Divort ....certificat casatorie anulat

Divort ....certificat casatorie anulat | Autor: barbye

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care a divortat acum cativa ani cred ca 5 , a primit hotararea definitiva.A cunoscut pe cineva si au hotarat sa se casatoreasca..au stabilit data , cheful.... S-au dus cu 14 zile iainte sa depuna actele, printre care ea avea hotararea de divort legalizata de Tribunal...si surpriza ia spus ca nu se poate casatori ca cei de la Tribunal nu au trimis certificatul de casatorie si hotararea. Au fugit la tribunal dar aici a 2a surpriza, trebuia programare ca sa fie adus dosarul din arhiva, care dura o saptaman si le-a spus ca ea nu are dreptul sa ia certificatul de la dosar si sa il duca la primarie. Si sa angajeze un avocat ca numai acesta are dreptul.....Asa ca adio data , chef...pana nu isi rezolva ...
Am trecut si eu printr-un divort .....eu cum pot afla daca au trimis acest certificat? Nu vreau sa ajung sa
Stiti cumva la cat timp dupa divort te poti recasatori?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Nu i se poare refuza inregistrarea cererii. Singura conditie este sa aiba hotararea cu mentiunea DEFINITIV pe ea. Ar fi bine sa discute cu ÅŸeful Oficiului Starii Civile, poate a dat de vreo functionara .

Te poti recasatori a doua zi dupa ce hotararea de divort ramane definitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Eu stiu ca am dus la oficiul starii civile s 2 hotararea definitiva care afost inscrisa in registru si abia apoi mi-au fost acceptate actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

si eu am dus la Starea Civila Hotararea definitiva de la Tribunal.Am dus una din variantele acelea pe foita subtire care ti le dau de la tribunal..original...
In rest nimik.

Mergi la inceput