Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

eu am aruncat o groaza de bani pe biberoane. Am ramas cu doua de la Avent si de la Nuk, la care le schimb doar tetinele.i-am luat un biberon cu manere de la primii pasi, super fain, cu vreo 120.000, ieftin.....ce sa-ti spun ca nu-mi mananca cu el, se lipeste nu stiu cum tetina cand suge si nu-i mai vine lapte si il apuca crizele, l-am folosit de doua ori si trebuie sa renunt la el. Cred ca fiecare bebe are preferintele lui.Acum vreau sa-i iau altul tot cu tortite dar n-am nici un chef sa dau 350.000 pe cel de la Avent, nu stiu ce sa fac...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

monica70 si eu tot separat le spal ale Iarinei ca o schimb dupa fiecare masa ca are un stil de a papa de se face peste tot din cap pana in picioare(daca combinam papa si picioarele?) ca mi se strang de o tura de masina ,repede, dar eu ma bucur ca papa si asa. Am vazut-o si pe papusica ta si nu arata slabuta e bine o pe papusica.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Aaaa da un pic, chiar un pic mai mult decat inainte... si sunt si senzatii mai misto ca inainte...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Fetelor sunteti totale... Moni draga, pofta vine mancand...

poze

Mergi la inceput

Silvi 13 lei pe Primii pasi? Pai eu am dat 3,7 lei tot cu manere. Cat despre tetina cumparai una mai mare pt peste 6 luni ca daca ii dai cu tetina biberonului...aia este prea mica este pt primele 3 luni, normal ca face cu nervii Alain.

Cat despre cum mananca pitica mea ... se mozoleste ea pe fata cand nu prea ii este foame dar in rest papa curat sau cel putin incercam sa murdarim cat mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai pe bune,acu mi-am indeplinit misiunea si amreanimat urusulina si fug la nani pana nu se termina filmul dumnealui si ii vine vreo idee
SILVI ce noroc pe mine:tzatza si gata.Si pentru restul de lichide (suc + apa) am largit gaurile tetinelor pe care le aveam si gata.Si iaurtul a trecut pe acolo De sterilizat ... ciuciu.

Va pup,ca maine iar la munci!
NOAPTE BUNA!!!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Eee ai taiat-o repede ... noapte buna Moni!

Mergi la inceput

Ali, te inteleg cu hainutele, Alain mananca in premegator, dupa o masa de-a lui se lasa cu sters pe jos si dusulit premergatorul, de copil ce sa mai spun, ii leg un scutec de finet la gat....sa-i ajunga si tot scuipa pe langa el, isi scuipa premergatorul si ...pe mami.

poze

Mergi la inceput

Hai sa va zic una tare :
Am un dobitoc pe etaj pe care la aceasta ora la apucat .... datul caurilor cu bormasina Este nebun sau se preface????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

P.S.
SILVI ai ragione...cu pofta
URSU si tu cu senzatiile

Macar atat

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput