Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
dana_ene spune:
Roxana a facut in cateva randuri temperatura pe care am pus-o la punct drastic cu supozitoare. Acum sper sa depasim cu bine noaptea si - din experienta - pot sa spun ca de maine am scapat.
Oana e topita de mila sora-sii. Mereu ma intreaba daca "a dulut-o ?"
Ursoaica, am preluat ideea si am facut eu modificarile la listutza de pe prima pagina.
Denisa, chiar ma intrebam ce-i cu voi.
Ma duc o fuga sa vad si eu poze.
Monica, tare-i scumpa Dianutza, draga de ea.
Maraki, si poze ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
silvi_2005 spune:
Moni, ce bine ca papa asa de mult si bine Dia, ai un mare noroc.Eu le-am incercat pe toate, borcanele, papa de casa si nimic nu-i place pana acum.Suc bea zilnic, ii fac eu din nectarine, mere, portocala i-am bagat de cateva zile, etc...nu prea il incanta dar dac ii e sete il bea, in rt nimic.de maine ma gandesc sa revin la borcanele, poate vrea.... Dia e silueta ca mami Moni, seamana cu tine la metabolism si nu numai, pe masura ce creste si mie mi se pare ca seamana mai mult cu tine.
Mirela, sory ca te oreste birocratia, asta nu se va schimba in romania vreodata.
Dana, sunt super dragute fetele tale, cred ca iti creste inima cand le vezi.
poze
irinatunza spune:
Mirela, bebelina mea face un fel de bubite de la laptele de corp ce trebuie dat pe piele dupa baie. Am incercat vreo doua tipuri si degeaba asa ca tot cu ulei fiert o dau. Nu-mi place dar n-am ce face. Mi-au zis fetele si de alte nume , dar sincer n-am curaj sa mai incerc si altceva pt. ca inebunesc cind o vad plina toata de bubite. Acu mai nou are si la gura , dr zice ca din cauza ca baga degetele in gura. Eu ma tem sa nu fie o dermatita, sa vad ce mai zice joi cind mergem la vaccin.
A avut si o dermatita pe piept si pe git pe care am tratat-o cu Locoid, insa vad ca parca reapare.
dar mai sigur o sa cer o trimitere la un dermatolog.
Multa sanatate si ai grija de tine. Chiar asa, daca ai reusi sa vii in Romania te-ar rezolva sigur pe-aici un dr.
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Moni, nu stiu ce culoare ti-am tras la mesaj ca nici nu se vede.
Super draguta ideea cu vizite internationale, mie mi-ar face placere sa va vad, pe toate...poate dupa ce mai cresc copilasii organizam o intalneala odata....
poze
danast spune:
Mirela nu poti sa aplici pentru certificatul de nastere pentru Dani la Ambasada Romana din Madrid? Aici stiu ca se poate sa aplici la ambasada pentru un astfel de certificat, nu e nevoie sa mergi in tara.
V-am pupat
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
monica70 spune:
Mi-am bagat si eu nasul in albumul comun,am facut si in album la noi un pic de ordine.
Am zis sa incep in ordine alfabetica sa vad bebeii (ca mai mult i-am vazut pe site-ul Danei in ultima vreme sau la semantura ,din lipsa de timp).Nu m-am putut abtine si am inceput de la sfarsit,cu Vladimir cel frumos,sper sa nu il deochi ca asa baietzel frumos n-am vazut de cand sunt
Sper sa apuc sa ajung la zi saptamana asta cu pozele
Irina la guritza e clar de la degete si saliva! Sper sa n-aiba nimic puiutza!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
irinatunza spune:
Am pus si eu poze noi, dar vad ca le-a asezat la inceputul albumului.
poze Sabina
irinatunza spune:
Moni, foarte dragute noile jucariile, mai ales omida.
Eu abia ma abtin sa nu-i cumpar, ca are destule si nici nu se joaca asa mult cu ele. Dar miine e ziua ei si tot ii iau una, sic!
poze Sabina
irinatunza spune:
Mai fetelor, eu am inceput sa ma ingras!!!! A mai patit vreuna dintre voi asa ? Cind ma uit in oglinda ma vad asa de grasa... desi cintarul n-arata decit 51 de kile. Eu mereu am fost slabuta, am avut si 45 de kile acu vreo doi ani, da parca eram prea de tot.
poze Sabina
irinatunza spune:
Numa eu bintuii pe-aici ? ma duc sa string si eu prin bucatarie
poze Sabina