Clipe din trairile sufletelor noastre...(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Brenda, n-ai plecat inca? o mai lasi mult timp pe Alma sa astepte? ca uite si tu cit munceste pentru tine :)

eu tot dau dure intre etaju 11 (unde sunt eu) si etajele 7 si 9 unde sunt baietzii de la tech support, sa vina sa-mi mai instaleze ceva pe computeru' meu pe care am reusit, ca om serios ce sunt, sa-l dau peste cap :) ca de...de un an de zile i-am lasat in pace....si i-ash lasa si acu' daca m-ar lasa sa-mi fac singura instalarile....

mai o ora si plec spre casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

gata! acum plec!
adica maine dimineatza!
week-end placut tutulor...aaaa.....tuturor!

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Danim, munceam ca aveam alt musafir , Brenda nu cred ca ajunge la mine, ma duc eu la cabanuta, maine. Asa si la noi cu administratorul de retea... nu ne da voie sa instalam, pentru orice maruntis trebuie sa-l chemam.

Am primit mesaj de la Brenda, e frumos acolo, cam aglomerat, dar cred ca se simt bine. Vad eu maine .

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua fetele! ... care-ati mai ramas ca am citit ca Brenda e la munte, Alma in vizita la ea cred... ei, da' cineva tot a mai ramas ca al'fel se-nchidea "pravalia", nu?

Eu am avut niste zile super pline, vineri am ajuns la 9 seara acasa si sambata abia am reusit sa ma odihnesc si iar am plecat pt ca am lucrat... nu toata ziua, da' suficient!

Azi ca niste fete cuminti ce ne aflam, am fost toate trei la biserica si ne-am incarcat bateriile pt saptamana ce urmeaza!
Acum printesica doarme insa are program cand s-o trezi, pleaca afara la o plimbare cu mama mea. Ieri a implinit 8 luni... sa-mi traiasca... sar'na si voua la fel!

Altfel toate bune, numa' ca azi am mancat prajiturica buna bunutaaaaaaa!!! Adica ar trebui sa fac foamea fo' trei zile pen' ca am si mancat bine... eh, incepe saptamana si poate mai uit de dulciuri, ca doar d-astea ma mai impiedic

O saptamana super s-aveti! Va pupic pe toate!

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551495382&security=QBXWWP

Mihaela, Denisa(3.01.1992) si Thea (2.01.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata cu cafeluta in fata!
Frumos la munte, cam putin pentru mine din pacate... in seara asta pun si poze la album.
Aer curat, soare, gratarel, apoi o plimbare de cativa km pana la cascada Pruncea, copii zglobii, mamici guralive . Cu ocazia asta am facut si escalada, copila mea a ramas agatata pe un perete muntos, ca ce-i mai place sa se cocoate! O sa vedeti in poze operatiunea de salvare . Nu mai zic de balacitul copiilor, care s-a lasat cu haine si incaltari ude, de a trebuit sa imprumutam niste hainute pana s-au uscat ale noastre.
Brenda o sa vina marti cu mai multe povesti, cat a fost ea de nehotarata in privinta locatiei, cred ca nu-i pare rau cu alegerea facuta!

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

V-am promis poze, aici sunt.

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Buna, fetelor!
Vad ca si voi ati umblat in locuri splendide!!!Si noi ne-am intors aseara cu Lili de la Brasov, azi deja suntem amandoua pe baricade... trebuia sa incep ziua cu juma' de cola, ca nu beau cafea, dar imi trebuia o doza serioasa de cofeina:)
Va pup, incerc sa pun si poze daca o sa am timp:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Alma, am vazut pozele. faine :)

Noi n-am facut nimic in week-end, ca s-a resimtit huricanu' si pe aci si a plouat...asa ca am stat in casa si ne-a uitat la desene animate.
miine fii-mea incepe JK...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna iubitele...
Ce mai faceti? Din cite citesc eu pe aici, faceti bine!
Miha LA MULTI ANI pt Thea!!! Mai cu intirziere dar...dehhh...cind apuc si eu sa mai dau cite un semn. Sa iti traiasca iubitzica si sa creasca mare si frumoasa, sa te bucuri de ea!
Meiiii.... ce vad eu aici? Poze de la munte? Vad ca v-ati distrat nu gluma. Ma roade invidia...asta k sa stiti.
La plimbare in parc ma bag si eu, k sint k leguma cind e vorba de miscare. Noroc cu munca casnica si mutatul, k m-a mai scos din casa.
Am reusit sa mut toata mobila dintr-un loc in altul. Am gasit niste oameni si o masina dar care cu o zi inainte, m-au lasat balta. Si ...dadeam din colt in colt dak tata, tot saracul tata, a venit cu ideea de a cauta pe net si ...mi-a gasit altii care de data asta au fost seriosi.
Si uite asa am dus totul acolo. Mai ramine de aranjat locul dar aproape am terminat. Muncim k sclavii pe plantatie in fiecare we, dar si cind 'oi termina....
Acum citeva zile, cind a dat frigul ala, m-a cam luat pe nepregatite si mi-au inghetat toate cele vreo 2 zile, pina cind ...am zis "gata!" si l-am insfacat pe "(in)amic" de aripa si am mers la cumparaturi sa imi iau niste haine largi de gravidutza k nu ma mai incape nimic in rest. Doaaamne ce scumpe sint! Lux nu alta! Un compleu (blugi si o bluza mai lungutza si larga tot din blug - aprox.2 mil lei!). Ma rog... asta e! Vine iarna...tre sa fiu pe faza! Oricum, nu mi-a placut sa imi inghete toate cele ...brrrrrr....
Acum am o misiune importanta. Ma duc sa ma interesez de cablu si internet pt la mine acasa k sa mi-l monteze cit mai repede si sa ne putem "auzi" cit mai des.
Am plecat in misiune... Va puuup si ...va urmaresc din umbra!
Marce 16+

Apropos... eu nu am simtit-o pe bebelina inca. Nu stiu dak a miscat. sper sa fie totul bine. Tocmai am facut 16 sapt. Programarea la eco o am tocmai peste 2 sapt si jumate...of ce mult mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Marce, nu fii disperata, prima bebelina se simte abia la jumatate de sarcina, adica la 19-20 de saptamani. Sper sa fie o.k.
Ma bucur ca ai reusit sa te muti!

Mergi la inceput