Cu avionul la 21 saptamani

Cu avionul la 21 saptamani | Autor: CoraHope

Link direct la acest mesaj

Tocmai am primit minunata veste ca trebuie sa plec intr-o delegatie..si as vrea sa va intreb daca este ok sa calatoresc cu avionul la 21 saptamani?

Va multumesc,
Cora
19+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Este foarte ok sa caltoresti cu avionul daca te simti bine in rest, nu te stresa si comporta-te normal. Aparatele de verificare din aeroporturi nu fac rau lui bebe sau tie.

Sarcina usoara in continuare!

40+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna.Eu am zburat cand implineam 23 de saptamani si a fost f bine.Am luat no-spa la fiecare decolare,noi am avut un zbor cu escala.La plecare in prima 1/2 a zborului am avut ceva greata,dar apoi totul a revenit la normal.Stai linistita si drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Daca nu ai contraindicatii de la medic si nu ai avut nici o problema in sarcina( ca de exemplu singerari in trimestrul II,placenta jos inserata,col moale, gemeni,tratament de sustinere,contractii dureroase)nu ar fi pericol.Calatorie placuta!

Sabina 17+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Si eu am zburat la 23 de saptamani...eram in luna de miere...si am facut 2 escale..adica pertotal 4 coborari ,4 urcari..mie astea mi se par cele mai nasoale...in afara de frica mea groaznica ca se va prabusi avionul...a fost totul o.k...
Dar tb sa spun ca eu am avut o sarcina fara probleme.fara contractii, sangerari etc.
Drum bun si sa te intorci cu bine!!!

37+

Mergi la inceput