Sa-i spun sau sa nu-i spun???
Raspunsuri - Pagina 10
Guestus spune:
"...el ar fi incercat "anumite chestii care nu se fac in cuplu"si ea a refuzat"
mai bine il tine pe pervers 2 ani numai in pozitia misionarului.
carmens spune:
Parerea mea este ca prietena ta nu este chiar atat de naiva si ca banuia ceva tocmai ce aceea s-a intors mai devreme.
carmen
andora spune:
Guestus, nu cred ca e cazul sa fii acid aici si sa-i iei lui apararea, este treaba sotiei respective daca accepta sau nu anumite lucruri. Daca el isi doreste mai mult(e) ori il "multumeste", ori il trimite definitiv sa o faca altundeva. iar unele femei aleg a doua varianta. Mie insa imi miroase a dor de duca "la altele", iar daca intr-o relatie exista dragoste din ambele directii nu vad cum ar exista limite in ceea ce priveste modul de satisfacere sexuala. Dar asta e alt topic presupun.
Doina, ce mai spune prietena.....?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
alionushca spune:
Mda... cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate - desi cred tipul intentionat a lasat-o pe ,, iubita,, acasa - nu cred ca trebuie sa intervii nici in situatia de fata - prietena ta trebuie sa gindeasca la rece ce vrea sa faca cu viata ei far sa fie influientata din exterior - oricit de bune ar fi intentiile in a ajuta - noi nu putem sti pina la capat toate maruntisurile si detaliile din acea relatie - cred trebuie sa ea decizia singura - ca sa nu te invinuiasca mai tirziu ca ai fi convins-o sa divorteze si ea acum regreta sau viceversa, sau orice i-ai spune - ea trebuie sa ea decizia singura.
In lacrimile si bocetele tipului nu cred - el pur si simplu s-a trezit acum ca nu va avea cine sa-i spele, sa-i calce chilotii si sa-i faca mincare - dar in fine nu se poate de crezut in lacrimile lui de crocodil dupa toate cele spuse despre sotia sa, femeia care i-a fost alaturi, care-l iubeste mai presus de orice si care isi doreste un copil, iar magarul de el isi doreste ,, diversificare,,
De ce mii frica - ca ea il va ierta pina la urma pe magar - prea mult il iubeste - ar fi pacat.
Aliona
Guestus spune:
Nu iau apararea nimanui....cred ca a intrat diavolul in acest om si nu-i da pace. Poate un drum la biserica il aduce pe calea cea buna...cu toate ca nu cred ca sint sanse sa-i scoti perversiunile din cap asa simplu.
andora spune:
Guestuuuuus nu mai rade in barba, acum m-am prins ca esti sotul deghizat in om (credeam) cumsecade. De ce trebuie sa fii rau cand femeia sufera, iar el am impresia ca se joaca de-a aventurile adolescentine... e problema fiecaruia ce limite si principii are. De replica lui vis-a-vis de sterilitate ce mai zici?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
alionushca spune:
Mda Guestus ii aprindem o luminare de asupra capului si de miine va dori doar in pozitia misionarului si doar de doua ori pe luna
Aliona
Hazul spune:
Doina,
Vad ca parerile sunt impartite...Nu stiu daca cineva din noi are dreptul sa dea sfaturi in ceea ce priveste viitorul prietenei naostre, chiar daca nu suntem de acord cu comportamentul sotului, In definitiv o sa sa fie numai decizia ei ce o sa faca. Ca nu ar merita sa fie iertat? Asta este partea a doua, dar cine suntem noi sa spunem sfatuieste-o sa divorteze ca merita ceva mai bun? Nu stiu, dar mi se pare cam nepotrivit sa vina Doina cu sugestii in legatura cu viitorul prietenei sale. Ce poate sa faca ea, este sa o asigure ca o va sustine indiferent de decizia ei. Nu este obligata nici sa-i ajute sa se impace, dar nici sa-i faca sa se desparta. In final nu este vorba despre viatza ei, nu? (parerea mea). Multa bafta Doina pe viitor, si multa rabdare sa o asculti pe prietena ta si sa-i oferi umarul pe care sa planga, pentru ca vor fi ocazii destule pana se vindeca intr-un fel sau altul.
O zi buna
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
31+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000
POZE
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
doinabita spune:
Prietena mea are 29 ani,astazi a venit si nici nu a vrut sa discute cu el!Nu a banuit nimic s-a intors caci trebuia sa ia o reteta mamei sale , am aflat astazi si uitase cardul ei acasa...cealalta era dezbracata in pat, dormea...peste tot erau haine aruncate pe jos...sampanie desfacuta in sufragerie...a plans mult,dar el nu era de gasit...telefon inchis...ea a plecat la tara!incerc sa vorbesc cu ea la telefon si plange continuu, nu poate nici macar sa vorbeasca...
bita doina
andora spune:
Doina, groaznic, cumplit mod de a afla, o sa-i trebuiasca ceva timp sa poata judeca totul la rece. Hazul are dreptate, trebuie sa stie ca o vei sustine orice ar hotari, nu ai cum s-o influentezi intr-un sens sau altul, noi aici ne punem in locul ei insa ea stie cel mai bine ce e in sufletelul ei. Eu chiar daca l-as ierta as asocia mereu imaginea lui cu "decorul" incaperii unde era amanta. orice om are dreptul sa fie iertat o data, insa trebuie sa merite asta.
Sper sa fie in stare sa-si puna in balanta dragostea deja ranita urat cu perspectivele, e tanara, trebuie sa fie iubita macar pe cat a iubit ea.... Doamne-ajuta!
Ajutor pt Dan