Lapte de soia .Unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Gabrielama, da, asa o sa-ncerc,cu cantitati mici.Ai idee daca magazinul Naturalia este deschis si dupa ora 17?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Lazy,

sincer, nu stiu.... cred ca e pana la 6, dar n-as putea sa garantez.

Uite site-ul lor - am vazut acum ca au mai multe locatii.

www.naturalia.ro

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu am vazut la Billa la raionul cu oua, cascaval,preparate din peste etc...de astea

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Incearca cu soia si daca nu reactioneaza bine ia lapte de orez. Am vazut ca sint de la acelasi firma, le gasesti una linga alta.
Nu stiu cit de mult o sa-i placa fiului tau, sint diferite la gust fata de laptele de vaca. E vorba de intoleranta la lactoza sau are alergie copilul?
Daca e vorba de alergie, citisem ca 30% din persoanele cu alergie la laptele de vaca, vor avea alergie si la cel de soia. Oricum, merita incercat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Banuiesc ca are o intoleranta/alergie tranzitorie la cazeina din lapte.De lactoza nu poate fi vorba deoarece este pe Milupa hn25(partial delactozat),apoi Nan fara lactoza de aproape 10 zile.
Diareea dureaza de 2 sapt.A avut si 20 scaune pe zi.In prezent are cam 6 scaune pe zi ,din care ,4 proaste in intervalul de ore(4-12),chiar in perioada de digestie a laptelui.(mananca lapte la 21 si la 6 dimineata.Apoi dupa amiaza mai face o data sau de 2 ori de consistenta aproape normala.
Pe mine nu ma mai deranjeaza in mod deosebit numarul lor ci diferenta de consistenta .
Oricum ar fi, trebuie sa incerc si suprimarea laptelui din alimentatie pentru a putea trage o concluzie.Biberonul este insa dragostea lui cea mai mare,si atunci trebuie sa gasesc alternativa.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si la Kaufland au lapte de soia la cutii de 1 l, in diverse sortimente: simplu, cu vanilie, cu ciocolata, imbogatit in Ca etc.

Mergi la inceput