bia se incalta singura dar numai cu papucii sau sandalele cu arici. De spalat pe maini mai mult se joaca in apa decat o face, periuta de dinti o morfole in gurita. Si la imbracat doar pantalonii stie sa ii puna dar nu stie sa si-i traga pana sus, ca la dat jos e prima.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Iulia P. spune:
Nicoleta, multumesc pentru raspuns. Biei!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (28+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
mephala30 spune:
Si mie mi se pare prea devreme. Sa-ti pui pantofii singur la varsta asta, sa te speli corect pe maini???
Eventual sa stii si solfegiul
Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Irinel, voi ce mai faceti? Cum se simte Mariuca?
DanaA, copilasii tai ce pozne mai fac?
Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Carmen, . Ma incurajeaza raspunsurile voastre. Credeam ca sunt eu nebuna... Cum spuneam, sper sa nu-mi necajeasca prea tare copilasul cu astfel de pretentii, ca .
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (28+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
vanessa ionescu spune:
Iulia, vrei sa-ti povestesc ca, Andu are 9 ani si nu se spala corect pe maini si pe dinti??? Iar de incaltat singur pe la 7-8 ani a invatat sa-si faca funda la sireturi?? Ii luam numai incaltaminte cu arici mai ales la gradinita..
Si se intampla ca si acum sa-si puna chilotii pe dosa sau tricorile invers..
Cata e mai "evoluat" in sensul ca, mananca cat de cat singur dar se plictiseste si incepe sa arunce manarea din lingura. De imbracat nici nu am incercat sa-l las singur. De incaltat se chinuie uneori sa-si puna cate ceva in picioare dar nu reuseste.
Dar cred ca au timp destul sa invete.
in alta ordine de idei, am fost miercuri la policlinica sa le fac analize (lui Andu si sange) iar lui Cata doar exudate si urina (trebuia sio kk dar nu a reusit sa dea proba dimineata si nici seara la culcare).
Si am inteles (la tel ca nu era vineri dr sa-mi ia analizele) ca i-au iesit lui Andu analizele usor proaste. Leucocitele si volumul eritrocitar mediu usor sub limita. Din cate am citit pe net poate fi anemie. si nu m-asi mira ca e un chin cu copilul asta sa-l hranesti. Are 140 cm si vreo 26-27 kg. Iar cata are 97 cm si 18 kg. parca nu ar avea aceeasi mama si acelasi tata. L-am trecut pe vitamine si s-a speriat si el incat de ieri mananca incontinuu.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
vanessa ionescu spune:
Am uitat sa va zic ca eu am terminat zacusca si vinetele de pus la congelator. mai am de pus cornu capia copt (in congelator). Am pus cateva pachete dar sunt putine. si mai am de facut pachetelele cu gogosari si cornul capia tocate. dar sa apara gogosari ca lumea. asa ca am fost harnicuta saptamana asta. mai mult fac treaba ca sa nu gandesc...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
Irinusha spune:
Buna fetelor! Pupici la pitici!
Ne-am intors si noi ... ieri a fost o veselie totala pe Cris ca-l vede pe tata si merge cu "on"-ul (avion) ... era bagat in priza, ne-a disperat cu "hai, on!" de la 6,45 h ;) Desteapta de mine a uitat carticele lui Cris acasa, asa ca am avut doar revistele din avion ca lectura, dar a stat cuminte si asa ... doar la un moment dat a intrat iar in priza de urlat si cantat, dar sper ca n-am deranjat prea mult.
Mini-vacanta a fost faina rau de tot ... iar lui Cris i-a priit mult. Se vede ca-i place la curte, la caldurica ... si rasfatat din plin. Ne-am intalnit cu Madutza si Ana dar f. scurt ... dar si asa copiii s-au simtit bine impreuna. Mie una mi-a fost cam frica ptr. ca cu prietenii de aici se cam cearta pe jucarii (si din cand in cand musca rau :)), dar cu Ana s-a jucat f. frumos ... chiar Ana "dicta" joaca, fi-miu o asculta frumos ... cand au plecat a luat-o in brate si-a pupat-o (neindrumat de nimeni) ... se pare ca are gusturi bune baiatul mamei :) Asadar, mamici cu fetite, suntem ginere intelegator,ascultator si iubaret, veniti la petit
N-am stat locului, ne-am plimbat si ne-am intalnit cu multi ... lui Cris i-a placut la tara (la "cocos" si "poc" -porc) si la verisorul Razvan (o dulceata de 5 anisori, care a impartit cu placere cerealele si jucariile cu fi-miu) ... sunt mandra ca Misu meu e tare sociabil, stie sa se joace si ii plac copiii ... imi cam facusem griji dupa ultimele muscaturi, dar se pare ca depinde si de partenerul de joaca.
Ploiesti-ul nu mi se pare mult schimbat ... doar ca se "lateste" si se innoieste mereu cu vile stil palate pe zi ce trece. Oamenii neschimbati ... ba chiar m-au impresionat cativa. O tarancuta de la piata care vroia sa-mi dea o vanata neplatita ptr. ca n-am avut marunt si o veche prietena a mamei, care creste un copil cu handicap(nu mai stiu cum ii spune, parca mama maternala ?).
In schimb m-au speriat preturile ... chiar ma intreb cum puteti sa va descurcati cu asa preturi mari? I-am luat lui Cris doar 2 plovarase si o gecuta ca sa-i fi luat si acum ceva, dar altfel nu m-am atins de nimic.... si totusi am cheltuit, dar sa nu ma intrebati pe ce ...
Fara Boby n-am avut parca nici un rost ... iar el aici se vaita de singuratate si se intreba "cum stau unii prosti singuri?" ... cred ca a fost unica, vacanta asta.
Imi pare rau de copilasii bolnaviori si sper ca acum sunt bine cu totii! Am inteles ca e un virus prin Ro. ... aveam si noi o prietena cu nepotii cu stomacelele in pioneze. Sanatate multa!
Am vazut cateva poze, avem niste copii frumosi foc! Sa ne traiasca! :)
Carmen, inca putin si sunteti 4! Sa ne anunti si pe noi sa tinem pumnii aici! :)
Iulia, mi se par ciudate tantele astea ... Cris isi uda singur mainile (de spalat calumea nu stie), mananca pasta de dinti mestecand periuta, se imbraca cu pantalonii (bluze nu poate), dar am mare noroc daca nu-i cu spatele in fata, pantofi si sandale cu arici stie sa le incalte singur (sireturile le scoate si le pierde prin casa), dar vine la mine si intreaba "bine?" - cu accent de moldovean ;) - si de obicei trebuie sa-i spun "invers mamica!".... si mi se pare ca am un copil normal ptr. cei 2,3 ani. Pupici!
Gata, trece tati la computer, ca n-a stat destul cand era singurel :) VA pupic si va doresc un week-end fain!
Irinusha & Cris (03.05.04)
laureta spune:
Buna la fete si copilasi.
Eu nu prea am ce sa zic nici starea nu e buna de povestit.
Toata saptamana am fost prin spitale cu socra mea.A venit din Galati pentru controale ca nu simtea piciorul(il taraste dupa ea).Si dupa tomografii la cap, coloana, RMN la fel cap coloana,e hernie de disc nu e hernie, concluzia este tumoare la cap 5-6 cm.Suntem socati cu toti.Sotul meu cel putin e daramat, stie numai el din familie, inca n am spus la toti.Ce e bine daca pot sa spun asa, este ca n are dureri nicaieri, doar piciorul amortit.
Nu stim ce e mai bine operatie sau nu.Daca e bine sa ramana asa sau sau sa riste operatia.E foarte greu de hotarat.
Vanesa te am pomenit zilele acesta ca stiam de mama ta, este extrem de greu :(
Deja iau niste calmante homeopate Sedatif PC ca nu mai poci simt ca pic.
Irinusha bine ai revenit inapoi
Mami Irinel pup pentru scumpi tai
Mephala se apropie ziua cea mare.Sa ne anunti sa iti tinem pumni stransi
Iulia nu te mai stresa cu imbracatul si restul, cresc ei
Fetelor va pup pe toate chiar daca nu v am scris la toate
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)