FIV 82

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

a vrut sa zica 97% forme atipice

nu se aduna, sunt mai multi indicatori care se masoara pe mai multe niveluri, adica:

mobilitate:
- scazuta
- medie
- crescuta... nu mai stiu denumirile exacte, dar asta e ideea.
--> suma = 100%

morfologie:
- forme tipice
- forme atipice (aici intra macrocefali, microcefali, etc)
--> suma = 100%

numar: aici este trecut numarul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Teli ma bucur ca te-ai hotarat sa mai incerci! Sa dea Domnul ca de data asta sa reusesti!
Nu pot sa va trimit poze pentru ca nu stiu cum sa le pun si.... nici n-am aparat digital! Am poze doar cu lachione in telefon... promit sa-mi iau unul digital!
Fetelor sunt franta... nu mai plecam cu masina ca nu suntem in stare! Pe mine una ma innebuneste ideea de a pleca iar la drum cu masina mai ales ca acum pleaca multi inapoi din concediu si va fi crima la granita!
O sa plecam luni pe la ora 16 cu avionul si ne intoarcem joi si o sa stam doar la Viena, nu mai mergem si in Germania. Oricum mie imi place foarte mult Viena sper sa ne simtim bine!
Si dupa ce ne intoarcem om mai vedea ce facem si cu fivul asta... m-am hotarat ca de la 1 sept. sa nu mai fumez deloc tot in ideea pregatirii pentru fiv. Ce rost are sa mai fumez, cand de baut tot nu mai beau nimic alcool, cafeaua la mine merge si fara tigara, de constipat n-am cum la cate caiuri beau si e chiar pacat ca am ramas cu buba asta! Acum nu ma mai tem nici de ingrasat, ca nu m-oi ingrasa eu mai mult de 5 kg de la lasat!

Fetele care sunt in pregatiri multa incredere ca am auzit io ca toamna sunt cele mai multe reusite!
Mi-e tare dor de voi dar nu prea am timp sa scriu suntem prea putini oameni in firma si prea multe de facut.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Liana flacaul de care zici e nepotelul meu de 4 ani,de fapt e al sotului,ca e fiul surorii lui,dar l-am adoptat si eu ca mi tare drag si el ma iubeste mai mult pe mine ca pe sotul.Si in curand,adica in decembrie o sa aiba si o surioara.Fericit,nu?Si eu de abia astept noua nepotica.Eu cred ca e normal ca pana sa ai copii tai sa iubesti si sa rasfeti nepotii,vecinii,prietenii,de ce nu?Te pup dulce si iti tin pumnii sa reusesti si tu sa ai minunea ta in burtica cat mai curand!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Denisa nu-mi vine a crede ce se intampla cu tine?! Ai impresia ca viata se termina cand vrem noi, ba uite ca nu este asa. Iubirea pt. copilul pe care il ai nu te v-a lasa sa faci nici un lucru necugetat.DD sa fie cu tine!
Adelia ma bucur sa vad ca lucrezi pe doua fronturi , deci viata merge inainte.Te pup si multa bafta!
Andicu , la multi ani si tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Stie cineva la ce cabinet o gasesc pe dr. dracea?
Lachione...am impresia ca noi am facut in acelasi lot FIV la Medsana in octombrie acum 2 ani??/ma insel oare? Acum am citit ca vrei la Giulesti. Asa vreau si eu. Te rog daca ai informatii de pe la Giulesti sa mi le spui si mie.
Fetelor, dupa doi ani de la un FIV nereusit si un an si cateva luni de la extrauterina sunt pregatita sa incerc un nou FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia si Teodoran, bine-ati (re)venit! sa fie cu noroc incercarea voastra!

Oana_Dana, multumesc!
Lachi, drum bun si petrecere frumoasa, chiar daca e mai mult in interes de serviciu!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cornelia si Teodoranbun venit
lachiii drum bun si distractie la maxim
serbanicooo acu pricepui..sa'ti traiasca nepotu ca'i tare frumusel..si abia astept si io sa o vaz pe nepotzica

denisa sunt aici si ma gandesc la tine..sper din tot sufletul ca esti bine!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

multumesc pentru primire sa va urez o zi buna

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fivoaselor???pe unde umblati?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor,mai traiesc inca.Nu v-am mai putut da semn de viata si imi cer scuze,dar am avut dureri ingrozitoare.Acum insa mie mai bine si parca se duc si efectele metotrexatului.Va pupic pe toate si va multumesc ca mi-ati fost alaturi!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput