Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
mini_me spune:
Alessia stai linistita ca nu m-ai speriat. Stiu si eu ca nu e floare la ureche sa nasti. Din cauza asta eu sunt intr-o mare cumpana
cum sa nasc pana la urma (natural cu epidurala sau cezariana) 

mini_me
34+
poze
alessia80 spune:
GRIPO- Stai, nu da!
MINI m-a intrebat!
O fi avut una prbl cu pragul de toleranta al durerii, dar chiar amandoua?
Cred ca ceva tot trebuie sa simta ca altfel cum mai pot impinge?
ALESSIA80 35+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
mini_me spune:
Gripo o fi de la mobila ca si eu tot la cumparaturi de mobila eram aseara (patutul).![]()
![]()
mini_me
34+
poze
mini_me spune:
Gripo ia-te de mine
, eu am cerut detalii de la Alessia. Trebuia sa ii spun sa-mi trimita pm. Mea culpa
mini_me
34+
poze
pufymic spune:
Carmen, Amarantina
! Nu am de gand sa-i dau antibiotic fiindca nu am deloc incredere in dr. asta de fam....cand mergi la ea SIGUR sare cu antibioticul!
Il tin la regim pe bazuc, ii dau antitermice(diaree n-a mai facut azi) si astept sa-i treaca...se pare ca a facut o forma usoara de enteroviroza...
Scuze burtici pentru off-topicul asta!
Mey dar voi va luati la intrecere care naste mai repede????![]()
Eu maine seara la 19:00 am programare la un medic aici in Arad....just in case....
Acum nu stiu ce naiba am ca ma simt tare rau...mi-e greata, stari de lesin...dureri de burta....offf ce m-am saturat de dureri!
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
mexxa spune:
Wow cat am avut de citit....
dar mi-am terminat temele si acum sunt in pas cu lumea.
Ma bucur sa vad ca apar bebei...e asa de fain sa deschizi pagina si sa vezi ca sa mai nascut un ingeras...![]()
In legatura cu Naty ( am citit si eu toata povestea )...fiecare o sa faca ce crede de cuviinta. Mesajul anonim recunosc ca a fost foarte dur, dar asa a deschis ochii multora dintre noi. Cred ca fiecare avem probleme...eu in afara de faptul ca am un sot care ma iubeste nu mai am nimic...nici casa,nici masa cum se spune..mai nou a venit si mama bolnava din Italia si tot noi o intretinem, dar e alta poveste.Insa Dumnezeu sa ne tina sanatosi ca ne vom descurca noi cu toate.
Oricum cine isi deschide un asfel de subiect...pentru a se plange de viata personala e logic ca asteapta un ajutor mai mare decat doar cateva cuvinte de incurajare....dar asta este.. fiecare e liber sa creada ce vrea!
Azi sunt putin mai bine...nu ma mai doare burta...dar mai sunt si alte dureri.
Am observat ca clubul cracanatelor sa marit simtitor.![]()
Eu am fost ieri la Metro si am luat un pachet de Pampers New Baby pt 2-5kg, servetele umede...incet incet pregatim totul.
Ingereasa felicitari pentru bebe.Mult laptic si sanatate pentru amandoi.
Pufy ma rog sa fie totul bine cu Alessio si sa isi revina repede.Multa sanatate si multi pupici.
Eloise merci pentru raspuns...eu mi-am pastrat numele fara sa vreau la starea civila...a fost o faza ciudata dar mi-am depus actele pentru a putea trece pe numele sotului...long story o sa iti povestesc pe mess.
Monique_new merci pentru raspuns.
Acum mai am o intrebare....cu ce ar trebui imbracat bebe imediat dupa nastere..adic ce sa pun la mine pentru el, ce fel de hainute??Sunt tare dezorientata aici..ma gandeam la un costumas alb din bumbac si o paturica ...e ok?
Va pup si aveti grija de voi.
_
33+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
gripo spune:
Hai, mey, fetelor, ca am glumit, nu ma supar eu cu una cu doua. Totusi, ceea ce v-am zis de cumnata mea e adevarat. Cine stie cum o fi? Om trai si om vedea.MINNI, probabil mobila o fi semnalul pentru bebe ca trebuie sa se nasca? Sau le-a placut ce le-am ales si vor sa le probeze cat mai repede? 

Feteloooooooooooor, noi inca mai asteptam lamuriri.
Just in case, am luat o no-spa, ca nu prea treceau, dar vad ca incepe pastila sa-si faca efectul.
36+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
mini_me spune:
Gripo te pomenesti ca mobila le-o da unda verde! Eu aseara m-am invartit o ora pana am ales patutul. Vroiam sa iau si cadita dar nu am mai rezistat inca o ora de benoclat pe-acolo. La etaj erau reducerila articole de casa si era o viermuiala in tot magazinul.
Eu azi nu am mai avut dureri de burta, dar am avut alte dureri.
mini_me
34+
poze
lullabay spune:
Pufy sanatate multa puiului mic!!!
Crisnemes si tie...sa se vindece piciorul cat mai repede!!!
Inni exista mai multe reactii de hipersensibilitate vreo 4 la numar:imediata..tardiva...asa se explica ceea ce s-a explicat deja cu aparitia anticorpilor si astmului bronsic dupa un nr mai mare de expuneri...dar sincer nu cred ca un singur contact cu alergenul nu poate da un soc anafilactic:de ex cei intepati de albine...pot face alergii sau soc la prima intepatura..ca nu am auzit sa mai fie intepati inainte..cea mai buna solutie e testarea percutana ...se injecteaza putina solutie sub piele si se asteapta cateva minute reactia...indiferent daca tu stii ca esti sau nu alergica.
Alessia poate nu era epidurala facuta bine...pt ca in ianuarie nasa mea a nascut natural si nu a avut nici o durere..iar fetele stiu sa impinga pt ca odata le spune medicul si aici conteaza foarte mult colaborarea cu el..si pe de alta parte pt ca partial mai simti contractiile...contractiile Braxton-Hicks sunt nedureroase si totusi le simtim.O epidurala facuta corect nu ar tb sa dea dureri.Si drept sa spun am vazut si eu cateva nasteri...era evident ca pe toate le doare...dar unele tipau, altele sufereau in tacere...depinde de modul in care te exteriorizezi.
Explicatia cu 8 luni e prima oara cand o aud dar...e foarte plauzibila,,,mereu ma intrebam si eu de ce bine la 7 luni si nu la 8..pt ca teoretic maturarea organelor e un proces continuu mai avansat la 8 luni decat la 7 luni.
Gripo eu diferentiez durerile de burta(stomac,intestine)de contractii prin faptul ca primele sunt mai lungi si ma tin cam mult...eventual calmate de eliminarea de gaze![]()
![]()
iar celellate dureaza mai putin si sunt relativ ciclice:apare una dureaza putin ma lasa..dupa care inca una...etc...dar cred ca mai bine explica cineva care a mai nascut.
37+ 
notquiteso spune:
Nu se poate 

in exact 6 zile am pus pe mine 2 kile 200. Numai voi sunteti de vina, cu bomboanele voastre :)) ca m-ati capiat.. am mancat tot ce aveam dulce prin casa, am mai si cumparat.. si uite rezultat 

Am implinit venerabila greutate de 66.3 kile, adica am pus pe mine 16 kile si un pic. O sa ma bata nenea doctoru' cand ma duc sapt viitoare la control. Si asa e ingrozit de cat de repede ma ingras..
Anne
31+
POZE