pentru Marius - coproprietari

pentru Marius - coproprietari | Autor: Oti_s

Link direct la acest mesaj

Acum 7 ani am mostenit un apartament cu 3 camere (pe vremea aceea nu eram casatorita). Intre timp m-am casatorit, iar anul trecut cand am facut intabularea apartamentului (cred ca asa se numeste), am vrut sa-l trecem pe numele amandurora, dar ni s-a spus de la notar ca nu se poate pentru ca e bun dobandit inainte de casatorie. Ce se poate face ca sa fim trecuti in acte drept coproprietari?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Pana vine Marius, iti raspund eu.
II donezi sotului tau cat vrei din imobil.

Trebuie sa-ti mai spun ca donatia intre soti este revocabila, deci oricand poti reveni asupra deciziei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cu aceasta ocazie profit de moment pentru a va ruga sa ii adresati intrebari Lonei care este de profesie(sper sa fie de acord) si in egala masura de a-i multumi in mod oficial din partea www.desprecopii.com pentru sprijinul acordat in mod constant pe latura juridica.
Multumesc!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Juridic,subscriu la raspunsul Lonei.
Din experienta de prin instante,eu te sfatuiesc insa sa lasi casa asa cum e,adica pe numele tau,ca daca el te iubeste,sta - la o adica - si in casa ta.
Paza buna trece primejdia rea.Sunt n situatii de dat exemplu de ce nu ar fi bine.Dar tu decizi.

Mergi la inceput