Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am sarbatorit ziua gazei un pic anticipat, duminica, ca plecau nasii ei in Romania. Ne-am pregatit de o iesire, insa toata noaptea de sambata spre duminica a plouat, inclusiv duminica, asa ca am schimbat planul si am ramas acasa. Christine nu vroia sa aleaga nimic de pe tava, la inceput, si noi o tot indemnam. In cele din urma a ales: papiota, un pate cu carne (era f fericita cand la luat), foarfecul si banii. Ce-i drept toate astea erau in fata ei, de aici cred, si alegerile.
Nu stiu daca v-am spus dar, Christine a inceput sa mearga singura de saptamana trecuta, este fericita ca a devenit independenta, rascoleste nisipul din parc si vrea sa urce pe tobogan singura pe scari dupa ceilalti copii mai mari, se enerveaza ca n-o lasam si vrea cu tot dinadinsul acolo ...
Ma bucur s-o vad independenta si nu-mi vine sa cred ca deja a trecut primul anisor, ca a inceput sa fie copil si nu bb, parca as mai vrea perioada de pana la un an, poate chiar un bb 2... M-a luat nostalgia deja

Am pus poze de la mot in albumul Aniversare 1 an.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

BUna fetelor...
Prezent si eu, daca-i de strigat catalogul
Sarumana Laura, ca ti-ai amintit de noi...
NU prea am dispozitie de scris...am o stare proasta, Vlad are enterocolita de luni si desi suntem la regim de atunci, in continuare are mai multe scaune pe zi, putina febra (azi inca n-a avut decat un scaun si nici febra n-a facut)...si cel mai rau e ca nu mai vrea sa pape nimic. i s-a acrit si lui de orez si morcovi. iar eu nu mai pot: ma cam lasa nervii... dar ma bucur ca vine week-end-ul si e si sotul acasa...
Altfel, Vlad e vioi, merge foarte bine, deja are 8 dinti si se vad deja 2 maselute sus, desi inca n-au spart gingiile...
Revin luni cu mai multe amanunte si poate pun si poze pana atunci. acum am o migrena cretina si-mi vine sa vomit...
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti pe aici, ca va citesc si aflu multe lucruri utile...
Nicoleta

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ica 1975, multumim pentru urarile de ziua noastra. Robert e inca marait de la vaccin ... Se pare ca o sa ne luptam cu masa de seara . Il doare inca locusorul... e rosu acolo si fierbinte... Ii mai pun comprese, i-am dat si Nurofen... Dar, inca nu si-a revenit... Multumim pentru grija. Pupici .
Si... te felicitam pentru alegerile micutei tale. Ce-or fi insemnand?!? Felicitari si pentru indepenta ei... mergareata lui mama . Am vazut si pozutele... Ce zambet superb are micuta ta ! Sa-ti traiasca. Pupici dulci la amandoua.

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cryna,pupam Robertel marisor si vaccinat! O sa se faca bine ca am patit-o si noi dupa vaccin; asta e: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari!

Joker, imi pare rau ca ai luat asa o decizie; ti-o respectam si te asteptam oricand cu drag si dor!

Laura, multumim de pupicii speciali, ganduri si sfaturi! Nu e perfect refacuta dar parca cooperam mai mult; zilele trecute am crezut ca ma baga in pamant; era extrem de nervoasa si agitata! a fost cumplit!

Simona, Mario este deja baietel ; asa o fatuca simpatica are ; o sa ai un cavaler tare mandru alaturi de tine; sa te protejeze si sa te ajute!

Pupam si fetitele cu dintisori multi, Oana si Ingrid; sa iasa toti, sa scape de dureri si suferinte;; iar mamicilor lor, multe ganduri dragi!

Candva, intr-un capitol anterior, MONAI ne-a dat o super lista cu medicamente pentru luat in concediu. Cred ca ea a fost autoarea super meticuloasa! Ma ajuta cineva sa o gasesc?
Va rog mult!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

cryna, eu stiam ca daca se pune o feliuta de lamaie rece pe locul unde s-a facut vaccinul, cat mai repede dupa ce s-a facut, nu se umfla si doare mai putin, asa am auzit... si recuperare cat mai rapida. Referitor la alegerile gazei, noi ne-am amuzat ca o sa fie designer vestimentar cu faima, bani si c'o sa manance bine ... multumim de urari

Noi

Mergi la inceput

Hristina, multumim frumos de incurajare si suport . Pupicei .

Ica 1975, multumim frumos si tie pentru sfat ... Dar, e prea tarziu acum... ca deja s-a umflat de ieri noapte... Acum, spre seara, chipurile s-a mai dezumflat un pic... dar, e tot rosu si fierbinte locusorul . In seara asta mi-a vomat laptele si i-am dat un pic de pireuas... sa fie ceva mai consistent la volum, ca sa nu mai dea afara... Asta, pentru ca mi-era mila sa-l culc cu burtica goala... si trebuia sa-i dau si Nurofenul... N-am indraznit sa i-l dau pe stomacelul gol... N-a dat pireuasul afara... si acum doarme mititelul. Speram sa fie bine peste noapte... Pupicei si voua.

Iar acum, cred ca o sa va zic NOAPTE BUNA si SOMN USOR ! Pe maine.

www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput

cryna, va dorim sa treaca cat mai repede, mi-e mila de Robert

Noi

Mergi la inceput

Multumesc frumos Ica 1975! Nici nu stii ce bine imi prinde o vorba buna... de suport... macar virtual... Pupicei dulci.

PS - Inca nu m-am culcat ... va mai pandesc ...
Daca o sa mai fiu pe aici, poate va mai raspund... Daca nu va raspund, inseamna ca... chiar m-am dus la nani . Pa.

Mergi la inceput

AM SI EU O RUGAMINTE ... PENTRU FETELE CARE FOLOSESC SI USER-UL COMUN bbdeiulie_august2005... Eu, am trimis vreo doua PM-uri cu noile date ale lui Robert. Si nu s-a completat nimic la dimensiuni ... Nu vreau sa supar pe cineva ... Stiu ca sunteti ocupate... Dar, cand mai intrati pe user-ul comun... puteti trece si noile dimensiuni ale lui Robert... Nu de alta, dar, nu stiu cand voi mai putea sa le aduc la zi... daca plec in septembrie ... Multumesc frumos . Pupici la toti.

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: MATEI [ankak], TEO [acusor], ANDREI AYAN [giayan]!

Mergi la inceput