Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 25
Ica 1975 spune:
Astazi a avut Christine vaccinul de la 1 an, s-a comportat destul de bine, n-a plans decat la ultimele 2 intepaturi pana i-a scos acul, a fost destul de vioaie si dupa vaccin, fara umflaturi sau roseata; sper ca maine sa fie la fel ca si astazi. Inca nu i-au iesit dintii de sus, se vad dar nu au strapuns gingia si are o stare de neliniste si mamanca putin si doar lapte, o mai pacalesc cu cate ceva din ce mananc eu. Apropo de mancare, daca ii gatesc ceva special pentru ea nu pare incantata, in schimb orice as manca eu este delicios. Vad ca unii dintre copilasii vostri mananca mai bine. Daca aveti retea de paste o vreau si eu, poate o imbii pe gazi cu ceva nou
.
De catva timp se trezeste noaptea plangand, de cele mai multe ori nu are suzeta, o fi coincidenta sau o fi altceva?
Ce mi-am propus eu, pe lista "de facut" ar fi
-de scos suzeta,
-de obisnuit cu olita
( cu care se joaca, dar plange daca insist sa stea pe ea, desi cam stiu cand face),
-de baut singura din biberon sau ideal din canita,
-sa inceapa sa manance singura cu lingurita, mananca doar bucati pe care le poate apuca cu mana
insa nu prea stiu cum sa fac, incerc dar fie nu sunt suficient de perseverenta fie nu stiu cum sa fac. Voi cum ati procedat?
Noi
dania.nicol spune:

La multi ani!
1 anisor
** MARA-KARINA ** [ claujro ]
Gata avem copii marisori. Toti puiutii din grupa au implinit 1 Anisor
La multi ani! Sa ne traiasca sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume.

Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
dania.nicol spune:
La multi ani! si pentru cei care sarbaoresc astazi
ziua numelui Sf. Alexandru

** ALEX ** [nem]
** AIDAN ALEXANDER ** [ blackpanterro ]
** ALEXIA** [ 17lory ]
** ALEXANDRU ** [ laura_barb ]
** ALEXANDRU ** [ Tia ]
** ALEXIA MARIA ** [rosi]
** MARIUS ALEXANDRU **[ ancutzathree ]
** ALEXANDRA CATALINA ** [ gesi ]
** ALEXANDRU-MARIAN ** [ BB23 ]
** ALEXANDRA ** [ caterina71 ]
** ALEXANDRU ** [ pisicut ]
** INGRID ALEXIA ** [anis ]
** ALEXANDRA ** [ micha08 ]
** ALEXANDRU ADRIAN ** [ cocoloasha ]
** PETRA-ALEXANDRA ** [ codruta_grg ]
** ALEXANDRU-NICOLAE ** [ ra_75 ]
** IOANA ALEXANDRA ** [ irinabungau ]
** ANAIS ALEXIA ** [ nadine2004 ]
** MARIO ALEXANDRU ** [ simonique ]
** DARIA ALEXANDRA ** [ LUIZAM ]
** DARIA-ALEXANDRA ** [Oriadam ]
~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
dania.nicol spune:
Ica 1975 -
frumusica care a facut vaccin si speram sa nu aveti neplaceri din cauza lui.
Din tot ce ai scris tu ca ti-ai propus noi suntem doar la faza cu olita. Dimineata cum ne trezim tusti pe olita si uneori mai si facem
, urmatoarea cred ca va fi suzeta pt ca si noi ne trezim noaptea si o cautam prin patut (am sa incerc sa o tai in varf asa cum am facut si la Catalin, o sa planga un pic si pe urma o sa se obisnuiasca )
.
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: MARA-KARINA [claujro]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
Tethys spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
cryna, ce mai face Robert?si daca inca mai sufera dupa vaccin speram sa-i treaca cat mai repede
Multumim frumos pentru grija Ica 1975
. Robert e bine acum. I-a ramas o usoara vanataie, care se va trece in timp... Numai ca, am si eu o nedumerire, pentru fetele care cunosc mai bine... I-a ramas locul intepaturii un pic tare, ca un fel de nodisor micut-micut... O sa-i treaca sau o sa ramana asa?!? E ceva de rau?!?Apropo Ica, pupam
si proaspat vaccinata ta si ne bucuram ca nu are probleme de la vaccin. Pupici
.CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
lulu75 spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor puiutilor. Noi suntem bine. Andrei este extrem de activ si nu mai am timp nici sa respir. Cred ca stiti despre ce vorbesc pt ca imi imaginez ce "cuminti" sunt si puiutii vostrii.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Bunica lui Gabi are un Alzheimer in faza incipienta. Daca stiti cumva studenti la asistenta sociala, primaria angazeaza cu carte de munca insotitori pt astfel de persoane. Sunt platiti si angajati pt 8 ore/zi. Aici e legea http://www.alz.ro/index.php?p=leg&l=rMi-ar fi mult mai simplu daca as stii ca e o cunostinta a uneia dintre voi.
Bunica e pe picioarele ei, nu face pipi pe ea. Locuieste in Bucuresti cu noi.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
ema.nu.ela spune:
ica,
cu suzeta nu stiu ce sfat sa-ti dau ca a mea a renuntat singura de la 5 luni la ea. in schimb acu doarme si suge noaptea un plus si tot asa daca se trezeste si nu-l gaseste incepe sa planga. de obicei il gaseste ca e destul de mare nu asa mic cum e suzi. si eu o sa am o problema cu plusul ala ca e tare atasata de el dar deocamdata nu cred ca as putea s-o privez de linistea si siguranta pe care i-o da. poate pe la 2 ani.
cu olita iarasi de pe la 2 ani o sa incep. nu ma pasioneaza operatiunea vreau s-o invat sa faca direct la wc pe reductor cand o fi pregatita pt asta. ca n-am chef sa curat covoare si parchet de pipi si caca.
de baut singura: eu de la 7-8 luni i-am luat o canita magic de la avent cu manere si-i pun apa in ea si i-o las in pat. si a inceput sa bea din ea stand pe spate. si chiar bea si acum o gasesc goala uneori dimineata. daca ii e sete se serveste singura. mai bea singura din biberon apa sau suc. i-am luat un bibe d-ala mic de la chicco cu gaura in mijloc sa-l apuce mai bine. i-am aratat cum sa-l ridice si acum i-l pun pe masa si-l ia singura si bea. dar bibe cu lapte nu i-l las ca incepe sa se joace cu el si ce-l putin seara e obosita si nu prea are putere sa-l tina. daca vrei sa bea stand in fund poti sa-i iei bibe d-ala curbat ca sa nu trebuiasca sa-l de-a peste cap.
saptamana trecuta a invatat sa bea si cu paiul. i-am dat un suc tedi d-ala la cutie mica si o distra cum sugea din paiul mic si venea suc. important e sa fie paiul subtire ca am incercat si cu pai normal si n-a reusit.
cat despre mancat singura: a mea intr-un timp incepuse sa manance destul de bine cu lingurita piureul. dar pt ca acum nu mai vrea nimic pasat mananca doar cu mana. daca vrei sa incepi eu te sfatuiesc sa incepi cu piure mai gros de orice fel, pana isi coordoneaza bine miscarile.
mamica de maria, 1 an
caterina71 spune:
Albinutza, am vazut Bondarul la Moeciu, si tare bine cred ca s-a simtit! Iar voua sunt convinsa ca v-a prins bine vacanta! Abia astept sa mergi la echo si sa aflam ce ascunzi acu in burtik, cand ii zic sotului ceva de tine sau Bondar ma intreaba ce aveti acu…
Anis, am admirat si frumusetea de Ingrid la plaja, in piscinutze si mai ales in colacelul cu copertina si jucarie. Dar si pe tine si burtica ce ascunde o alta printesa frumoasa mica
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu