FIV 82
Raspunsuri - Pagina 23
Andrada.P spune:
Sheri ne spui si noua, please, ce afli despre costul tratamentului? Multumim
Zouzou super-productie! De invidiat! Bafta multa!
Andrada
Victoria spune:
Antosit, multumesc mult.Nu stiu unde am citit pe forum, zicea o fata ca a facut si a fost foarte dureros...nu ma mai simt in stare sa rezist la dureri...m-am babit, nu stiu ce am...
Probabil, daca totul e bine, voi incepe stimularea pt. FIV din ziua 21..nu stiu...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Kariris spune:
Victoria, eu sunt cea care a facut cu M histeroscopie si m-a durut rau...dar am supravietuit! internare de o zi cu adeverinta de la locul de munca si trimitere de la un medic (eu l-am rugat chiar pe el sa-mi dea trimitere) buletinul, papuci, camasa de noapte nu te lasa cu cea de acasa ci iti dau de acolo, halat poti sa-ti iei. Sa ai sapun, prosopel, servetele umede la tine, hartie igienica. Eu nu am avut pentru ca eram invatata cu confortul oferit de alte clinici si am avut surpriza ca pana la ora 14 cand a venit proful, sa nu am cu ce ma spala pe maini...
in spital e murdar, paturile sunt urate/murdare (unde am stat eu) eram si cate 2 in pat...imagineaza-ti eu la 1,80m cu inca una in pat... deci innarmeaza-te cu rabdare. Mai multe nu comentez ca nu ar fi frumos...descoperi tu acolo. Oricum ce e mai important ti-am zis. Mai intai te duci sus la dna. Viorica Dumitrescu si-i dai biletul de trimitere la histero, ea ti-l semneaza si abia apoi te duci jos la internari si-ti faci internarea. Nu sta la internari fara acel bilet vizat de Viorica ca stai degeaba, te va trimite mai intai sus.
Mie mi-a promis ca imi va face cu anestezie generala, nefiind vorba doar de-o histero diagnostica ci urma sa incerce sa-mi scoata niste fibroame. Insa acolo s-au schimbat datele problemei: nu mi-a facut decat o usoara anestezie locala ( a facut-o dansul, nu anestezista) care a tinut efectiv cat a bagat hegarele ca sa ma dilate pentru a introduce "sculele"...apoi am inceput sa simt toata interventia.
Cat despre bani, chiar nu stiu ce sa-ti spun pentru ca mie nu mi-a primit nimeni nimic! Nici nu ma mir ...dupa circul pe care l-am facut, ca am urlat ca din gura de sarpe! Iar inainte nu a fost chip sa dam nimic la nimeni ca erau toti plini de draci si ne "trimeteau la baie"! oricum du-te fara frica, vei trece si peste asta... e bine sa faci si investigatia asta! O sa-ti tin pumnii...
Victoria spune:
Lachi, multumesc de raspuns...de asta imi era frica...la mine, cica, e numai exploratorie..dar tie ce ti-a facut de a durut, a si "retusat" ceva, sau numai s-a uitat?
A, si M. a mai si glumit, ca l-am intrebat daca sa vin cu camasa de noapte etc, mi-a zis ca, da, daca vreau sa fiu mai vaporoasa
, daca nu, imi dau ei de acolo
.Iti dai seama, de asta imi ardea mie, sa fiu vaporoasa
In orice caz, nu stiu cum sa-l conving sa-mi faca anestezie...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Kariris spune:
Pai el a zis ca s-a uitat doar, dar ca erau intramurali miomii si nu i-a putut scoate...dar eu am simtit cum racaia undeva pe stanga de ma capia de durere ca la un chiuretaj fara anestezie...! si a si durat mai mult decat la cele carora le facea doar exploratorie!
Iti spun eu daca e sa-ti faca doar exploratorie nici nu ai nevoie mai mult decat de anestezia aceea usoara locala ca sa nu simti cand te dilata si introduce balaurii, ca dupa aceea pur si simplu se uita! pe fata care a fost dupa mine nu a durut-o deloc si ei i-a facut la fel exloratorie doar si chiar s-a mirat de ce urlam eu asa ca pe ea nu a durut-o! La ea a si durat mai putin. Hai nu-ti mai fie frica!
N-ai cum sa-l convingi sa-ti faca anestezie! Face numai ce vrea...dar face bine! ai incredere! daca vrea o sa-ti faca, daca nu, poti sa te dai tu si capul de pereti ca nu pupi anestezie...
Hai ca eu in loc sa-ti ridic moralul iti bag morcovul!
Mai, anestezie o sa-ti faca oricum dar nu generala! cea locala e suficienta la exploratorie!
Mie mi-a promis generala pentru ca vroia sa-mi scoata fobroamele, dar pana la urma nu mi-a mai facut decat locala si a incercat totusi sa le scoata sau ma rog, ce-o fi facut el pe acolo...pana s-a lamurit ca nu le poate scoate ca sunt bagate profund in peretele uterin si de aceea m-a durut pe mine asa tare! Plus ca avand uter fibromatos e mai rigid si cred ca si de aia ... NU-TI FIE FRICA!
Sheritra spune:
Aoileu Lachi cum i-ai prezentat Victoriei experienta ta, mi s-a facut mie pielea gaina
! Ma mir ca mai are curajul sa se duca la Giuly!
Hi-hi, la cum te stiu, ma mir ca nu i-ai luat si la
!
Cred ca s-a auzit pana la etajul doi!
Andrada, la o aruncatura de ochi vad ca in general se da menogon, puregon, impreuna sau separat, asa ca m-am uitat dupa ele. Cel mai ieftin pana acum puregon de 50mg la 1.084.000 buc si menogon 10 fiole 3.500.000 (am uitat ce concentratie) la Sensiblu.
Comanda de pe o zi pe alta. Basca iti dau si puncte pe card de 5% si-ti mai iei si un sampon antimatreata!
La farmacia spitalului nu stiu, o sa merg vineri sa intreb.
Acolo am vazut ca este mai scump decat la Sensi (am comparata cu Pregnylul, 210.000 fiola la Sensi).
La spital insa daca-ti raman file le poti returna si-ti dau banii cand se vand (am fost martora la asta, parca le dadea in regim de consignatie, banii la vanzarea marfii).
Sheritra
Victoria spune:
Lachi, multam de explicatii...Mie mi-e ciuda ca dr. T nu mi-a zis sa-mi aduc caseta video la laparo( abia dupa aia am auzit ca se poate) si ii duceam lui M. caseta, poate scapam...
Nu stiu cum se face, la toate chestiile pe care le-am facut pana acum cica "nu dureau" da am crezut ca innebunesc (la chiuretajele dupa sarcinile pierdute am avut cosmaruri multa vreme dupa).
Si dupa laparo am zacut ca un caine...
Ma rog, ce-o fi o fi, fac ce zice M ca nu am de ales...
Si, apropo de injectiile pt. FIV( Menogon si Gonal), eu le-am luat ( cu reteta) de la Farmacia Academiei, aveau intotdeauna tot ce am avut nevoie...
V
Teli spune:
Sherita , de oriunde ai lua menogonul , daca iti raman fiole te ajuta sa le vinzi in spital .Eu le luasem din Ungaria si mi le-au vandut , deci n-ai grija , nu ramai cu ele .
adelia alin spune:
Fetelor am reusit sa obtin programare la Big M pe data de 21 septembrie!Mi s-a spus sa sun cu o zi,doua inainte sa confirm atat eu ...cat si ei.Sper sa nu se amane!
va pup