*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Fetelor sa va traiasca bebeii

Am intrat sa va anunt ca avem unda verde la bebe
Sunt foarte, foarte, foarte fericita!!! Imi venea sa plang cand mi-a zis dr. Am fost azi la ctrl si mi-a spus ca uterul si-a revenit foarte bine, nu am kisturi, mai tre' sa fac maine un sumar de urina (a vazut ceva nisip la vezica, ptc nu prea beau likide) si daca nu am nimic, de sambata (cand plecam in Antalya)
prezervativul
Pe 30 imi vine ciclul, dar nu-i problema, noi ne apucam de treaba mai repede
Sper sa-mi iasa din prima si la sfarsitul lui sepembrie, inceputul lui oct sa pot anunta cu surle si trambite vestea cea mare

Poze Laura
aida_o spune:
Laura scumpa, ma rog pt voi sa iasa cu bebe cit mai repede 
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
adar spune:
Lauriciule - sa va dea Dumnezeu pruncul mult dorit ... incercati sa nu va ganditi numai la asta, stresul face rau ... savurati vacanta si lasati totul in mana lui Dumnezeu ... sunt sigura ca va avea grija de voi ...
Ciuf - LA MULTI ANI FERICITI !!! Si noi implinim astazi 3 ani de mariaj ... ce coincidenta ... se pare ca si voi ati defilat pe 23 august ![]()
Fetelor, sa stiti ca eu sunt tare suparata ca Tina nu mai intra deloc pe la noi. Cred ca macar o vorba acolo meritam si noi, dupa 9 luni petrecute impreuna ... poate ca are probleme, dar fiecare avem, asa ca ... nu cred ca asta e motivul, cred ca nu mai are chef de noi, de-aia nu mai intra ... ca 2 cuvinte le poate scrie din mers ...
Eu asa gandesc ... sa-mi fie cu iertare ...
Pupam pe David si ii dorim sanatate multa.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Cosmina spune:
La Multi Ani bebeilor
23:
Mia Ecaterina - Dea0277
Iulia - Micaalsa
Oana Carina - Catrinel17
Sara Iulia - Andan
24:
Traian - Ceela
Eduard - Erika24
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Anamaria, e o scumpete Iulia!! 
Catrinel, pupici Oanei de la Harris, sa se faca bine!!
Aida am vazut pozicile, e dulce foc Alexandra. La fel am patit si noi cu Harris, tot in fundulet vroia si vrea inca!
Ciuf bine ai revenit din vacanta. Poze???
Eva dulce.
Mariana cum te simti? Sper ca bine.
Nshiro e o frumoasa Maria. 
Eu intru cam rar, am fost cam ocupata in ultimul timp, ziua e cam scurta, are numai 24 de ore...
Harris e bine, inca nu am inceput diversificarea, tot numai piept papam.. mai stam pana la 6 luni.
Am mai pus cateva poze in webshots, mai pun si maine.
Pup fetele si bebeii
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
http://www.dropshots.com/cosmina
cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done
micaalsa spune:
Laura, de-abia asteptam sa vii din Antalya cu o veste buna
.
Cosmina, ne e doooor de Harris .. si ciuful lui e din ce in ce mai mare. Uite ca si noua de creste parul
, mai e mult pana sa-l ajunga pe a lui harris dar noi ne straduim
.
Ciuf, welcome back, ti-am simtit lipsa. Asteptam pozele din vacanta.
Adar, nu stiu ce sa zic de Tina, dar nici pe Messenger n-am mai vazut-o. Poate chiar nu are timp sa intre ... cine poate sti? Eu mai reusesc sa intru si sa scriu cand o ia sotul pe Iulia la o plimbare sau cand mai vine soacra-mea si o scoate-n curte. In rest doar cu ea stau si cand doarme de-abia apuc sa mai strang din casa, sa calc ... de mancare nici vorba, nu mai fac de cand am nascut. Noroc cu restaurantul lui socru-mio ca altfel am muri de foame
. Recunosc, eu sunt tare dezorganizata, intotdeauna am admirat-o pe Mariana, cum de face fata la 3 copii, servici, casa si acum iarasi graviduta.
Aida, Alexandra e o dulce.
ochisorii ei frumosi. Bestiala broscuta aia ... sau ce o fi
.
Poli, am vazut la televizor ce nenorociri sunt pe la voi. Mare pacat de zonele alea frumoase. Noua tare ne e draga Grecia, chiar daca n-am ajuns pe-acolo inca. Planuiam anul asta dar nu ma prea incumet cu bebic mic.
Fug sa mai fac cate ceva prin casa
ca mi-am expediat pruncul si sotul la plimbare.
Pupici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani,fericiti,Mia Ecaterina,Iulia,Oana Carina,Sara Iulia,Traian,Eduard!Sa cresteti mari si f.f.f.f.frumosi!
Ciuf,bine v-ati intors sanatosi!Imi era dor de tine.Asteptam povestiri din vacanta!!!!
Ciuf si Adar,sa aveti parte doar de momente fericite in casnicia voastra si sa va ocoleasca si cel mai mic norisor!LA MULTI ANI!
Laura Ioana,abia asteptam vestile bune.Uite ca deja incep sa apara....Dar iti spun ceea ce i-am spus si surorii mele si anume:NU TE GANDI DOAR LA COPIL,CI LA FAPTUL CA PUR SI SIMPLU FACI DRAGOSTE CU OMUL PE CARE IL IUBESTI,INTR-UN LOC MIRIFIC,DEPARTE DE LUMEA DEZLANTUITA.
Nshiro,Maria este o scumpete.In toate pozele!Mai pune si poze cu tine.
Fetelor,nu stiu cum va descurcati voi,mai ales cele fara ajutor,dar eu nu-mi mai vad capul de treburi.Incepand cu ora 10-11,o tin tot intr-o masa si o chiuiala,in conditiile in care am si o saptamana grea,din alte puncte de vedere.Ieri a fost ziua soacrei,azi-a mamei,poimaine e ziua lui tati,duminica mergem la un botez de tripleti.Ieri am ajuns sa-mi comand pantofi si geanta,azi merg la croitoreasa(pt. duminica viitoare cand suntem nasi de botez) si pe toate le fac numai dupa 17.30,ca sa poata sta Cristin cu maimutica.Evident ca nu mai avem timp sa mancam si noi ca oamenii,ori sa mai taifasuim ca pe vremuri.
Fug ca s-a trezit mandra.pup
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
adar spune:
Andreea, multumim de urari, sa dea Dumnezeu sa fie la fel de frumoasa viata noastra si peste 10 ani, iar voua sa va dea Dumnezeu tot ce ne doriti noua
(asta era vorba tatei, si zicea ca poate fi de bine sau de rau ...)
Despre organizare si timp ... e varza totul. Carutul nostru e la reparat la Bucuresti (fetelor din Bucuresti, v-am trimis un milion de pupici in carut ...) si vine abia sambata, ca deh, noi ne plimbam, nu stam acasa ... asa ca acum suntem tintuite in casa si e tare urat ...
Eu am mare noroc, Maia e un copil cumninte, se trezeste, papa, apoi se uita la televizor si e fascinata de desenele animate (miscari, culori...), apoi vorbestre cu piticii, cu albinutele ... isi da de lucru ... eu nu trebuie sa st5au tot timpul cu ea, dar imi place asa ca las de multe ori totul si ma mumulesc cu maiuta - maimuta pana nu mai putem. Pe la 4-5 vine tati, marele nostru ajutor, care se intinde in pat dupa ce papa ca sa "ii cada mancarea bine", ca asa zice maica-sa ca-i bine ... asa ca tot mie imi revine si shimbul 2. Seara, daca nu-i si plimbare e numai baita, papat, mumulit ... schimbul 3: calcat, baita mami ...etc...
asta e viata noastra, asa ca Andreea, nu te plange, sa stii ca eu abia astept sa imi vina carutul sa pot iesi din nou, ca monotonia asta ma omoara ...
Pupam toata gasca si ... va doresc mult TIMP !
PS: despre Tina eu am scris ce am simtit. Am vazut si eu ca nu a mai intrat nici pe messenger, dar m-am gandit ca daca ar fi vrut, ar fi putut intra 5 minute sa ne spuna daca sunt bine sau nu ... atat!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ama_kaly spune:
Laura ce veste grozava!!!
Vacanta placuta in Antalya, te asteptam cu vestea cea mare!

nshiro Maria e o dulce, sa va traiasca!! Si tu arati tare bine, chiar asa..de ce nu pui mai multe poze cu tine?
aida Alexandra e superba..are okii lu' mami,nu? In rest are trasaturile lui tati!
Am mai pus si eu poze noi aici
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
simona_toma spune:
Hop si noi!Pupam mamicile si bebicii.Nu am timp sa citesc din urma, de abia am citit paginile astea 2.Sper sa fiti toti bine.
Noi suntem bine, aveam la 4 luni 7 400 g si 68 cm.Am sta numai pe burtica si suntem disperati sa bagam amandoi pumnisorii in gurita.Am crezut ca-i ies dintisorii ca era ffff agitat si cu manutele mereu in gurita.Dar pedriata zice ca nu.Cred ca asta-i doar inceputul.
Sunt foarte dezamagita ca nu vrea sa pape nici un fel de piure.Nici de cartofi simplu, nici din mai multe legume, nici cu lapte, nici cu unt.Supita o bea din biberon.Suculet de mar nu-i mai place deloc.De asta a baut vreo 3 saptamani, dar acum nu mai vrea sa-l vada.Singurul care-i place e suculetul de morcov.Nici mar cu biscuite nu vrea, nici portocala, nici piersica.Ce ma fac?Piure ii dau de o saptamana.Adica incerc sa-i dau.Cred ca o sa-l las in pace vreo cateva zile, n-o sa-i mai dau si apoi o sa incerc din nou.Voi ce ziceti?Bebeii vostri ce papa?Astept cu nerabdare sa-mi raspundeti.
Incerc sa-l dezvat sa mai manance noaptea.Imi mananca de 2 ori noaptea, daca ati mai pomenit asa ceva, la 4 luni si jumatate.Mariana, stiu ca tu aveai problema asta cu Markus.Cum ai procedat?Eu ii dau ceai cand incepe sa se foiasca si da semne de foame.Sper sa reusesc, incerc doar de 2 nopti.
Apropo, Mariana, cum te simti? Stii ce ai in burtica?Nici nu stiu cate luni ai.Vai, m-am rupt de tot de voi si-mi pare foarte rau.Sper sa-mi fac mai mult timp sa intru.Dar am un bebe marait...Trebuie sa stau mai mult pe langa el.
Laura Ioana, sunt foarte bucuroasa pentru tine!
Sa dea Dumnezeu sa vina bebele repede, repede!
Va pupam si speram sa ne raspundeti repede.banana cand putem sa le dam?
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Am intrat sa va anunt ca avem unda verde la bebeSunt foarte, foarte, foarte fericita!!! Imi venea sa plang cand mi-a zis dr.
Laura, ma bucur nespus ca aflam vesti atat de bune de la tine si me bucur ca ne tii la curent....presimt ca va veti intoarce 3 din voiaj...pupam mul de tot si uram mult succes...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."