desfacerea contractului de munca

desfacerea contractului de munca | Autor: deny75

Link direct la acest mesaj

Lucrez la o firma de transport de la 01.06.2006 .Dupa aproape doua luni de munca mi s-a ivit ocazia sa sustin un examen in urma caruia as putea sa lucrez in cadrul ministerului de interne.Neavand posibilitatea pregatirii examenului am spus la firma ca nu mai lucrez o perioada nedeterminata de timp invocand motive personale.Seful meu a fost de acord cu acest lucru spunand ca ma asteapta la servici dupa ce-mi rezolv problemele .Eu am fost de acord,dar am luat examenul si in urmatoarele 6 zile trebuie sa ma prezint cu cartea de munca la noul servici.Ce pot sa fac ca sa obtin carte de munca fara a avea probleme. Va multumesc!

DENY26+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

incearca o incetare prin acordul partilor, sau daca nu demisie. Numai ca la demisie trebuie sa respecti term de preaviz de 15 z sau 30 daca aveai functie de conducere. Daca angajatorul este de acord poate renunta la preaviz. Cartea de munca o vei putea lua personal de la ITM dupa 7 zile de la depunerea actelor de incetare sau dupa trecerea preavizului daca cm se tine de unitate. succes!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput