*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 5
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Eu folosesc o lingurita cu capatul de silicon.
Rovinax, eu i-am dat la inceput cu o linguritza dintr-un plastic mai putin dur, dar din cauza ca era prea boanta si nu puteam sa iau mancarea din castron, am apelat la o linguritza clasica...si a inceput dezastrul si mai mare...eu am oprit orice diversificare pentru vreo 10 zile, dupa care am inceput sa ii dau cu linguritza de silicon...m-a invatat o doctoritza (crede ca e posibil ca celelalte sa ii fi ranit gingiutele si din cauza asta sa o refuze). De cand am inceput cu siliconata (care ca structura si gust seamana fff bine cu tetina de la bibe) mananca ceva mai bine...dar numai cand are ea chef...uneori repede repede, alteori mai cu maraieli, se smuceste, asa ca....rabdare (nu ca eu as avea prea multa)...
Oricum nu mananca decat alimentele mai solide, supa crema continuam sa o papam la bibe...
Pana acum nu am reusit sa ii dau un castonel asa de mare cu mancare cum a mancat Nikolas a lui Poli

...FELICITARI, FERICITO !!!!----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Vad ca vorbiti de programul de somn al bebeilor...la inceputul sapatamanii pentru vreo 4 zile, gogoasa mea mi-a facut cea mai mare bucurie: a dormit de pe la 8.30-9 seara pana la 7 dimineata fara maraieli, fara plansete de burtici...Va inchipuiti ce party am avut???? ehehehe, a fost nevoie sa o laud o data ca a facut chestia asta , si gata cu vraja-vrajitorie.
Asa ca de vreo 2-3 zile a revenit la programul ei nocturn
si de atunci imi bat mintea sa imi dau seama ce am facut deosebit in perioada aia sau ce a facut ea, ca poate regasesc si eu formula fantastica (chestia cu se trezeste ca e ud scutecul, nu mai tine pentru ca de ceva vreme nu mai face pipi in perioada somnului profund de noapte, iar de mancat, seara poate sa inhate si cate 200 de lapte...asa ca "exista o explicatie", numai sa o gasesc...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
salutare si ziua buna!
perdon ca nu am mai scris, am citit tot din urma, insa sunt putin stresata cu pregatirile, maine plecam la Hunedoara la ai mei pentru 2 saptamani...mergem cu trenul ca minunata de masina de SUA..inca nu a ajuns
asa ca vom merge cu trenul (8 ore), Dr ne va insoti, dar se intoarce duminica inapoi la munci...
ieri am fost plecate aproape toata ziua la cumparaturi - borcanase de mancat in tren, si tot felu de provizii, am ajuns acasa arsa de soare pe maini
(eu)
aaa, de ieri am inceput o noua nebunie...mi-am comandat niste pilule de slabit, si ieri am luat prima jumatate, am avut energie destula pentru 3 ore de mers cu carucior si pentru activitati casnice...si probabil am si slabit vreo suta de grame
oricum, m-am apucat si de sport acasa, usurel, pe langa Bia, care se distreaza la max..cred si eu..
in HD o sa am laptopu cu mine si un modem zapp, asa ca voi fi pe baricade...am zis ca oricat bagaj o sa avem (carucior, scaun de masina pt plimbat bebe cu masina lu' taica-meu, blender, hainute, laptici, cereale, biberoane, etc etc) eu fara laptop nu plec ca nu pot sa stau deconectata de mamici de mart/aprilie asa de mult
noah, ma duc sa imi iau pilula...si sa mai pregatesc una alta!
Mariana, sarcina din ce in ce mai usoara! si Laura Ioana sa aveti un concediu super..iar bebele va veni cu siguranta!
P.S. Catrinutza, nu i-o fi cald?in ce doarme imbracata?
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Irina71 spune:
Fetelor, sa nu ma dati disparuta, dar eu de la inceputul lunii august m-am mutat la tara, la parintii mei (judetul Dolj). Aici are net doar sora mea (acasa la socrii ei, ca ea sta in Craiova) si toti stau "calare" pe el, nu prea apuc .... 
Datorita faptului ca pneumonia mea parea o boala interminabila (am ajuns de 2 ori la Urgenta), am decis sa vin aici, sa ma ajute mama si bunica cu Andrei, ca nu mai puteam. De cand am nascut tot intr-un stres am stat, abia aici pot spune ca mi-am revenit cat de cat. Totusi, mai tusesc si mai expectorez, mai ales dimineata.
Taica-meu cica "iese tutunul din tine" - ca am fumat vreo 12 ani - m-am lasat inainte de a ramane gravida....
Pup toate fetele, si sa stiti ca ma gandesc la voi, chiar daca nu pot scrie des .... 
Andrei se simte bine, toata lumea il ia in brate (ca s-a cam invatat), am inceput si diversificarea cu supica-crema si suc de mar, morcov si pruna. Facem varza bavetica, dar papam ![]()
Noe, drum bun !! Ai sa vezi ce bine e la mama acasa ! ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Qamar spune:
Irina, merci mult!si sanatate maxima!
apropo, am intrat pe dropshots: si Bia are fix o salopeta ca a lui Andrei (de la tati), numai ca e de la mami; eu sunt mare fan Vitamins (firma care le face in genu ala) si i-am mai luat si rokite, cu stele de mare, etc
Numai bine voua!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
ioi, e un dulce Andrei, am dat o raita si prin pozele de yahoo...orice numa sa mai stau un pic pe net, ca urla treaba care asteapta sa fie terminata![]()
pupam inca o data!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE!
Rudy - - Delia21 

Adrian Mark - - Mamaariadna

Cristian - - Mihaser

si pentru maine, LA MULTI ANI taticului de Thea si numai bine!!
Ce mai citim noi
aalina2003 spune:
Noe, ce pastile ti-ai comandat? Eu pe langa multele kg dinainte am mai pus 4 dupa sarcina, arat absolut groaznic, din orice pozitie, zici ca as fi insarcinata prin luna a5a. Nu reusesc sa ma dezbar de proastele obiceiuri alimentare, asa ca m-am gandit la Xenical, dar inca nu am luat.
Soacra mea e din Hunedoara (luni s-a intors de acolo), sotul meu a stat acolo pana prin clasa a5a, oraselul e frumos, mai ales de cand nu mai e poluat si cred ca e mai racoare decat in Bucuresti. Drum bun!
..Eu daca am vazut ca nu mai intri am crezut ca ai plecat la Paris.:)
alorea16 spune:
LA MULTE LUNITE SI MULTA SANATATE!!!!!
Rudy - Delia21
Adrian Mark - Mamaariadna
Cristian - Mihaser

LAURA IOANA sa te intorci
din Antalya. Sa auzim de bine!!
NSHIRO pozele sunt ffff frumoase la fel si galuscuta ta.
CIUF bine ai venit din vacanta.
IRINA71 SANATATE MULTA .
CATRINELE17 SANATATE MULTA OANEI si ma bucur ca nu mai are febra.
MARIANA1976 sarcina usoara!!
Noi am facut vaccinul de 4 luni si suntem cam maraiti.Am facut si un picut de febra dar problema noastra este ca nu mai scapam de diarie.Doamna doctor ne-a cantarit si avem 7150kg si ne-a si masurat 66 cm.
Voi ce stiti despre strabism la bebei??? Doamna doctor ne-a spus ca avem un inceput de strabism si ca nu se poate face nimic acum decat dupa 3 ani.
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Noe, ce pastile ti-ai comandat? Eu pe langa multele kg dinainte am mai pus 4 dupa sarcina, arat absolut groaznic, din orice pozitie, zici ca as fi insarcinata prin luna a5a. Nu reusesc sa ma dezbar de proastele obiceiuri alimentare, asa ca m-am gandit la Xenical, dar inca nu am luat.
Soacra mea e din Hunedoara (luni s-a intors de acolo), sotul meu a stat acolo pana prin clasa a5a, oraselul e frumos, mai ales de cand nu mai e poluat si cred ca e mai racoare decat in Bucuresti. Drum bun!
..Eu daca am vazut ca nu mai intri am crezut ca ai plecat la Paris.:)
sper sa nu se supere fetele de offtopic
alina, eu in sarcina am plecat de la 54 si am ajuns la 75, deci cam 20 am pus..frumos , nu?dupa ce am nascut am pierdut vreo 5, cu alaptat cu tot s-au mai dus pana am ajuns la 64-65....de la care nu ma mai clintesc de vreo 2 luni; am incercat sa merg la aerobic, dar a racit Bia si mi-am dat seama ca , deocamdata, nu am timp; asa ca am ajuns si la pilule
se numesc Heritage E Lite, sunt 180ron aprox, si le-am comandat de pe naturalplant.ro; din ce am cautat pe net, lumea a fost multumita de ele, au slabit, nu au avut pb, atata ca: daca esti hipertensiv tb controlata tensiunea (eu nu's, din contra), si nu ai voie sa consumi NIMIC CU COFEINA cat timp le ei, pentru ca te-ai transforma intr-o bomba de energie...Azi am luat a doua, sa vedem ce-o fi...
mie mi-e dor uneori de HD, dar...f f rar...
in Paris plecam in 27-28 sept
pupam!

Ce mai citim noi