Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am actualizat datele: cryna77, valcampan, joker, caterina71, pisicut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Aveti curaj sa modelati...www.balloonhq.com/faq/twists_101.html" target="_blank">baloane ?

Sau www.mbd2.com/kidsstuff.htm" target="_blank">aici.

Spor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

albinutzza - vazut poze cu bondariciul fericit la munte sa-ti traiasca si sanatate multa, micutul bolnavior sa-i treaca repede si sa se faca bine

Crina77 - pupam Robertel sa-i treaca cat mai repede neplacerile create de vaccin

Anis - micuta Ingrid si cat mai putine necazuri din cauza dintilor. Si noi suntem cam in acceasi situatie.

Delia - imi plac pozele cu voi 4 pe canapea. Sunteti o familie fericita si implinita sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii

Ica1975 - felicitari pentru micuta independenta si pentru pasii facuti singurica. Pupam frumusica si mamica. Sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca tot ce vrei tu pentru ea ( designer vestimentar)

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multumim frumos Diana Mirela pentru completarea datelor . M-am uitat si pe link-uri... dar, momentan, nu am rabdarica la facut baloane . Poate mai tarziu ... Multumim oricum. Pupici .

Dania.nicol, multumim frumos de suport. Azi, e un picusor mai bine Robert... dar, inca nu i-a trecut ... Pupici .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput

Diana - Si noi vrem sa ne actualizezi datele la 1 an 11,100 kg si 77 cm multumim frumos
Multumim si pentru adresa - curaj avem dar ne mai trebuie si rabdare pt confectionat diverse din baloane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!! ce liniste e pe aici....

Kasi- multumim mult de tot pt aprecieri! mamica si fetita frumoasa!

Ica- sa stii ca asa este, este tare zbanghiu, vesel si zapacit! Multumim mult!

Urez si eu cu scuzele de rigoare pt intarziere la multi ani pt:

MATEI (ankak)
TEO (acusor)
ANDREI AYAN (giayan)

si anticipat pt:

DARIA-ALEXANDRA (Oriadam)
MARA-KARINA (claujro)

Sa fiti sanatosi si fericiti, norocosi si frumosi!!!!! Sa avti parte de tot ce e mai bun in viata!!!!

Eu nu voi mai intra cateva zile pe aici ca plec si eu la mare (6 zile) si nu am de unde intra... Mi-am gasit si eu o vreme de plecat..... poate cine stie am noroc si se face frumos... Partea proasta e ca Mario in seara asta mi-a facut febra 38.3.... sper sa fie ceva grecator, sa nu ne trezim ca se imbolnaveste copilul pe acolo.... Offfff!!!!!! Poate am noroc de 2 ori, ca tare as fi vrut sa-l duc si pe el sa se joace in nisip si sa se balaceasca in apa! Va pup pe toate si asteptcu nerabdare sa ne revedem, cred eu cu alta titulatura ca vin fetele tare din urma..... si ar tb sa le cedam lor bebelusii ca ai nostrii sunt deja copilasi.... Va gasesc eu oricum!!!!!

Pupici, multa sanatate, dinti iesiti fara dureri, multi pasi singurei si vaccine fara febra!!!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Diana - Multumim mult si te pupam

Simonaci79 - Sanatate micutului Mario si iti tinem pumnii sa ai parte de timp frumos si concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne-am intors si noi alaltaieri de la mare, suntem bine, dar a fost obositor, poate ca a fost si perioada mai mare. N-am apucat sa citesc din urma, sper ca toata lumea e bine.
Mi-a fost dor de voi.
Eu nu am impresii prea bune despre ceea ce se intampla pe litoralul romanesc, astfel incat mi-am luat adio de la el cu aceasta ocazie. In rest, Sara nu mi-a facut probleme prea mari acolo, a gustat la nisip si la scoici de am innebunit, dar si-a facut multi prieteni pe plaja, s-a jucat mult si cred ca i-a placut. De mancat nu a mancat extraordinar, dar stiam ca asa se va intampla pentru ca asa am patit si-n Croatia. In rest, e o mamoasa de nu va puteti inchipui, dar ma gandesc ca nu ma voi mai intalni cu aceasta perioada, asa ca-i fac jocul.
Nu stiu ce sa va mai spun, eu am avut probleme cu mancarea, n-am putut manca mai nimic, mi-a fost rau, am trait mai mult cu fructe. N-am prea fost in forma buna.
Drumul a fost groaznic la intoarcere, am mers bara la bara pe multe portiuni, iar centura Bucurestiului am facut-o in 2 ore, dar am avut un moment de gratie cand ne-am oprit la Peles si ne-am plimbat cateva ore.
Cam atat imi vine acum in minte, sunt inca buimaca si coplesita de maldarul de rufe de spalat si alte activitati casnice de care m-am dezobisnuit. Va pup, voi reveni dupa ce citesc din urma.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA LA TOATA LUMEA!

Simonaci79, pupam micutul Mario ca sa nu aiba nimic grav si distractie placuta la mare. Pupici .

MONAI, bine ai revenit si... spor la treaba . Pupici .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Dania.Nicol multumim de aprecieri. Suntem o familie obisnuita cu bune, si rele dar copiii sunt intr-adevar minunati.

Monai bine ai revenit. Sincer mie mi-ar fi placut pe litoral daca nu ar fi fost oamenii asa de rai si de pusi pe capatuit. Eu m-am certat cu o vanzatoare rau de tot, de era sa ne batem si eu nu sunt agresiva de loc de felul meu, dar a fost de o impertinenta de neinchipuit. Si eu m-am simtit rau pentru ca am facut o bronsita urata de la aerul conditionat. Dar Adi s-a simtit extraordinar si asta e important la urama urmei.

Cryna il pupam pe Robert si urmam si noi saptamana viitoare la vaccin.

Medeea bea de vreo 10 zile lapte UHT, am facut trecerea treptata amestecandu-l cu formula si vreau sa spun ca ii place mai mult ca formula spre surprinderea mea. Si in plus acuma scaunele chiar s-au reglat, e drept ca pe cutia de Milumil scria ca da scaune mai moi si asa a si fost dar tot nu eram eu impacata ca numai asta a fost cauza.

Irda multumim de reteta de chiftelute de pui ca Medeea le-a papat cu o pofta, mama, mama.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput