Clipe din trairile sufletelor noastre...(10)
Raspunsuri - Pagina 12
brendamitran spune:
Mai,mie mi se pare un lucru bun! uite asa se mai starpeste treaba cu fumatul.Dar tu nu te poti numi fumatoare,daca fumezi asa putin.Ehhhh.....daca scapi si de alea citeva,e bine.
S-o intrebam pe Ioana cite are la activ pe zi....
Am vb ieri si cu Cati,se pregateste sa inceapa gradinita(Raducu,nu ea)....o sa aiba mai mult timp de net,de luni incolo....
Alma,mai,mergi cu sandalele pe care le ai si gata! ca nu-i un capat de tzara! Si sper ca nu e nici nunta de fitze!
Gabi.....sa-ti trimit si un pistol?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
gabibarta spune:
Danim, chiar nu este nici un sortiment de cioco bun????
De ce nu faci cioco de casa?:)
Oricum imi plac masurile astea severe impotriva fumatului. Imi venea sa-mi bat vecinul care iesea pe casa scarii sa fumeze ca nevasta-sa nu suporta fumul... Sau colegii care fumeaza pe coridor si noi mai stam cu usile deschise...
Brenda, mai bine fara pistol acum, vreau sa-l sun pe viitorul ex pt. bani... Si probabil ma voi enerva rau de tot...
brendamitran spune:
Pai aveai pe cine experimenta trasul cu pistolul....pina aparea iepuroiul......
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
gabibarta spune:
Na, am avut dreptate. L-am sunat pe ex, si mi-a spus ca n-are bani. Pai bine omule, zic eu, dar copiii tai mananca si cand ai datorii, luna trecuta am cheltuit cu ei, luna asta si mai mult, incepe scoala, bla-bla-bla... Si stiti ce mi-a spus? Ca daca nu bagam divortul, acum n-aveam probleme financiare, deci io-s de vina. Degeaba i-am spus ca indiferent de divort piticii au nevoile lor, nu si nu, poate saptamana viitoare...
Of, mai bine ma scufund in lucru, sa nu ma gandesc prea mult:(((
alma spune:
Ai aflat dimineata cam ce fel de nunta e ... dar nu-mi fac probleme, gasesc eu ceva sa ma incalt. Si sper sa fiu si disponibila duminica la 4,5, ca vreau sa va vad.
Marce, electricianul o veni si el dimineata, ca duminica seara nu-i prea potrivita pentru munca. Si ce-ti veni cu gandurile astea negre? Eu nu m-am gandit nici o clipa ca n-as avea un copil sanatos, am facut doar 2 ecografii in timpul sarcinii si am fost suspecta de col deschis in luna a sasea de sarcina (infirmat, bineinteles, de nasterea grea pe care am avut-o, fara prea mare dilatatie). Nici eu nu ma informam pe net, pentru ca n-aveam pe-atunci si parca a fost mai bine. Un pic de ignoranta nu strica...
Ce v-a venit cu tirul? Si mie imi place sa trag cu pusca, o faceam in liceu, la PTAP si o mai fac din cand in cand la targuri, maimutoi n-am castigat, dar tinta am lovit-o [:P].
Gabi, veche poveste cu ex-ii (sau viitorii ex-i), n-au niciodata bani. Dar bani de bautura de unde are?
Ioana, mi-a placut mail-ul pe care l-ai primit. Functionam ca un calculator pe care mai trebuie sa upgradam cate ceva...
Felicitari, Miha pentru buna dispozitie afisata si pentru minunile tale de fete. Poate mai pui si ceva poze recente .
Fetitele tale ce mai fac, Danim?
Acum vad ca pe-aici predomina fetitele, doar Gabi ce are un baietel si... Ril. In rest numai fete. Sa ne traiasca toti copiii!
Casoca
brendamitran spune:
Pardon,ati uitat de Raducu al lui Cati......aveti mustrare de la mine......
Gabi......cunoastem cazul,e tipic.....si...cum,nu stiai ca tu esti de vina? Vaaaaaiiiii........cum ai putut?
Alma,ma duc diseara sa vorbesc cu coafeza si iti spun daca e simbata,te si programez daca e.....
Super conferinta de astazi....tre s-o repetam...Revin pe seara.....
BRENDA
Cu dedicatie:
gabibarta spune:
Pai stiam ca io-s de vina... daca nu ma maritam cu el, nici la divort n-ajungeam, nu?:))))
Dupa masa iar ne-am intalnit, iar ne-am certat, si iar pentru bani... cica sunt o sugativa de bani. Am incercat sa-i explic una-alta, dar n-aveam cui si l-am lasat sa urle in mijlocul strazii. I-am cerut 800mii pt copii pt. luna august. (abonament+cantina) restul am zis sa fie cheltuiala mea. Nu stiu el (sau oricine) cum s-ar descurca cu atatia bani. Si nu vrea sa-mi dea.
brendamitran spune:
Gabi,ar fi bine daca te-as putea ajuta in vreun fel sa treci mai usor decit mine prin fazele astea.
Va fi furie,dezamagire,frustrare,toate la un loc....pt.ca deja asta e inceputul....cunosc scenariul.....nu vei vedea bani de la el.
Nu stiu alte femei cum au patit,dar pt.mine chiar e cunoscut scenariul.
Asa ca,zic eu,ar fi mai bine sa nu-l mai bagi in seama cu cereri de bani,ca nu-ti va da nici acum,nici mai tarziu....
Eu zic sa te obisnuiesti de acum cu ideea,si sa te scutesti de muuuulti nervi,sa incerci de pe acum sa te descurci singura,sa nu iei banii lui in calcul....
BRENDA
Cu dedicatie:
brendamitran spune:
Ahhhhh.....si revin.....uite,ca sa te mai inveselesc un pic,fac un anunt:
Citeva dintre noi(eu,Marce,Alma,Cati si Miha),ne hotararam astazi sa facem revelionul impreuna,ca niste mamici....hai sa nu spun singure....hai sa spun.....sigure....( a se intelege esentialul).
Nu s-a stabilit inca locatia,amanuntele,nimic de genul asta.
Doar ideea e sigura si ne incanta.Restul vine de la sine si se stabileste pe parcurs,in functie nevoile fiecareia dintre noi.
Lista este deschisa pt.oricine doreste si ii face placere!
Asteptam oferte,propuneri si inscrieri!
P.S.Marce deja a venit cu o idee placuta
BRENDA
Cu dedicatie: