Flirteaza des, la greu!
Raspunsuri - Pagina 3
camelia-daniela spune:
Dragä Mutti,
mä bucur pentru tine si te sfätuiesc sä savurezi fiecare clipä fericitä pe care o träiesti, cä asta iti va da puteri nebänuite!
In privinta copilului, nu-ti face probleme, cä poti sä rämii chiar si cu o trompä si un ovar. Cel mai bine, este sä stabiliti de la inceput, cum va aräta relatia vosträ. Bazatä pe dragoste este deja....asta am simtit din euforia ta...., dar sint si alte puncte care trebuie clarificate. Eu asa am fäcut de la inceput: sinceritate reciprocä, incredere totalä ( cä färä incredere nu-si are rostul )si respect reciproc... dragostea era deja foarte prezentä, se intelege.
Eu am fost intotdeuna sincerä cu el.... in afarä de citeva chestii legate de copii, pe care eu am considerat cä el nu trebuie sä le afle neapärat.... asa am evitat cu sigurantä o ceartä puternicä, datoritä diferitelor punte de vedere...
Increderea mea era de multe ori de speriat... nu pentru mine, ci pentru prietenii lui, care il intrebau dacä eu sint de acord cu "iesirile" lui pe la restaurante. El räspundea cu mindrie, cä sotia lui nu se supärä! Muncea toatä ziua, iar seara avea chef, nu mereu, sä iasä la o bere, iar eu nu aveam nici o obiectie ( copiii erau mici pe atunci si nici nu mä deranja, cä se relaxa in felul ästa)
De cite ori se fäcea mai tirziu, mä suna, si mä tinea la curent cu evenimentele. Eu stiam intotdeauna pe unde e el, iar el stia pe unde sint eu!
Respect reciproc: niciodatä nu i-am fäcut scene in public, fiindcä nu am vrut sä-l ating in orgoliul lui de bärbat, dar acasä am clarificat imediat situatia!
Nimeni nu e perfect! Eu il accept pe el asa cum este, dar si el trebuie sä mä accepte pe mine asa cum sint!
La inceput, m-a rugat:" bebe, sä rämii mereu asa cum esti!" ( putin cam träznitä, glumeatä, foarte copiläroasä si tare.... iubitoare), dar dupä citiva ani, incerca subtil sä-mi impunä o schimbare in comportare ( multi bärbati incearcä asta; pe limbajul lor, se numeste:"imi formez sotia dupä mine"). Cind am simtit asta, i-am strigat in gura mare, cä nu inteleg ce vrea de la mine, doar el m-a rugat sä rämin asa cum sint si cä nu am nici un chef sä-mi träiesc viata dupä ideile lui preconcepute! Asa m-a iubit, asa sä mä iubeascä si in continuare! A cedat, la atacul ästa....iar eu mustäceam de bucurie sä-l väd cu coada intre picioare...mä refer la figurat!
Si... cu räbdarea, treci marea... nu uita!
Important este sä comunicati intotdeauna unul cu altul si sä vä spuneti färä retineri ce aveti pe suflet!!!
Intotdeauna cind ai o nemultumire sufleteascä neimpärtäsitä, este ca si cum ai pune o cärämidä la zidul dintre voi!!!
Iti urez tot binele din lume.
Te pup, Cami.
camelia-daniela spune:
[size=2]Dragä Cristina,
si eu sint si am fost ca tine. Cind am citit mesajul täu, parcä m-am väzut pe mine... in afarä de Playboy pe care dacä vroia, putea sä si-l cumpere singur...avea deja acasä un exemplar rar, nu?; dupä pärerea mea, asa trebuie sä fie o sotie idealä, dar...numai lapte si miere mi se pare cam plictisitor! Fii mai spontanä, aratä-i si alte pärti ale tale, fie ele bune, fie rele, cä asa cred cä-l pui pe ginduri.
Ideea cu chatul mi-a suris! Este si o modalitate sä-i afli gindurile ascunse, sä stii ce-si doreste, iar cind vine acasä....indeplineste-i toate dorintele!!!!, nu??? Eu i-as face asa ceva !!!
Ar fi o distractie nesfirsitä pentru mine, care m-ar ajuta sä scap de momentele grele de släbiciune de care zici tu.
Momente de genul ästa am avut si eu, dar la mine, cind incepe o zi nouä, parcä se deschide un nou capitol.
Eu vreau sä aud din partea ta cä esti tare si cä esti in sfirsit multumitä cu viata pe care o duci! Viata asta e un cadou nepretuit si trebuie sä ne bucuräm de ea!
Cami.[/size=2]
Cristina Maria spune:
Dragele mele,
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre. Sper sa nu va suparati pe mine daca nu pot fi zi de zi alaturi de voi.
Sa stiti ca am incercat de-a lungul timpului de toate. Si mie mi-a trecut prin minte sa fac acelasi lucru si sa las la vedere cumva vreun mesaj, sa ma arat indiferenta, sa ascult explicatiile intelegatoare, sa gasesc o formula de mustrare mai mult sau mai putin agresiva, sa fac in asa fel incat sa stie ca a intrecut masura sau sa se simta in pericol si el. Nici eu nu sunt genul cu fusta peste genunchi si bluza larga si incheiata la gat tocmai pentru in cateva luni implinesc 30 de ani. Incerc sa fiu o sotie, o prietena, o iubita cat mai in pas cu tentatiile din ziua de azi. Ii cumpar din cand in cand Playboy-ul pentru amuzamentul amandorura, ii mai arat o fusta scurta sau un decolteu superb pe strada, ii spun cand imi place "dosul" vreunui tip (normal ca atunci stramba din nas), are mancarea pregatita asa cum si-o doreste el, ma imbrac elegant sau extravagant... Sau... ar trebui sa-l mai privez de cate ceva, sa inteleaga ce inseamna fara un anumit standard, o anumita ordine cu care s-a obisnuit?!?
quote:
Originally posted by camelia-daniela
[size=2]Dragä Cristina,
eu il cunosc pe sotul meu din 1984 si ne-am cäsätorit in 1988.
Relatia noasträ a fost mereu foarte deschisä, bazatä pe sinceritate, incredere si respect reciproc. Mi-a povestit chiar toate aventurile lui cu nenumärate femei, bineinteles dinaintea mea. L-am ascultat intotdeauna ca pe un prieten, nu ca pe sotul meu. Partea care m-a deranjat ceva la inceput era cä ii pläcea si-i mai place si acum sä flirteze! Mi-am revizuit gindurile, m-am intrebat ce sä fac si nu aveam pe nimeni care sä mä sfätuiascä. Poti sä-ti inchipui, cä eram intr-un magazin impreunä si el flirta cu vinzätoarea!!! Tipa se uita la mine nedumeritä, iar eu ii zimbeam inapoi! Stii de ce? Atita timp cit imi dädea dovezi de dragoste si mä fäcea sä mä simt iubitä, nu mai avea importantä acest "defect". M-am gindit sä-i spun direct cä nu am nici un chef de flirturile lui, dar am ales calea intelepciunii.
Dacä i-as fi interzis sä mai flirteze, s-ar incäpätina si mai tare si m-ar vedea ca pe "domina" cu biciul in minä!
Bineinteles cä simteam cä mai departe de flirt nu ajunge si cä nu m-ar insela! A stiut totusi sä pretuiascä gestul meu si am simtit asta.
Odatä a särit peste cal, dar atunci i-am spus pe un ton amical, dar categoric, cä nu-mi convine, si nu s-a mai repetat povestea!
Deci, din partea mea nu a fost contrins si totul a functionat perfect!
Dacä si al täu este unul de genul ästa, eu cred cä nu vor fi probleme.
Eu nu sint genul ästa de femeie cäreia sä-i placä flirtul, dinpotrivä, sint una care pareazä imediat, dar cind iesim afarä, mä imbrac in asa fel incit sä atrag atentia altor bärbati, iar in cazul ästa, el se umflä in pene, iar eu väd flirturile lui cu usurintä. Citeodatä mä indrumä el cu ce sä mä imbrac, la care eu refuz, spunind cä e prea sexi. Räspunsul lui este: " de ce nu?" Eu am stilul meu de a mä face remarcatä, dar gäsesc drägut din partea lui cind se amestecä in garderoba mea.
Dacä te deranjeazä prea tare, spune-i, dar pe un ton linistit, sä nu aibä impresia cä deja vrei sä-i interzici acest hobby....
Fä in asa fel, sä fiti amindoi multumiti.
Cami[/size=2]
Cristina Maria spune:
Dragele mele,
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre. Sper sa nu va suparati pe mine daca nu pot fi zi de zi alaturi de voi.
Sa stiti ca am incercat de-a lungul timpului de toate. Si mie mi-a trecut prin minte sa fac acelasi lucru si sa las la vedere cumva vreun mesaj, sa ma arat indiferenta, sa ascult explicatiile intelegatoare, sa gasesc o formula de mustrare mai mult sau mai putin agresiva, sa fac in asa fel incat sa stie ca a intrecut masura sau sa se simta in pericol si el. Nici eu nu sunt genul cu fusta peste genunchi si bluza larga si incheiata la gat tocmai pentru in cateva luni implinesc 30 de ani. Incerc sa fiu o sotie, o prietena, o iubita cat mai in pas cu tentatiile din ziua de azi. Ii cumpar din cand in cand Playboy-ul pentru amuzamentul amandorura, ii mai arat o fusta scurta sau un decolteu superb pe strada, ii spun cand imi place "dosul" vreunui tip (normal ca atunci stramba din nas), are mancarea pregatita asa cum si-o doreste el, ma imbrac elegant sau extravagant... Sau... ar trebui sa-l mai privez de cate ceva, sa inteleaga ce inseamna fara un anumit standard, o anumita ordine cu care s-a obisnuit?!?
quote:
Originally posted by parpalak
Sa stii ca am o prietena al carei sot este, tot asa, un flirt irecuperabil. El o iubeste ca pe ochii din cap si peste faza de flirt nu cred c-a sarit vreodata. Nu stiu daca au avut discutii pe tema asta pe la inceputul casniciei lor (sint casatoriti de 15 ani). Ea, in orice caz, trece cu gratie peste comportamentul lui, cum ar trece peste, ce sa zic, crize de stomac? Nu zic ca-i neaparat cazul tau, doar ca se mai intimpla si asa. Dar daca-i capabil sa-ti aduca argmente de genul "complimente", probabil ca nu-i prea "copt la minte", e cam infantil. Daca chiar asa e, inseamna ca-i un barbat usor de manipulat - cu sus-numitele complimente: ar trebui sa se dea pe brazda daca-i tragi un compliment-doua pe zi, iar reprosurile le reformulezi astfel incit sa nu sune ca reprosuri (eventual sa ajunga singur la concluzia ca a gresit, deci nu din partea ta). Daca-s numai pretexte, atunci problema e mai grava, inseamna ca chiar nu-i mai pasa de tine. Subscriu la sfatul fetelor, cu discutiile deschise intre voi: "mie nu-mi convine chestia aia la tine, tie nu-ti convine chestia ailalta la mine, ce facem, incercam sa gasim o cale de mijloc sau divortam?"
Pina te prinzi daca doar flirteaza sau nu, eu, in locul tau, as "flirta" impreuna cu el! :) Daca nu mai e "subiect interzis" s-ar putea sa nu-i mai placa asa de tare.
Iti doresc toate cele bune.
Cristina Maria spune:
Ia uitati-va la mine ce frumos ma balbai eu, fara sa apas pagina a doua si sa constat singura ca mesajele mele chiar s-au trimis!
Va pup.
quote:
Originally posted by camelia-daniela
[size=2]Dragä Cristina,
si eu sint si am fost ca tine. Cind am citit mesajul täu, parcä m-am väzut pe mine... in afarä de Playboy pe care dacä vroia, putea sä si-l cumpere singur...avea deja acasä un exemplar rar, nu?; dupä pärerea mea, asa trebuie sä fie o sotie idealä, dar...numai lapte si miere mi se pare cam plictisitor! Fii mai spontanä, aratä-i si alte pärti ale tale, fie ele bune, fie rele, cä asa cred cä-l pui pe ginduri.
Ideea cu chatul mi-a suris! Este si o modalitate sä-i afli gindurile ascunse, sä stii ce-si doreste, iar cind vine acasä....indeplineste-i toate dorintele!!!!, nu??? Eu i-as face asa ceva !!!
Ar fi o distractie nesfirsitä pentru mine, care m-ar ajuta sä scap de momentele grele de släbiciune de care zici tu.
Momente de genul ästa am avut si eu, dar la mine, cind incepe o zi nouä, parcä se deschide un nou capitol.
Eu vreau sä aud din partea ta cä esti tare si cä esti in sfirsit multumitä cu viata pe care o duci! Viata asta e un cadou nepretuit si trebuie sä ne bucuräm de ea!
Cami.[/size=2]
Cristina Maria spune:
Draguta mea,
Am facut lucrul asta de doua ori. Prima data m-a tratat cu poezii si buchetele de flori (virtuale). A doua oara, conversatia a inceput (intamplator) chiar in ziua in care a vizitat un prieten ce-si angajase o secretara noua, despre care se discuta destul de aprins in cercul baietilor. A crezut ca fata a aflat adresa lui de mail si l-a abordat cu tupeu. Am incercat sa am alt ton decat am eu de obicei. Am incercat sa fiu putin mai usuratica, mai naiva ca sa-l pot prinde. Stii la ce tertipluri a recurs ca sa afle cine sunt( eu nu imi dadusem -chipurile- numele real!)? A creat inca doua adrese: una cu oferte de filme pe internet si a doua cu un concurs la sfarsitul caruia castigai parfumul meu preferat pentru seara, Organza. Mai mult, a pus alte doua colege de la birou sa ma abordeze cu nu mai stiu ce oferte, ca sa nu corespondeze de pe acelasi calculator. Incerca prin orice mijloace sa imi afle adevarata identitate. Eu ma distram copios in fiecare seara cand vorbea la telefon cu diversi prieteni: cel cu secretara (fata era pusa sub urmarire), cu un prieten soft-ist pentru a afla daca se poate afla adresa exacta a calculatorului ce a trimis un mesaj (apropos de asta, se poate stabili doar tara de provenienta), se chinuia sa imi sparga parola si m-a intrebat chiar pe mine ce raspuns as da la intrebarea aceea la care trebuie sa raspunzi pentru a completa datele de identificare. Era disperat! Atunci i s-a parut ceva suspect. La un moment dat, pe parcursul unei zile de discutii, i-am spus ca este exact ca toti ceilalti barbati, un mincinos, pentru ca tocmai am aflat ca este insurat. Mi-a spus mai tarziu ca s-a simtit ca un r---t. Apoi, chipurile, mi-am dezvaluit identitatea la una din celelate adrese (colegele lui) sub pretextul ca fac misto de "un personaj din anturaj". Lovitura a fost puternica si de sus...
In prima discutie, aproape ca urma sa ne intalnim la o cafea. La inceput, m-a intrebat daca nu cumva i-am trimis un mesaj in timpul zilei. I-ar raspuns ca nu, dar de ce ma intreaba. A zis ca aprimit un mesaj de la o tipa in calduri. Atunci i-am spus ( cu ochi alunecosi) ca poate si eu sunt in calduri... N-a stiut cum sa ia replica mea si a continuat sa gandeasca la faptul ca asta nu e tocmai o confirmare si, se poate ca nu sunt eu.
S-a suparat tot el de fiecare data pentru ca ii intind capcane si ca nu am incredere in el. Daca ajungea sa se intalneasca cu presupusa ... sau ..., nu pica de fraier? Deci, tot s-ar fi intalnit, tot de dragul flirtului. Problema este ca la un moment dat, asa cum este de exemplu situatia secretarei actuale, mai da peste una ca ea, care se plimba linistita cu "aia" goala pe langa "aia" sculata, iar instinctul masculin si animalic este clar de... "conectare". Imi cer scuze daca par cumva vulgara, dar asta este adevarul.
Aici mai este o chestiune pe care i-am reprosat-o si care este reala. Atata timp cat eram Julia sau Ghiocela (stupid) gasea timp de cateva ori pe zi sa imi raspunda; chiar non stop daca era cazul, iar eu, sotia lui, puteam sa-i sciu mult si bine ca treceau saptamani fara sa imi raspunda sau sa mentioneze ca ar fi primit ceva de la mine. Pai...
quote:
Originally posted by ali
Draga Critina, nu te-ai gandit la posibilitatea de a comunica cu sotul tau pe chat? Flirteaza si tu cu el si eventual dupa mai mult timp sa va intalniti la o cafea.A fost un film cu Meg Ryan si Tom Hanks.Poti sa-l provoci pe chat .Fii indrazneata si cu tupeu si poate o sa cunoasca o alta latura a ta.
Succes!
ali
maryam spune:
Cred ca si daca ar fi vorba numai de a flirta si tot este inacceptabil mai ales acum cand tu esti gravida si ca orice femeie gravida esti mai sensibila , mai vulnerabila...apoi , chestia cu mesajele ridica intrebarea :ce urmareste el folosindu-le , despre secretara, ce sa mai vorbim, orice rau incepe de undeva , asa ca eu cred ca intre a fi o gasculita si a face scandal exista o varianta mult mai sanatoasa , aceea de a te impune in asa fel incat sa-si aduca aminte ca tu esti sotia lui , mama copilului lui.Uneori , noi singuri incurajam lucrurile , lasandu-le sa ia amploare, deci nu te teme sa fi TU insati!
Maryam
Flower spune:
Cred ca sotzul tau a depasit limitat flirtului nevinovat cu secretara sa voluptuoasa... Cel putzin asa lasa sa se inteleaga din atitudinea pe care o adopta fara jena in fatza colegilor de serviciu...
Mai trist e - asa cum spuneau si fetele - ca si-a ales prost momentul, desi majoritatea celor predispusi la aventuri o fac mai ales cand sotiile le sunt insarcinate , bineinteles pt. a nu le "solicita" pe ele , deci tot din prea multa grija ... si niciodata nu sunt intelesi !!! Eu cred ca nu as fi ratat ocazia s-o ciufulesc pe fandosita aia , desi asta m-ar fi costat respectu' de sine ! Da' de la vorba pan' la fapta nu se stie niciodata ....
Bravo pt. chestia cu chat-ul ! Nu ca asta l-ar fi usturat prea mult , da' macar i-ai dat oleaca peste nas... Si , Doamne , cata precautzie pe el...
Sper din tot sufletul sa se mai tempereze - ca de vindecat nu cred ca s-ar putea - si sa te respecte mai mult decat pana acum , mai ales ca marirea familiei ar trebui sa ii impuna ceva mai multa maturitate ! Si sa nu se limiteze doar la respect , sa te iubeasca x 2 mai mult ca pana acum ca doar ii faci cel mai frumos cadou al vietzii lui !
parpalak spune:
Cristina, mai zi-ne si noua ce metoda/combinatie de metode ai mai aplicat si care mai e "scorul".