Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Carmen si Lucian, felicitari !!!!!
Bine ai venit pe lume bebe. Sa fii sanatos si cuminte !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Sa va traiasca bebe,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Carmen si Lucian sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos!!!
Carmen refacere rapida si mult laptic! Pupici si pentru Iustin! Asteptam sa ne spui si numele:)

Ai,ai, eu sunt dusa cu pluta nu mai stiu in ce data suntem asa ca a trecut atata timp si nu am urat-o pe Ioana deci La Multi Ani, sa fii sanatoasa si tot binele din lume

Alus condoleante, imi pare rau, multa putere. Sper sa ne putem vedea in iarna cand o sa poti veni

Vanessa, of, cred ca este greu, poate totusi se va obisnui. Ce spun educatoarele dupa ce pleci tot asa suparat sta, sau se joaca? Sper in curand sa fie mai bine. Asteptam vesti si despre mama ta

Iulia, nici eu nu am chef de lucru:), cred ca abia il astepti

Irinusha ati cumparat patutul?, Abia astept sa ne arati noua camera amenajata, o sa fie un weekend mai greu, dar o sa iasa frumos sunt sigura

Simonaaaaa, unde esti? Pregatiti noul an scolar?

Am avut ieri o zi de cosmar, s-a trezit sefa mea ca de luni nu mai vin si a inceput sa-mi spuna sa vin si luni... . I-am explicat ca nu pot, am stat perioada de preaviz legala si macar daca imi spunea la inceputul sapt sa pot anunta dincolo, nu cu 2 zile inainte. Ce mi-au auzit urechilea inceput sa-mi spuna ca nu as fi depus demisia luni ci marti, ca am scris eu in cerere alta data si alte din astea. Toate astea cu o gramada de lume de fata, am incercat sa-mi mentin calmul ca doar nu eu ma faceam de ras si am pus-o sa sune pe cea de la personal care i-a confirmat spusele mele. Eh si scandalul a continuat m-a facut mincinoasa si altele de am ramas trasnita. Eu lucrez de 5 ani aici si am mai avut certuri referitoare la lucrari, tocmai pt ca ma implic prea mult asa ca am ramas f dezamagita ieri.
Sa va spun si de Mihnunita mea, ca sunt cam derutata..., luni seara sa plans ca il doare burtica, avea gaze, i-am dat sab simplex si l-am culcat cu mine ca sa-l pot urmari. Pe la 3 dimineta ardea ca o soba, i-am dat rapid nurofen si a scazut. Apoi nimic, nici un pic de febra de atunci, nici cu burtica probleme..., nu stiu ce sa zic, dr. a zis sa-l urmarim, el este ca argintul viu! Si mai am o problema, nu prea mai vrea sa manance, dar cam nimic, a inceput cu masa de seara(de ceva timp) orice am incercat nu am avut succes, acum avem probleme si cu pranzul, i-am facut pilaf preferatul lui si abia, abia a luat de cateva ori, imi spune ca nu-i bun..., nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Carmen si Lucian, FELICITARI! Sa va traiasca minunea de baietel, sa fie sanatos si cuminte si sa va aduca numai bucurii. Bine ai venit pe lume, bebe mic!

Laura, si noi avem probleme cu mancarea. Sunt zile in care efectiv nu stiu ce sa-i mai ofer, ca sa deschida gurita. Din fericire, lui ii plac foarte mult fructele si legumele, plus laptele pe care il bea in cantitati industriale, deci, daca numai asta doreste, eu il las in voia lui. Carnea nu ii place sub nici o forma, pregatita in nici un fel. Este vegetarian, baiatul lui mami! Dar, are zile in care mananca mai bine si altele in care nu are pofta de nimic. Mergem inainte asa, ce putem face?

Va doresc o zi frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (30+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Felicitari Carmen si Lucian. Sa fie sanatos si norocos si tie refacere rapida.

Cata azi dim a plans cand am intrat pe poarta gradinitei. pana acum nu plangea dar era foarte trist. l-au luat educatoarele cu glume mai ales ca se pregateau de serbarea unui copil. am inteles ca iar a venit Alba ca Zapada (au ei o pila la ea) si au umflat baloane si s-au distrat tare bine. Dar dupa ce il las nu plange dar mi s-a spus ca ramane tare trist mai ales ca el este un copil foarte vesel. A inceput de 2 nopti sa se scoale si noaptea plangand. Se culca spunand ca nu mai merge la gradi si se scoala pe la miezul noptii si plange vreo 5 minute de nu stiu ce sa-i mai fac. Si cand ma duc dupa el il gasesc tare trist. Mai e maine si dupa aia sta 2 zile acasa. O sa-i treaca, sper....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ne-am intors si noi... prea tarziu pentru a-i ura lui Carmen nastere usoara, dar ii spunem lui Bebe mic si pitic bun venit. Si multa sanatate!!!
Refacere rapida, Carmen!

Nu am reusit sa citesc tot, mi-e somn tare, am ajuns azi dimineata la 4 in Bucuresti si am dormit vreo 3 ore. Abia astept seara...

Concediul a fost ok, Rebecutza a fost tare fericita si s-a bucurat de plaja si soare din plin. E asa negrutza acum... O sa pun si niste poze in cateva zile...

Nu pot sa stau foarte mult... dar revin!

Va pup!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen si Lucian, va felicit din toata inima! Sa fiti sanatosi cu totii! Carmen, refacere rapida, te asteptam cu povestea nasterii si noutati despre ingerasii tai.

Vanessa, sanatate mamei tale! Of, mi se rupe sufletul de Catalin, sa planga in fiecare zi, mititelul! Sper ca usor-usor se va imbunatati situatia.

Laurina, m-ai intrebat de venirea la Buc. Sotul meu va veni pe 12 oct, noi probabil din ian-feb, in functie de mom. cand va putea inchiria un ap. rezonabil.

Laureta, mai zi-ne, mama, ceva, ca ma ingrijorezi de tot!

Fetele mele dragi, simt lipsa discutiilor si mesajelor din trecut, ma intreb mereu ce mai fac copilasii vostri. Ma bucur ca in ultimul timp am reusit sa citesc mai des, asa va simt mai aproape, chiar daca nu scriu mai deloc. Or veni si vremuri mai linistite!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Carmen si Lucian, felicitari! Sa va traiasca micutul si sa va aduca numai bucurii amandoi baietii!

Fetele, pe toate celelalte va pup tare, tare pe toate, dar nu am timp.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Doamne,

am lipsit doar cateva zile,si s-a umplut de vesti...care mai de care...
Shosho scump si mic BINE AI VENIT pe lume! Felicitari,mami Carmen si tati Lucian!Felicitari "big-brother" Iustin-sa ai grija de fratiorul tau!
Refacere rapida mamico si laptic din plin pentru BB!

Alus-condoleante pentru bunica.

Pentru toate fetele o floare si un pupic(da,Laurina...sunt in fiecare dimineata la scoala,unde nu am Net...iar cand vin acasa,nu stiu pe ce sa pun mana mai intai...inca nu mi-am intrat in ritmul de lucru...iti multumesc ca te gandesti la mine!)
Seara intru sa citesc ce ati scris,insa pic de oboseala si de-abia apuc sa citesc tot,darami-te sa mai si scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

wow, nu intru 2 zile si iata ce vesti bune! Carmen, Luci felicitari sa va traiasca bebelasul! Carmen refacere usoara iti doresc!

Vladut merge la cresa de 4 zile si e un chin, saracul plange cand il ducem, plange acolo, plange cand il luam... spune in continuu ca nu-i place si ca nu vrea la copii/chesa/gadinita, saracutul de el...
Azi n-am mai rezistat psihic si am fost sa-l iau la 12 jumate inainte sa-l culce, erau toti aliniati la masa si se smorcaiau, dragii de ei... Cand m-au vazut dezastru! Plansete si urlete. Toti sunt noi si toti fac la fel, uf...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput