FIV 82

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

buna dragele mele..multumesc tare ,tare mult pentru sustinere si pentru raspunsuri si sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate...tocmai m-am intors de la clinica ...nu prea sint incintata,ca desi am o multime de foliculi numai vreo 4 sau 5 sint de 20mm si mai sint citiva de 18 si o multime de 15 si 17 care nu se stie ce o sa aiba inauntru,numai la recoltare...deseara o sa fac pregnilul si dupa 36 de ore mergem la recoltare...uff...in rest estradiolul era azi de 2559...ia sa vedem...LACHI nu este tare greu sa te lasi de fumat...eu cu sotul ne-am lasat amindoi acum 2 ani ,dintr-o data..am zis gata si gata a fost...au trecut 2 ani fara sa ne mai gindim la tigara...eu am fumat 4 ani si sotul 15 si acum nu mai suportam deloc mirosul de tigara...deci trebuie sa fi tare...DINTR-O DATA si gata...poate ar fi bine sa se lase si sotiorul tau odata cu tine,in caz ca fumeaza....ok fetelor dragi,ma pregatesc sa mergem la plimbarici....numai bine..va tin la curent...pupicele

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Musete, ce-ai facut la mr.Big?
Cand incepi injectiile?

Sheritra

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Buna fetelor! Va mai amintiti de mine?
V-am citit mereu dar nu am mai scris, nu am avut ce.Dupa un FIV in dec.2005 nureusit si un altul intrerupt in iulie, in sfarsit a inceput "distractia", maine fac prima injectie.Acum, am si eu o intrebare prosteasca, cine a reusit din a doua incercare(in conditiile in care la primul FIV bhcg a fost 0,1)?
Am tot umblat pe la Giulesti zilele astea si am vazut ca au inceput multe fete tratamentul dar din pacate nu scriu pe DC.
Va pup si va doresc la toate numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Lachi fii tare,renunta si gata fara planuri,pregatiri si alte chestii!Zici "stop joc!" si gata!O sa reusesti!
Zouzou iti tin pumnii in continuare,fii barbata,ai destui foliculi a.i. sa iasa cel putin un bebe.Iar dintr-o recenta experienta,se pare ca si unul e suficient ,daca DD vrea!
Apropos de asta,Oana_Dana ,maine mergi la echo,astept cu nerabdare vesti!Sa vii sa ne spui ce zice bebelcu' despre mamica lui!
Am facut programare,de fapt mi-a facut cumnata mea,asa ca nu as sti sa va spun exact cine ma va consulta.Ziceti voi ca joia nu e decat Cocei acolo?Nu ca ar conta prea mult acum,eu ducandu-ma la o discutie practic,ca de fiv inca nu se pune problema,inca vreo 3 luni,zic eu.
Carry eu am ajuns la primul fiv cu o trompa extirpata si una cu hidrosalpinx si m-am oprit la al treilea fiv cu 0 trompe(adica fara trompe).Pentru mine este singura varianta care ma mai poate face sa sper.
Iti doresc din suflet sa nu ajungi la fiv.Este epuizant fizic,psihic si de cele mai multe ori si material.Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Buna fetelor.
Astazi am fost la echo si profu m-a facut sa trec prin emotii pe care nu le doresc nimanui. In prima faza mi-a spus ca el crede ca este extrauterina si m-a trimis sa fac betahcg si estradiol.
Problema este ca eu nu am simptome de sarcina extrauterina.
Acum o ora ma-au sunat de la clinica si ,i-au spus ca betahcg-ul este 300( cam mic)dar proful spune ca mai sunt sarcini care se dezvolta mai incet la inceput, oricum este sigur ca nu este oprita din evolutie si ma voi duce luni la echo si betahcg.
Denisa tu esti ingerul meu , spune-mi si mie cum este cu extrauterina?
Eu nu sangerez, nu ma doare, nimic. A mai am mici intepaturi de burta dar trecatoare.
Nici acum nu sunt foarte linistita.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca mi-au crescut burtik si sanii de nu ma mai incap lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Oana - de ce ti-a zis chestia asta cu extra, n-a vazut nimic in uter?
Daca aveai SEU zic eu ca pana acum trebuia sa ai si ceva sangerari (f.mici si eventual maronii)- iar tu zici ca nici vorba de asa ceva, si ar trebui sa simti o jena in dr sau stg. Iti doresc sa fie doar o sperietura si bb sa-si fi gasit locul care trebuie.

Mergi la inceput

Michita, ba da a vazut si ceva in uter dar i s-a parut ca este si ceva la intrarea din uter in trompa.
Nici ei nu isi dau seama de aceea m-au chemat luni.
Ma enerveaza rau betahcg-ul care nu inteleg ce are ca la inceptu a fost ff mare pt. varsta sarcinii 158,13. Daca stiti explicatimi si mie ca nu mai cred nimic din ce spun doctorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

De beta nu stiu ce sa-ti zic, dar daca dr.zice ca se poate sa se dezvolte mai incet la inceput, eu zic ca stie el ce zice. Nu te mai gandi la lucruri rele si ai sa vezi ca luni o sa vii vesela de la echo. E normal sa fii ingrijorata, dar daca gandesti pozitiv o sa ti se intample numai lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragelor
OANA iti tin pumni ca totul sa fie bine,poate este doar o sperietura daca nu ai nici un fel de dureri.
ANTOSIT,CRINUTA71,CRISTINICI multe multumiri pt raspunsuri si multa bafta,sa ne ajute DD pe toate sa avem bebeul dorit.
VICTORIA eu am facut HSG acum o saptamina la MEDLIFE cu dr.Popa Mirela foarte draguta si nu ma durut asa rau.Atunci cind a introdus substanta de contrast am avut ceva dureri,totusi eu m-am dus singura acolo si initial am zis ca ma intorc acasa cu taxiul dar m-am razgindit si am plecat la cumparaturi deci nu este asa de grav.Nu a costat nici exagerat 2800000lei.Multa bafta.
Mult succes la toate fetele care sunt acum in tratament,sa fie cu noroc.la toate
Eu am sa va citesc in continuare si ma programez si eu pt IVF,pina atunci mai fac IA.

Mergi la inceput